Project CARS چگونه از DriveClub و Forza متمایز خواهد بود؟

A.R.A.$.H

کاربر سایت
cars_banner2.png

از زمان معرفی برای کنسول های نسل جدید، بازی Project CARS زیر ذره بین مردم بوده است و بیشتر آن را با Forza Motorsport 5 و DriveClub مقایسه می کنند. چنین چیزی الزما بد نیست و می تواند به خوب این عنوان اشاره داشته باشد که چنین مقایسه ای را به همراه داشته اما تفاوت واقعا در چه خواهد بود؟ Creative director استدیو Slightly Mad Studios آقای Andy Tudor در مصاحبه با GamingBolt گفته اند:
ما پیشروی sandbox گونه ای را برای بازی خود اتخاذ کرده ایم. تمامی خودروها، مسیرهای مسابقه و موتوراسپرت ها از همان روز اول قابل دسترسی خواهد بود. به عنوان مثال به شما نمی گوییم که یک سری موارد را خریداری کنید تا صاحب آن باشید.
Project CARS برای انواع بازیکن ها جذاب خواهد بود. آقای Tudor ادامه می دهند:
اگر می خواهید وارد حرفه تست نمونه های اولیه LeMans شوید، مشکلی نیست اما اگر به دنبال پیشرفت از صفر تا قهرمانی هستید حالتی برای آن نیز وجود دارد. Project CARS به مانند سری بازی ورزشی FIFA خواهد بود. تیم را انتخاب کنید، طی یک سال تقویم بازی کنید، به سمت موفقیت حرکت کنید، جایزه و فرصت های ویژه دریافت کنید سپس تیم خود را تغییر دهید یا اینکه به کلی سراغ یک موتوراسپرت دیگه بروید. یک آزادی ذاتی در این بازی وجود دارد. زمانی که بحث از گرافیک، صداگذاری و فیزیک می شود، Project CARS در نمایش های مختلف، حال چه یک تریلر ساخته شده توسط هواداران یا مقایسه مستقیم با دیگر بازی ها، مردم را شگفت زده می کند. بازیکنان می توانند اطمینان خاطر داشته باشند که هنگام عرضه با یک بازی تحسین برانگیز، زیبا و دقیق روبرو خواهند شد. تمامی اینها توسط شما، بازیکنان واقعی خلق شده است.
Project CARS در6 ماه آخر سال 2014 برای Xbox One, SteamOS, PC ,PS4 و Wii U عرضه خواهد شد. نظر شما درباره این بازی چیست؟
جدیدترین تصاویر از گرافیک حیرت انگیز این بازی را می توانید در زیر مشاهده کنید:
Gamingbolt

آخرین ویرایش:
حالا بذارین جفتشون بیان و بعدش اصلا میتونین همدیگه رو بکشین:d یه خورده برای اون موقع ذخیره کنین:d
گیم پلی از این بازی اومده تا حالا؟:-/
گیم پلی که نه به اون صورت اما خود سازنده ادعا کرده که بلاخره دارندگان وی یو هم میتونن از Realistic Racing لذت ببرن که خود این یعنی سیمولاتور اما با توجه به سابقه ی سازنده بنظرم تلفیقی از سیمولاتور آرکید باید باشه IMO اما باز هم با توجه با سابقه ی سازنده بازی خیلی خوبی خواهد بود اما نه یه شاهکار تمام عیار. البته هر استودیو یی شاید یه روز دست به شاهکار بزنه و نوبت اونا هم همین دفعه باشه

یه ویدیو از گیم پلی بازی پیدا کردم که میزارم با توجه به این ویدئو که البته متاسفانه کیفیت بالایی نداره گرافیک بازی اصلا نسل بعدی نیست و حاضرم شرط ببندم GT6 خیلی بهتره با فورزا 5 هم که اصلا قابل مقایسه نیست امیدوارم واقعا این گرافیک نباشه و تا عرضه ی بازی یه فکری به حالش بکنن یه چیزم که منو بد اذیت کرد اینکه تو دید کاکپیت راننده وجود نداره و فرمون با امداد الهی میچرخه در ضمن خبر خوش اینکه آب و هوای داینامیک و چرخه ی شبانه روز موجوده
طبق شایعات بازی در نسل بعد 1080p و 60 فریم و برای وی یو 720p و 30 فریم خواهد بود البته به هیچ وجه تایید شده نیست

[video=aparat;HfetS]http://www.aparat.com/v/HfetS[/video]

آخرین ویرایش:
یه ویدیو از گیم پلی بازی پیدا کردم که میزارم با توجه به این ویدئو که البته متاسفانه کیفیت بالایی نداره گرافیک بازی اصلا نسل بعدی نیست و حاضرم شرط ببندم GT6 خیلی بهتره با فورزا 5 هم که اصلا قابل مقایسه نیست امیدوارم واقعا این گرافیک نباشه و تا عرضه ی بازی یه فکری به حالش بکنن یه چیزم که منو بد اذیت کرد اینکه تو دید کاکپیت راننده وجود نداره و فرمون با امداد الهی میچرخه در ضمن خبر خوش اینکه آب و هوای داینامیک و چرخه ی شبانه روز موجوده
طبق شایعات بازی در نسل بعد 1080p و 60 فریم و برای وی یو 720p و 30 فریم خواهد بود البته به هیچ وجه تایید شده نیست

شما تریلری که دیدی نابوده یه تریلر درست و حسابی ببینی میگی هیچی جلوش نمیتونه حتی دست تو دماغش بکنه :d

به وضوح هم معلومه این تریلر مشکل داره و کامل نیست بازی هنوز یه نگاه به دست راننده تو ماشین بنداز -__- نمیتونی چون اصلا دستی در کار نیست فرمون برا خودش میچرخه اما تریلری که من دیدم اینقدر مسخره بازی نبود

من که به شدت با این بازی حال کردم و بیشتر از همه عاشق پوست پوست شدن تایرهام :d

اینو ببین:d
گرافیک بازی عالی به نظر میرسه

@ فرشاد

بله کیفیت تریلر اصلا خوب نیست ولی یه وضوح روشنه مثلا کیفیت درختا Low poly بودن خیلی از آبجکتها وووووووو نیازی به بالا بودن کیفیت تریلر نیست تا اینا رو متوجه شد تنها علت قابل قبول میتونه آماده نبودن بازی باشه و اینکه بیلد نهایی این نباشه بعد از اتفاقی که واسه درایو کلاب افتاده من دیگه ههمه چی باورم میشه:d الان اگه به من یکی بگه نینتندو زو گرافیک ماریو میکرو کار گرده گرافیک tLOu گرفته من باور میکنم ولی درحال حاضر گرافیکش اصلا خوب نیست

@ بهرام

بیییییییییییی خیال اینو دیگه از کجات درآوردی؟

تو یو/تیوب تریلر گیم پلی زیاد داره
از آپارات هم کیفتشون بهتره:d

یعنی تو فکر میکنی من یوتیوبیشو ندیدم؟ خوب مرد مومن امکانش نبود که اونا رو اینجا بزارم از آپارات مدد گرفتم با کیفیتشم دیدم همین سه نقطست واقعا به فرمون نگاه کن تعداد پولیگوناش با تعداد پولیگونای gt2 تو PS1 برابری میکنه

@ فرشاد

بله کیفیت تریلر اصلا خوب نیست ولی یه وضوح روشنه مثلا کیفیت درختا Low poly بودن خیلی از آبجکتها وووووووو نیازی به بالا بودن کیفیت تریلر نیست تا اینا رو متوجه شد تنها علت قابل قبول میتوت آماده نبودن بازی باشه و اینکه بیلد نهایی این نباشه

@ بهرام

بیییییییییییی خیال اینو دیگه از کجات درآوردی؟
تو یو/تیوب تریلر گیم پلی زیاد داره
از آپارات هم کیفتشون بهتره:d

یعنی تو فکر میکنی من یوتیوبیشو ندیدم؟ خوب مرد مومن امکانش نبود که اونا رو اینجا بزارم از آپارات مدد گرفتم با کیفیتشم دیدم همین سه نقطست واقعا به فرمون نگاه کن تعداد پولیگوناش با تعداد پولیگونای gt2 تو PS1 برابری میکنه
خوب اگه اونارو میدیدی هیچ وقت این حرفو نمیزدی :d
اون لینک آپارات که گذاشتی مربوط به مراحل اولیه تولید بازی

benjohn @
برادر سخت در اشتباهی.اینها بیلدهای خیلی وقت پیش هستن که ویدئو ازش میزاری.میتونی بری همون می-تیوب و ویدئوهای بیلد آخرش رو ببینی.
از نمای کاکپیت P.Cars ایراد گرفتن و مقایسه با GT6!!! واقعا چرا؟؟؟
این لینک ویدئو مقایسه Pagani Huayra تو بیلد 630 P.Cars و GT6 هست.ببین و قضاوت کن.

دیگه خودت با این عکسایی که گذاشتی کار منو راحت کردی دستت درد نکنه یعنی به این میگن بازی نسل بعدی؟

دیگه خودت با این عکسایی که گذاشتی کار منو راحت کردی دستت درد نکنه یعنی به این میگن بازی نسل بعدی؟
من کی گفتم P.Cars مال این نسله؟
از اولش داشت برا PS3,X360,Wii u و PC ساخته میشد.حالا اگه برا PS4وX1 هم تائید شده،دلیلی نداره که حتما بهترین گرافیک ممکن تو هر پلتفرم رو بده.البته با توجه به اینکه هنوز گرافیک جای کار داره میشه لااقل امیدوار بود.اگه اینها بودحه میلیونی داشتن،میشد ازشون این انتظار رو داشت.ولی کلا تا حالا 3 میلیون و خورده ای یورو تونستن کمک مردمی دریافت کنن.

شما اومدی مقایسه کردی با GT2 وGT6.در ضمن این فقط عکسه.ویدئو رو ببین،تفاوت فاحشی داره GT 6 با P.Cars.

امیدوارم فقط گرافیک نباشه چون موقع بازی من کاری به اینکه کاپوت ماشینم پر جزییات باشه ندارم من میخوام هندلینگ ماشین به واقعیت نزدیک باشه و هوش مصنوعی بالا باشه که تا حالا فقط در فورزا این موضوع رو دیدم حتی این GT6 جدید هم که اومده جالب نیست هندلینگش و خیلی خشکل و بی روح هست این عکس های بیشتر به در زمانی میخوره که آدم میخواد replay ببینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or