Project CARS چگونه از DriveClub و Forza متمایز خواهد بود؟

A.R.A.$.H

کاربر سایت
cars_banner2.png

از زمان معرفی برای کنسول های نسل جدید، بازی Project CARS زیر ذره بین مردم بوده است و بیشتر آن را با Forza Motorsport 5 و DriveClub مقایسه می کنند. چنین چیزی الزما بد نیست و می تواند به خوب این عنوان اشاره داشته باشد که چنین مقایسه ای را به همراه داشته اما تفاوت واقعا در چه خواهد بود؟ Creative director استدیو Slightly Mad Studios آقای Andy Tudor در مصاحبه با GamingBolt گفته اند:
ما پیشروی sandbox گونه ای را برای بازی خود اتخاذ کرده ایم. تمامی خودروها، مسیرهای مسابقه و موتوراسپرت ها از همان روز اول قابل دسترسی خواهد بود. به عنوان مثال به شما نمی گوییم که یک سری موارد را خریداری کنید تا صاحب آن باشید.
Project CARS برای انواع بازیکن ها جذاب خواهد بود. آقای Tudor ادامه می دهند:
اگر می خواهید وارد حرفه تست نمونه های اولیه LeMans شوید، مشکلی نیست اما اگر به دنبال پیشرفت از صفر تا قهرمانی هستید حالتی برای آن نیز وجود دارد. Project CARS به مانند سری بازی ورزشی FIFA خواهد بود. تیم را انتخاب کنید، طی یک سال تقویم بازی کنید، به سمت موفقیت حرکت کنید، جایزه و فرصت های ویژه دریافت کنید سپس تیم خود را تغییر دهید یا اینکه به کلی سراغ یک موتوراسپرت دیگه بروید. یک آزادی ذاتی در این بازی وجود دارد. زمانی که بحث از گرافیک، صداگذاری و فیزیک می شود، Project CARS در نمایش های مختلف، حال چه یک تریلر ساخته شده توسط هواداران یا مقایسه مستقیم با دیگر بازی ها، مردم را شگفت زده می کند. بازیکنان می توانند اطمینان خاطر داشته باشند که هنگام عرضه با یک بازی تحسین برانگیز، زیبا و دقیق روبرو خواهند شد. تمامی اینها توسط شما، بازیکنان واقعی خلق شده است.
Project CARS در6 ماه آخر سال 2014 برای Xbox One, SteamOS, PC ,PS4 و Wii U عرضه خواهد شد. نظر شما درباره این بازی چیست؟
جدیدترین تصاویر از گرافیک حیرت انگیز این بازی را می توانید در زیر مشاهده کنید:
Gamingbolt

آخرین ویرایش:
زمانی که رای گیری کردن 96-97 درصدی که آری دادن رو ول نکردن برن بچسبن به 3-4 درصد بگن تورو خدا بگید آری ، نه نگید

نیتجه اخلاقی: dont feed the trolls

benjohn
گرافیک Project cars رو با GT6 با اون گرافیک آشغال مقایسه میکنی ؟ :-O تو ازون دسته ها هستی نمیشه هیچ کاریت .... gt با اون گرافیک افتضاش تو روت میشه مییای تویه این تاپیک با گرافیک این بازی که کوچکترین قسمت ماشین رو با کیفیت عالی و بالا طراحی کرده مقایسه میکنی...بکش بیرون این دیگه نهایت نادونی رو میرسونه...شما کجایین واقعا :دی میشینی با کنسلو با اون گرافیک آشغال پر از بریدگی و له گیم رو اجرا میکنی واقعا که دهنو میبندی :دی

نشستی پا کنسول با اون کیفیت فرا زمینی بازی میکنی و خبر نداری این بازی هزارتا نسخه ی build داره که برای تست به ممبر شیپ ها داده میشه...

والا منم حرفم همینه من موندم بخاطر تکون خوردن چهارتا دونه برگ تو gt6 با اون سخت افزار اشغال ps3 طرف میاد گرافیگ بازی شاخی مثل Project cars میبره زیر سوال بعد جالبه میگه شماها منطقی نیستید نمیشه باهاتون حرف زد:))

اما واقعا براي من يه نكته خيلي جاي سوال داره كه دوستان چطور تونستن از دل بازي كه اتفاقا جز معدود بازيايي هست كه براي همه ي پلتفورمها مياد فن بازي استخراج كنن يعني حتي از NFS هم مولتي تره.
جاي تاسفه كه توي فوروم كه اصولا براي تبادل نظر بوجود اومده نميشه تبادل نظر كرد. از بازي انحصاري كه نميشه بد گفت جمعيتي ميريزه رو سرت. بازي مولتي پلتفورم معصوم نبودن كه اونم خدا رو شكر به لطف ذهن خلاقه ي دوستان اونم شدن.
جدا اين سوال رو از خودمون بپرسيم ما براي چي تو فوروم پست ميديم؟ فقط براي اينكه تاپيك بزنيم لايك بگيريم همه هم نظرات مارو تاييد كنن و هر كسي هم كه نظر مخالف داشت احمق فرض كنيم؟ يا ميايم اينجا تا نظر بديم نظرات ديگران رو هم بدونيم و بفهميم بقيه چطور فكر ميكنن

شما بیا اول دوتا از بازیهای انحصاری سونی نقد کن بعد ما قبول کنیم شما منطقی نظر میدی (والا من تو عمرم ندیدم به یکی از بازیهای سونی بگی بالای چشمت ابرو ) .. سر تاپیک Metal Gear R R که اومدی میگفتی gow خداست کلا از نظر شما بازیهای سونی بینظیرند من دیگه حرفی ندارم

متخصصین منتقدهای سر سخت گیم هم اینجوری مثل شما اینقدر از خود مرسی نیستن . مگرنه صنعت گیم الان به چوخ رفته بود :d

آخرین ویرایش:
.VFSDF.
دادا بازی تا رزولوشن و انتی درست نخوره هیچی نیست حتی اگه کرایسیس باشه ...
خوب وقتی اینارو ندیده معلومه میگه گرافیک gt6 از Project CARS بهتره :d باز حالا رو گیم پلی کلید میکرد تعداد ماشینها یا سایر موارد قابل هضم تر بود
دادا به جان خودم اصلا این نظرات میخونم شاخ بر کف سینه میزنم :)) من اصلا تو کفم یه امت منتظر ورود این بازین گرافیکشو هر ننه قمری تحسین کرده
بعدشم برا کنسول بازا گرافیک که مهم نبود یهو مهم شد؟ :d من واقعا نمیدنم یا اینا هیچی از گرافیک نمیدونن یا 60 فریم 30 فریم 720 / 1080 افکتهارو تشخیص نمیدن یا کلا مارو سرکار گذاشتن:))

گرافیک Project CARS ترول شد رفت :))

آخرین ویرایش:
وحید جان دوست عزیز سابق در هات آورکلاک و آورکلاکینگ هیروز فعلی..در اینکه منم مثل شما یک روزی pc فن بودم شکی نیست در اینم که گرافیک این بازی از gt6 خیلی بیشتره هم شکی نیست اما در اینکه بخوای سخت افزار ps3 یا ps4 با بقیه کنسولها رو آشغال بخونی خیلی شک هست..شما صددرصد Tlou رو بازی نکردی یا RDR اینا خب نه فول اچ دی بودن نه AA داشتن ولی داستان و گیم پلیشون جوری بود که حاضر شدم بخاطرش کنسول بخرم..خب شما که کنسول فن هستی و فقط pc رو توی کارت گرافیکهای high end میبینی مثلا من بیام بگم کارت گرافیک 5770 آشغاله پس pc آشغاله ناراحت نمیشی؟
بارها خودم و بقیه گفتیم مقایسه pc با کنسول بخصوص از لحاظ گرافیک از اساس اشتباهه..شما باید اینجور بحثا رو توی انجمنهایی که دارن بین کارت گرافیکهای مختلف بحث میکنن انجام بدید

وحید جان دوست عزیز سابق در هات آورکلاک و آورکلاکینگ هیروز فعلی..در اینکه منم مثل شما یک روزی pc فن بودم شکی نیست در اینم که گرافیک این بازی از gt6 خیلی بیشتره هم شکی نیست اما در اینکه بخوای سخت افزار ps3 یا ps4 با بقیه کنسولها رو آشغال بخونی خیلی شک هست..شما صددرصد Tlou رو بازی نکردی یا RDR اینا خب نه فول اچ دی بودن نه AA داشتن ولی داستان و گیم پلیشون جوری بود که حاضر شدم بخاطرش کنسول بخرم..خب شما که کنسول فن هستی و فقط pc رو توی کارت گرافیکهای high end میبینی مثلا من بیام بگم کارت گرافیک 5770 آشغاله پس pc آشغاله ناراحت نمیشی؟
بارها خودم و بقیه گفتیم مقایسه pc با کنسول بخصوص از لحاظ گرافیک از اساس اشتباهه..شما باید اینجور بحثا رو توی انجمنهایی که دارن بین کارت گرافیکهای مختلف بحث میکنن انجام بدید
خوب میدونی هات اورکلاک کاربرای با معلوماتی داشت

ببین دوست عزیز موضوع مقایسه بین کنسول و pc نیست اتفاقا بنده برای همین انحصاریهایی که شمارو محو خودش کرده( Tlou gow یا حتیRDR کنسول ps3 خریدم ولی محو نشدم

منظور از کلمه سخت افزار اشغال ps3 اینکه اون بابایی که داره گرافیک بازی gt6 رو ps3 با Project CARS مقایسه میکنه حداقل اول یه مزه مزه بکنه ببینه داره درمورد چه بازی رو چه کنسولی حرف میزنه بعد بیاد ترول کنه

اولا که من هیچوقت به سخت افزار ps4 نگفتم اشغال بحث مقایسه بین pc کنسول هم راه ننداختم

اما اینکه یه سونی فن بیاد بگه گرافیک gt6 از Project CARS بالاتره روش شرط بندی کنه اصلا جالب نیست . این دوست عزیزمون تو تاپیکهای دیگه بارها عنوان کرده 720 با 1080 فرقی بینشون نیست یا گفته 30 فریم 60 فریم فرقی با هم ندارن .فکرم نمیکنم چیزی در مورد کاربرد انواع اقسام تکنیک در بازیهای pc بدونن

خوب چطور من خواننده میتونم هضم کنم حرف ایشونو ؟ اونم بازی که هنوز کلی زمان تا عرضش مونده :d

حالا اگه شماها فکر میکنید gt6 از Project CARS گرافیک خیلی بهتری داره ما حرفی نداریم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or