Lich King
Administrator
مگه شما pgr3 رو بازی نکردی؟پس همینجوری الافی به خاطر هیچ و پوچ باید مسابقه بدی؟ :confused:
مگه شما pgr3 رو بازی نکردی؟پس همینجوری الافی به خاطر هیچ و پوچ باید مسابقه بدی؟ :confused:
FORZA ، GT ، BurnOut , NFS:HighStake , NFS:Hotpersuit , NFS:Porsche Unleashed و .... رو بازی نکردین ؟! اونا داستان داشتن ؟! خیر !
حالا EA از خودش یه چیز الکی و بی مصرف در آورده و گذاشته توی NFS. چه داستان هایی هم واقعا ... :thumbdown
همین بی داستان هاش نیدفور اسپید رو کرد نید فور اسپیدهمین داستان مسخره (از نظر شما) تونست برای EA پولی دربیاره که.....
و همونا باعث شد تا بازی معروف بشه 
همین بی داستان هاش نیدفور اسپید رو کرد نید فور اسپید و همونا باعث شد تا بازی معروف بشه
ببخشید امین جون من با عجله خوندم ، کج فهمی برام پیش اومد. :blushing:منم همین رو گفتم که:cheesygri
Release Date: Oct 2, 2007سلام بازي ذقيقا كي مياد چند وقته ديگه
ايا بازي به gt5 ميرسه از نظر گرافيكي و اون تريلر e3 2007 از خود بازي(pgr4) بود راست بود مال خود بازي اگه باشه كه بازي خيلي خوبي به نظر ميرسه

simulation هست ولی نه مثله forza منم با forza اصلا حال نکردم ولی با پی جی ار خیلی حال کردم چون رونده بازیش خشک نیست از من میشنوی PGR3 رو بگیر بازی کن تا وقتی که 4ش بیادیه سوال دارم : این بازی شبیه ساز رانندگی است؟ آخه forza هم شبیه ساز بود همچین آش دهن سوزی از آب درنیومد (کسی نیاد مخالفت کنه که اینجا جاش نیست.) میترسم اینم مثل اون بشه. اگه کسی شماره 3 را بازی کرده توضیحی در این باره بدهد ممنون میشوم.
در ضمن کسی در مورد بازیهای NFS بد نگه چون برترین سری بازیهای سبک رانندگی در زمان خودشون بودند البته قبول دارم carbon یکم نزول داشت ولی هیچی از ارزش های nfs و EA کم نمیکنه.