Project Gotham Racing 4

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نسخه قبلی از خیلی جهات واقعا کامل بود. بنابراین ممکنه که تغییر زیادی حس نشه.

یه مطلب دیگه این که اکثر افراد مالتی پلیر بازی رو در نظر نمی گیرن که میگن هیجان نداره. یدست بازی کنین ، می فهمین هیجان یعنی چی!! از GoW بیشتر حال میده ! ( محمد بهت بر نخوره! :biggrin1: ) .
حالا دیگه برف و بارون هم که بهش اضافه شده دیگه بهتر.

البته من هنوز بازی بدستم نرسیده. بنابراین نظر دقیق نمی تونم بدم! ( حالا یکی نیست بگه مگه کسی از تو نظر خواست؟! :biggrin1: )

بچه ها دارم دیوونه میشم . با موتور چه کارها که نمیشه کرد . هر کس PGR 4 رو بازی میکنه یه نگاه به عکسهایی که گرفتم بندازه . فقط تک چرخ و حرکات آکروباتیک رو داشته باشید !!! :d

بازی PGR 4 به نظر من بازی خوبیه . اما همانطور هم که فرزاد گفتش مولتی این بازی بد جور حال میده :biggrin1: . از بچه هایی که این بازی رو دارن و امکان وصل شدن به لایو هم براشون میسر هست بیان فقط مولتی بزنن :biggrin1: . جاتون خالی دیشب با چند از بچه ها زدیم خیلی هم حال داد .

بازی PGR 4 به نظر من بازی خوبیه . اما همانطور هم که فرزاد گفتش مولتی این بازی بد جور حال میده :biggrin1: . از بچه هایی که این بازی رو دارن و امکان وصل شدن به لایو هم براشون میسر هست بیان فقط مولتی بزنن :biggrin1: . جاتون خالی دیشب با چند از بچه ها زدیم خیلی هم حال داد .

برای امروز یک قرار بزارید بیایم:biggrin1:

از بچه هایی که این بازی رو دارن و امکان وصل شدن به لایو هم براشون میسر هست بیان فقط مولتی بزنن . جاتون خالی دیشب با چند از بچه ها زدیم خیلی هم حال داد .

برای امروز یک قرار بزارید بیایم

کوفتتون بشه .
بابا یکی به من بگه از کجا Gold بخرم ؟ ماشالله این فروشنده ها هم قیمت رو به اندازه ******* خودشون میدن . هر کس داره یه آمار بده .
یه Redeem code دارم . مهدی جان امشب من رو هم خبر کن . البته فکر کنم خودم On باشم .

یه سوال کوچیک دارم اگه میشه دقیق جواب بدید: این بازی بیشتر شبیه بیشتر forza است یا nfs ؟ آخه فورزا فقط باید حواست به درودیوار باشه ولی نید فور اسپید فقط سرعت :love::love:

یه سوال کوچیک دارم اگه میشه دقیق جواب بدید: این بازی بیشتر شبیه بیشتر forza است یا nfs ؟ آخه فورزا فقط باید حواست به درودیوار باشه ولی نید فور اسپید فقط سرعت :love::love:
یه چیزی بینشون :دی

ولی به فورزا بیشتر شبیهه ( باید مواظب دیوار باشه )

ضعف موتور های داخل بازی اینه که سرپیچ اگر با یک ماشین داری مسابقه میدی و سرعتت یکم زیاد باشه و به ماشین برخورد آرومی بکنی سریع میوفتی......و اینکه هیچ وقت سرعت بهترین موتور داخل بازی به یک ماشین معمولی در حد خوب توی یک پیست باز نمیرسه ولی در پیست های پر پیچ و خم Drifting موتور ها بهتره
راستی این بازی هم از اون بازی هاست که خرکی اچیومنت میده
الان که خیلی از بازی رو گذروندم و نفر 12 هستم ولی اون race دوم رو که رد کردم و اول شدم نوشت 4 for 145(یعنی 4 تا اچیومنت باز کرد که جمعا شده بود 145 گیم اسکور)برای شما هم اینطور شد؟؟؟؟؟
کلا بازی خیلی شدید حال میده در حدی که دارم منفجر میشم
گرافیک بازی هم خیلی خوب کار شده من موندم به کجای این بازی توی گرافیکش میشه ایراد گرفت
راستی یک چیز باحال
اگر دقت کنید توی پیست هایی که آزاد هست یعنی پیچ نداره..اگر موتور سوار باشید..اگه هوا بارونی شدید باشه و راننده خیس شده باشه برای اینکه خشک کنه دستش رو از گاز ول میکنه تا بتکونه
یا پاهاش رو یکم ول میکنه تا خشک نشه ....من اول فکر کردم دارم میوفته:cheesygri

با سلام
می خواستم چند تا عکس های خودم را به شما دوستان نشون بدم.

i1239684_bike1.jpg

i1239683_bike2.jpg

راستی این هم Stats من هست:
30mnvjb.jpg

موفق باشید

نه بابا مسجد چیه
توی مسکو هستش
از این گنبد ها هستش
آقای nik از شیرین کاری هات بگذار اینا که ابتداییه
سر پیچ تونستی یک پاتو بندازی جهت مخالف از اون عکس بگیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟