Project Gotham Racing 4

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود
حالا همه بازیها 6 روز پیش از تاریخش میومدها.
این یک دونه رو که ما خوشمون اومد مثل اینکه اصلا نمیخواد بیاد.
دست گذاشتی رو داغ دلم :(.
فکر کنم تا شنبه یا شاید زودتر این بازی رو داشته باشیم:love:.

شبکه game one صحنهایی از این بازی رو پخش کرد بنظر نسبت به شماره قبلی تفاوت آنچنانی نکرده من که زیاد خوشم نیومد :-"
مگه ميشه ؟ با تصوير نميشه فهميد بايد بازي كرد ! اگه تفاوت نداشت گيم اسپات يا سايت هاي ديگه در نقد خودشون ميگفتن !

شبکه game one صحنهایی از این بازی رو پخش کرد بنظر نسبت به شماره قبلی تفاوت آنچنانی نکرده من که زیاد خوشم نیومد :-"

یکی از تغییرات اندکش: شما از سایت Gt یک دمو نقد هست حدود 170 مگ دانلود کنی این حرف رو نمیزنی و به دلت میشه این بازی توی باد و بوران برف شاهکاره وقتی بارون میباره و قطرات روی محیط تاثیر داره گیم پلی فوق العاده اکشن محشره واقعا عالی من مبحوت این بازی هستم!

pgr6Small-1.jpg

آب و هوا در PGR 4

صاف و آفتابي (Clear)

62hk0pj.jpg

در اين حالت آب و هوايي بازي در حالت عادي خود بدون هيچ مزاحمتي طي ميشود و حالت هاي جوي خاصي بر روند بازي حاکم نيست.

ابري (Overcast)

6gitsud.jpg

در اين حالت به صورت 90% از نور آفتاب بي نصيب هستيد و بازي در حالت گرفته با نور کم محيط انجام ميشود و در حالت شب آسمان به رنگ قرمز ميباشد.

باران اندک و آرام (Light Rain)

40l2sz8.jpg

اين باران حالت آرام و دلنشين دارد و بازي در حالت آب و هوايي بسيار مطبوع و آرام با بارش اندک و جزيي طي ميشود.

باران تند و شديد (Heavy Rain)

4uu6koy.jpg

در اين حالت آب و هوا به صورت شديدا باراني طي ميشود و برف پاک کن اتومبيل شما خودکار عمل ميکندو گاهي اوقات باعث لغزندگي بسيار شديد در حين ترمز ميشود.

مرطوب و نمناک (Wet)

4xw8c1s.jpg

اين جو آب و هوايي دقيقا بعد از بارش بارن ميباشد و زماني ظاهر ميشود که غطره هاي باران بر روي اتومبيل مانده يا تاثير آن بر محيط اطراف با توجه به باز شدن رنگ درختان به وضوح ديده ميشود.

طوفاني به همراه وزش باد شديد (Storm)

6b9q052.jpg

در اين حالت صداي باد به صورت 50% از صداي بازي را تشکيل ميدهد و به کمک ويبريشن کنترلر و تکان هاي متدد اتومبيل بر بازي و کاهش سرعت شما به صورت آني تاثير ميگذارد.

مه آلود با غلظت اندک (Light Fog)

4rcd34h.jpg

اين حالت نيز کمي از حالت ابري بيشتر ميباشد اما تفاوتش نزديک شدن ابر ها به زمين و تا حدودي جلوگيري از ديد شما ميشود.

مه آلود با غلظت بسيار زياد (Heavy Fog)

4q76m44.jpg

اين حالت دقيقا بر سرعت شما در بازي تاثيرگذار ميباشد و در مسابقات طولاني تنها مسير ياب شما چراغ هاي ترمز حريفتان ميباشد البته براي اين آب و هوا مه شکن هاي خاص براي برخي اتومبيل ها در نظر گرفته شده است.

يخبندان و لغزنده (ICY)

کاهش سرعت شديد به همراه خروج ممتد از جتده از خصوصيات بارز اين جو آب و هوايي ميباشد و دقيقا اين حالت پس از مدت هاي طولاني از روز سرد برفي رخ ميدهد.

برف و کولاک Snow)

آخرين حالت آب و هوايي و بارش برف به صورت سنگين و مدد که در اثر آن به غير از کنترل سخت اتومبيل ماندن جاي برف در اطراف شيشه اتومبيل صحنه بسيار طبيعي و زيبا را نمايان ميکند.

اقا كي مياد من سر درد گرفتم ر جا زنگ ميزنن ميگن نداريم
شيطونه ميگه برم با از يه جا دانلودش كنما
(1 قرن طول ميكشه):biggrin1:

اقا اين بازي كي ميا جان من يكي بره بياره من ازش ميخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or