Project Gotham Racing 4

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من گرفتمش. خیلی باحاله . وقتی با موتور از هر کدوم سبقت میگیری یه حرکت میزنه .
یه چیزی هم بگم , در شراطی مساوی موتور ها از همه لحاظ بهتر عمل میکنند . گرافیک بازی هم خیلی خوب هستش . در مجموع اون نمره ی 9 به نظر شخصی من حقش هستش .

هنوز نگرفتمش ولی صحنه هاشو دیدم زیاد چنگی به دل نمیزد (البته به دل من)
بنظر من اگه شماره 3 رو داری چهارشو نگیر شبیه همن.
تارا فکر کنم فردا یا پس فردا میاره
3 ش رو از کاوه گرفتم 3 روزه تموم شد!
مهدی این شماره موتور داره و اینکه سیستم تغییر اب و هوا هم داره فکر کنم جالب باشه گرفتنش!

آقایون یک کلام
خیلی پرشوره!!!!!!!!!
یعنی به معنای واقعی گفتم
گرافیک رو که همه میدونید هیچی نمیگم
ولی سیستم کنترل ماشین و موتور ها خیلی روون تر شده
و همونطور که دوستمون گفت موتور های بازی به مراتب از ماشین ها بهتر عمل میکنن چون driftبا موتور بهتر از ماشینی با اون حجم بزرگ که کل جاده رو میگره انجام میشه
دیگه چی بگم؟؟؟
آهان این سیستم شوک بازی هم باحاله مثلا اگه سوار موتور باشید و بخواید حرکت نمایشی انجام بدید اگر سرعت زیاد باشه به موتور فشار وارد میشه و دسته رو به شدت میلرزونه
من که کلا با این سریش خیلی حال کردم
پیشنهاد میکنم یک بار هم که شده بازی کنید...فقط یکبار

سلام
دوستان من این بازی رو گرفتم ولی همون Race اول که رد می کنم میزنه Unreadble Disk و میاد بیرون ، البته وقتی هم می خوام برم تو قسمت Garage هم اینطوری میشه !
به نظرتون اشکال از دیسکه ؟ HP هستش .
لطفا راهنمایی کنید .

با تجربه ای که من از این دیسکها دارم صد در صد از دیسکه ، چندین بازی رو که خریدم با این نوع دیسک خراب بود پسشون دادم.
----------------------
. راستی پاهات صدمه دیده:hurted1:، سرت که جایی نخورده ،آخه دیدم جملت خیلی غلط انشایی داره:biggrin1:(شوخی بود)انشا ا... خوب میشی ما هم دعا میکنیم :praying:

آخرین ویرایش:
با تجربه ای که من از این دیسکها دارم صد در صد از دیسکه ، چندین بازی رو که خریدم با این نوع دیسک خراب بود پسشون دادم.
----------------------
. راستی پاهات صدمه دیده:hurted1:، سرت که جایی نخورده ،آخه دیدم جملت خیلی غلط انشایی داره:biggrin1:(شوخی بود)انشا ا... خوب میشی ما هم دعا میکنیم :praying:
نه عزیز صدمه ندیده...مرسی که دعا میکنی
...................................................................
یک سوال از کسانی که بازی رو انجام دادن
خواستم بپرسم ماشین هایی که توی گاراژ هستش رو نمیشه سوار شد؟؟یا توی مسابقات استفاده کرد؟؟؟؟من نمیدونم چه جوری باهاشون کار کنم
و یک چیز جالب دیگه اینکه توی گاراژ اون ته ته که برید یک بازی آرکید گونه رو گذاشتن برید که معتادش میشید

یک سوال از کسانی که بازی رو انجام دادن
خواستم بپرسم ماشین هایی که توی گاراژ هستش رو نمیشه سوار شد؟؟یا توی مسابقات استفاده کرد؟؟؟؟من نمیدونم چه جوری باهاشون کار کنم
و یک چیز جالب دیگه اینکه توی گاراژ اون ته ته که برید یک بازی آرکید گونه رو گذاشتن برید که معتادش میشید
ماشینای توی گاراژ رو فقط میشه از زاویه های مختلف دید و ازشون عکس گرفت و از این جور کارها. اون بازی آرکید اسمش چیه ؟! توی PGR3 که بازی Geometry Wars بود و خیلی حال میداد !

تو گاراژ که نمی شه سوار شد ولی می شه ازشون استفاده کرد ولی نه تو مراحل اولیه بازی.
یک چیز جالب دیگه اینکه توی گاراژ اون ته ته که برید یک بازی آرکید گونه رو گذاشتن برید که معتادش میشید
این بازی همون Geometry Wars معروف هست که یکی از پرطرفدارترین بازی های Live Arcade هم هست!

هنوز نگرفتمش ولی صحنه هاشو دیدم زیاد چنگی به دل نمیزد (البته به دل من)
بنظر من اگه شماره 3 رو داری چهارشو نگیر شبیه همن.
تارا فکر کنم فردا یا پس فردا میاره

خوب پس چطوري با اطمينان راجب بازي نظر مي دي اول بازي رو بگير بعد اينطوري بازي رو زير سوال ببر:-"

آقا من اين بازي رو گرفتم عجب چيزه شاخي بود گرافيك در حد خدا فوق العاده مخصوصا وقتي بازي رو رو carrerميزاري ميتوني از ديده اول شخص تو پاركينگ قدم بزني ماشينتو انتخاب كني يا ميتوني دوربين بگيري تو دستت و از ماشينت عكس بگيري در كل خيلي شاخ بود من اين بازي رو گرفتم به خاطره اينكه ببينم چطوره انقدر مات ازش تعريف ميكنن منم كه درس دارم وقت نميكنم برم كسي خواست بازي freeهست خودم امروز خريدم 6تومن اورجينال 5تومن ميدم يك خشم روش نيست.

خوب پس چطوري با اطمينان راجب بازي نظر مي دي اول بازي رو بگير بعد اينطوري بازي رو زير سوال ببر:-"

دوست خوبم من بازی رو توی شبکه game one دیدم . بازی رو هم زیر سوال نبردم فقط گفتم بازی خوبیه ولی همچین چیز شاخی هم نیست;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or