من هم دقیقا موافقم ، بازی بسیار آشغالی هستش از هر جهت ، من نمیدونم از چیه این بازی انقدر تعریف میشد .
به هر حال من یه سوالی هم داشتم ، من این بازی رو از West گرفتم که دفعه اول مشکل داشت و Unreadable میزد ، رفتم عوض کردم حالا جلوتر گیر میکنه و میاد بیرون ولی با هیج DVD دیگه مشکل ندارم .
به نظرتون اشکال از چیه ؟
مارک DVD هم HP هستش .
لطفا راهنمایی کنید .
من هم دقیقا موافقم ، بازی بسیار آشغالی هستش از هر جهت ، من نمیدونم از چیه این بازی انقدر تعریف میشد .
به هر حال من یه سوالی هم داشتم ، من این بازی رو از West گرفتم که دفعه اول مشکل داشت و Unreadable میزد ، رفتم عوض کردم حالا جلوتر گیر میکنه و میاد بیرون ولی با هیج DVD دیگه مشکل ندارم .
به نظرتون اشکال از چیه ؟
مارک DVD هم HP هستش .
لطفا راهنمایی کنید .
فکر نمی کنی مشکل از جای دیگه ای باشهمن قبلا در مورد سی دی های hp هشدار داده بودم . این سی دی ها یکی از نامرغوب ترین سی دی های موجود در بازاره . من خودم تا بحال چندین بازی رو که روی این سی دی بود و موجب هنگ یا پیغام نخوندن دیسک کنسول میشد پس دادم . لطفا از این نوع دیسک استفاده نکنید .
در مورد بازی هم گفته بودم همچین مالی نیست تقریبا همون شماره سه هستش .
. در اینکه HP کیفیتش خیلی پائینه شکی نیست ولی چیزهای دیگه ای هم دخیله. Halo 3 رو HP گرفتم که هیچ مشکلی نداره چون دیسک رو با بهترین نوع رایتر و با سرعت X 2.4 برام زد.
) یا بازی خریدم که تو5 دقیقه اول Unreadable میشد. بعد از 3 بار عوض کردن طرف فهمید ایرادش از رایتره و نه دیسک یا خود 360.من بالاخره نفهميدم اين بازي خوبه يا بد ؟ يكي ميگه خوبه يكي ميگه بده !اصلا خوب نبود اصلا حالم به هم خورد forza2 به مراتب بهتره
گرافيكشم كه..........
اصلا حال نكردم
گرفتممن تو رو قبول دارم تو برو بگیر بیا توضیح بده...