Prototype 2 | Xbox 360

دوستان بازیش به خوبی نسخه اول هست؟
گرافیکش چطوری هست پیشرفت کرده؟

از یکش فوق العاده تره. من خیلی خوشم اوومد. در مورد گرافیکشم خیلی پیشرفت داشته ولی چون خود نسخه ی 1کش از گرافیک بالایی برخوردار بود، قضاوت بین گرافیک سخت می شه. در کل بازی عالیه.

سلام
من هم تقریبا یک ساعتی از بازی رو رفتم
باید بگم از هر نظر نسبت به نسخه یکش پیشرفت داشته...;)
اکشنش که فوق العاده شده:)
من که فعلا خوشم اومده
صد در صد بالای 8 میگیرهb-)

این سوال منم هست یکی راهنمایی کنه. نمی تونم پیداش کنم.

آقا یکی جواب بده. دیوونه شدم انقدر شهر رو گشتم. این که می گه Dr.Samuel رو باید بخوری تا یه کد رو بفهمی. همهش می گه تو خیابون دنبالش بگرد ولی تا شعاع 500 متریش رو درو کردم ولی نبود.:((

آقا یکی جواب بده. دیوونه شدم انقدر شهر رو گشتم. این که می گه Dr.Samuel رو باید بخوری تا یه کد رو بفهمی. همهش می گه تو خیابون دنبالش بگرد ولی تا شعاع 500 متریش رو درو کردم ولی نبود.:((

اون دمکمه که تصویرو قرمز میکنه رو بزن بد ببین که تصویر قرمز از کجا شروع به کم شدن(محو شدن) می کنه برو اونجا

---------- نوشته در 09:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:46 PM ارسال شده بود ----------

گیم پلی چطوره؟
نصبت به شماره قبل زیاد تفاوتی نکرده یه جورای حرکتاش روون تر شده

اون دمکمه که تصویرو قرمز میکنه رو بزن بد ببین که تصویر قرمز از کجا شروع به کم شدن(محو شدن) می کنه برو اونجا

در تایید صحبت شما باید بگم که اگر از یک ساختمان بلند این کار رو انجام بدی سریع تر هم پیداش می کنی .

خوب من هم بازی رو گرفتم و بازی کردم واقعا بازی خوب شده من از شمار هی کش حالم بهم میخورد این رو خیلی دوست داشتم از دستش ندید.

خب الان بازی رو تموم کردم و باید بگم واقعا بازی خوبیه ، داستانش برای یه بازی Open World خیلی خوب بود و گیم پلیش هم خیلی متنوع و زیبا بود ، از تیکه تیکه کردن سربازا بگیر تا نابود کردن Infected ها توسط هلیکوپتر

فقط یه ذره این مبارزه آخرش زیادی ساده بود ( رو دور Normal ) ، نسبتا بازی طولانی ایی هم هست و حداقل حدود 10 ساعت گیم پلی مفید داره ( با ماموریت های جانبیش )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or