Project Gotham Racing 4

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود
از هیچ لحاضی از Forza2 بهتر نیست (هر چند که سبکهاشون فرق میکنه)
به نظر من انگار که 6000 تومان ریختم سطل آشغال
بد بخت اونایی که اورجینالشو میخرن

من هم دقیقا موافقم ، بازی بسیار آشغالی هستش از هر جهت ، من نمیدونم از چیه این بازی انقدر تعریف میشد .
به هر حال من یه سوالی هم داشتم ، من این بازی رو از West گرفتم که دفعه اول مشکل داشت و Unreadable میزد ، رفتم عوض کردم حالا جلوتر گیر میکنه و میاد بیرون ولی با هیج DVD دیگه مشکل ندارم .
به نظرتون اشکال از چیه ؟
مارک DVD هم HP هستش .
لطفا راهنمایی کنید .

من هم دقیقا موافقم ، بازی بسیار آشغالی هستش از هر جهت ، من نمیدونم از چیه این بازی انقدر تعریف میشد .
به هر حال من یه سوالی هم داشتم ، من این بازی رو از West گرفتم که دفعه اول مشکل داشت و Unreadable میزد ، رفتم عوض کردم حالا جلوتر گیر میکنه و میاد بیرون ولی با هیج DVD دیگه مشکل ندارم .
به نظرتون اشکال از چیه ؟
مارک DVD هم HP هستش .
لطفا راهنمایی کنید .

من قبلا در مورد سی دی های hp هشدار داده بودم . این سی دی ها یکی از نامرغوب ترین سی دی های موجود در بازاره . من خودم تا بحال چندین بازی رو که روی این سی دی بود و موجب هنگ یا پیغام نخوندن دیسک کنسول میشد پس دادم . لطفا از این نوع دیسک استفاده نکنید .
در مورد بازی هم گفته بودم همچین مالی نیست تقریبا همون شماره سه هستش .

درود
به نظرتون اشکال از چیه ؟
مارک DVD هم HP هستش .
لطفا راهنمایی کنید .
من قبلا در مورد سی دی های hp هشدار داده بودم . این سی دی ها یکی از نامرغوب ترین سی دی های موجود در بازاره . من خودم تا بحال چندین بازی رو که روی این سی دی بود و موجب هنگ یا پیغام نخوندن دیسک کنسول میشد پس دادم . لطفا از این نوع دیسک استفاده نکنید .
در مورد بازی هم گفته بودم همچین مالی نیست تقریبا همون شماره سه هستش .
فکر نمی کنی مشکل از جای دیگه ای باشه :-". در اینکه HP کیفیتش خیلی پائینه شکی نیست ولی چیزهای دیگه ای هم دخیله. Halo 3 رو HP گرفتم که هیچ مشکلی نداره چون دیسک رو با بهترین نوع رایتر و با سرعت X 2.4 برام زد.
یادمه از یه بابائی ( طرف دزد بود و هست :sick: ) یا بازی خریدم که تو5 دقیقه اول Unreadable میشد. بعد از 3 بار عوض کردن طرف فهمید ایرادش از رایتره و نه دیسک یا خود 360.
خلاصه اصلا از HP خوشم نمیاد ولی هر دیسکی رو با سرعت مناسب و رایتر مرغوب رایت کنن درست از اب در میاد.

اصلا خوب نبود اصلا حالم به هم خورد forza2 به مراتب بهتره
گرافيكشم كه..........
اصلا حال نكردم
من بالاخره نفهميدم اين بازي خوبه يا بد ؟ يكي ميگه خوبه يكي ميگه بده !:evil:

اگه كسي ميتونه يه چند تا عكس بگيره ببينيم چه جوريه ؟

اقا يكي از اعضاي فعال سايت (مثل اشكان،امين..)
بياد يك توضيح بده ببينم ميارزه بخرم
من ميخوام بگيرم بگيد گرافيكش و بقيه ي مسائل چه طوره
تو اين صفحه كه كلا ضد حال خوردم

یکی که بازی رو انجام داده دقیقا توضیح بده ضعف های بازی چی ؟محیط بازی چطوره ؟تفاوت این بازی با نسخه قبلی (3) چی؟قطعا باید یک تفاوتی بین نسخه قبلی با نسخه جدید باشه دیگه ./:)

من نمیدونم چرا الکی بعضیا میان میگن این بازی بده:evil:
گرافیکش خیلی بهتر از forza ست
میتونم بگم همه چی 20 20 20 20 20 20 من خوره ی pgr رم کسی اینجا بر ضد باشه000;)

PGR 4

گیم پلی:

بازی از نظر گیم پلی روان تر از نسخه قبل هست و حرکت اتومبیل ها به مراتب سنگین تر و واقعی از نسخه قبل احساس میشه دوربین بازی هم بسیار عالی تعبه شده و در حالت موتور سواری تصویر به ثورت کاملا واقعی به نمایش گذاشته میشه در کل گیم پلی بازی خوب هست و میتونه گیمر رو راضی کنه!

گرافیک:

گرافیک بازی 1 درجه از PGR 3 بیشتر هست اما در برخی موارد از جمله تغییرات آب و هوایی بسیار عالی کار شده و واقعا گرافیک خیره کننده عمل میکنه افکت های باران و قطره های آب و همچنین برف و بوران که اگه همینطوری تو یک بازی FPS اعمال بشه من اسمش رو شاهکار میزارم تنها قسمت بازی جذابیت آب و هوا میباشد.در ضمن همانطور که انتظار میرفت detail بازی با مشکل مواجه بود و آسمان آنطور که انتظار میرفت شفاف و واقعی در برخی صحنه ها به نظر نمیرسید!

صدا:

قبول کنید عنوان و کلا سری PGR دارای موسیقی متن بسیار عالی هیت و در شماره چهارم بار دیگر ب دسته بندی آلبوم های مختلف از آهنگ های مختلف رونه شد که بسیار عالی کار شده و همچنین از افکت های بسیار عالی برای صدی مختلف اتومبیل ها که هر یک با دیگری تفاوت دارد نباید گذشت.

در نهایت این بازی دارای کلکسیون بسیار خوب از اتومبیل های مختلف و هست و مهمترین تفاوت بارز این عنوان نسبت به نسخه قبل افکت های آب و هوایی هست که خالی از جذابیت هم نیست در ضمن با وجود موتور در بازی از خرید بازی Moto Gp 07 هم بینیاز میشید بازی دقیقا حقش 8.5 هیت و به واقع اکثر سایت ها به این رنج امتیاز دادن صرف نظر از هر بخشی امتیاز های زیر رو با توجه به انجام بازی توسط خودم اعلام میکنم:

گیم پلی: 8
گرافیک: 9
صدا : 8
درجه سختی: 7

من این بازی رو تو خونه دوستم رو تلوزیون HD و صدای دالبی انجام دادم باید بگم که 20 wowwwwww

گرافیک بازی که حرف نداشت صداگذاری بیییییسسست گیم پلی خیلی روون و عالی بود اما بازی از نبود هیجان و هدف رنج میبرد من این بازی رو بعد طوفان نوامبر خواهم خرید ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or