Project CARS چگونه از DriveClub و Forza متمایز خواهد بود؟

A.R.A.$.H

کاربر سایت
cars_banner2.png

از زمان معرفی برای کنسول های نسل جدید، بازی Project CARS زیر ذره بین مردم بوده است و بیشتر آن را با Forza Motorsport 5 و DriveClub مقایسه می کنند. چنین چیزی الزما بد نیست و می تواند به خوب این عنوان اشاره داشته باشد که چنین مقایسه ای را به همراه داشته اما تفاوت واقعا در چه خواهد بود؟ Creative director استدیو Slightly Mad Studios آقای Andy Tudor در مصاحبه با GamingBolt گفته اند:
ما پیشروی sandbox گونه ای را برای بازی خود اتخاذ کرده ایم. تمامی خودروها، مسیرهای مسابقه و موتوراسپرت ها از همان روز اول قابل دسترسی خواهد بود. به عنوان مثال به شما نمی گوییم که یک سری موارد را خریداری کنید تا صاحب آن باشید.
Project CARS برای انواع بازیکن ها جذاب خواهد بود. آقای Tudor ادامه می دهند:
اگر می خواهید وارد حرفه تست نمونه های اولیه LeMans شوید، مشکلی نیست اما اگر به دنبال پیشرفت از صفر تا قهرمانی هستید حالتی برای آن نیز وجود دارد. Project CARS به مانند سری بازی ورزشی FIFA خواهد بود. تیم را انتخاب کنید، طی یک سال تقویم بازی کنید، به سمت موفقیت حرکت کنید، جایزه و فرصت های ویژه دریافت کنید سپس تیم خود را تغییر دهید یا اینکه به کلی سراغ یک موتوراسپرت دیگه بروید. یک آزادی ذاتی در این بازی وجود دارد. زمانی که بحث از گرافیک، صداگذاری و فیزیک می شود، Project CARS در نمایش های مختلف، حال چه یک تریلر ساخته شده توسط هواداران یا مقایسه مستقیم با دیگر بازی ها، مردم را شگفت زده می کند. بازیکنان می توانند اطمینان خاطر داشته باشند که هنگام عرضه با یک بازی تحسین برانگیز، زیبا و دقیق روبرو خواهند شد. تمامی اینها توسط شما، بازیکنان واقعی خلق شده است.
Project CARS در6 ماه آخر سال 2014 برای Xbox One, SteamOS, PC ,PS4 و Wii U عرضه خواهد شد. نظر شما درباره این بازی چیست؟
جدیدترین تصاویر از گرافیک حیرت انگیز این بازی را می توانید در زیر مشاهده کنید:
Gamingbolt

آخرین ویرایش:
سیستم میخادا
تایید میشه اما چون سازنده یه شرکت کاملا سرخود نیست و بازی داره تماما با مردم و همکاری اونها ساخته میشه، میتونیم راحت انتظار یک بازی بهینه برای PC رو داشته باشیم (نه مثل AC IV که نابود میکنه افت فریم رو) که با یک سیستم خوب (نه ضعیف نه عالی) در بدترین حالت، تنظیمات Medium رو تجربه کنیم (که لغت متوسط توی چنین بازی هم اون چیزی نیست که خیلی ها فکر می کنند) :d
بهترین قسمت خبر
بله بله .... سخت افزار PC با Steam Machine +چهل و شش اینچ تلویزیون = Mindblowing :d

امیدوارم فقط گرافیک نباشه چون موقع بازی من کاری به اینکه کاپوت ماشینم پر جزییات باشه ندارم من میخوام هندلینگ ماشین به واقعیت نزدیک باشه و هوش مصنوعی بالا باشه که تا حالا فقط در فورزا این موضوع رو دیدم حتی این GT6 جدید هم که اومده جالب نیست هندلینگش و خیلی خشکل و بی روح هست این عکس های بیشتر به در زمانی میخوره که آدم میخواد replay ببینه
شما باید صبر کنی Asseto Corsa و Rfactor 2 بیان، دو تا Racing انحصاری PC که از رانندگی واقعی هم واقعی تر هستن:دی

احترام خاصی برای این بازی قاعل هستم.
هم ساخت بازی نسبتا طول کشیده و هم اینکه سازنده ها زحمت زیادی براش کشیدن.
براحتی می تونه تو سبک ریسنگ خیلی از بزرگارو شکست بده، به شرطی که اسیر دست مافیا بازی نشه

دیگه خودت با این عکسایی که گذاشتی کار منو راحت کردی دستت درد نکنه یعنی به این میگن بازی نسل بعدی؟

شما از نسل بعد چه انتظاری دارید؟! در تصاویر به فیبر کربن ها نگاه کن. بی هیچ لبه . به آلومینیوم های کیلو متر شمارو و روی داشبورد نگاه کنید .
به تریلر بهرام جان نگاه کنید. گیم پلی روون و نورپردازی فوق العاده. به آب های روی زمین نگاه کنید .

حال توی این عکس به قطرات بارون روی ماشین و شیشه ی ماشین و رد قطرات حاصل از برف پاک کن رو روی شیشه ها نگاه کنید.
http://www.wmdportal.com/wp-content/uploads/2013/12/007.png

همچنین وجود شب و روز و آب و هوای بارونی و متفاوت .
فعلا اول نسل هستیم. این ها هم خودش فوق العادس. چند مورد تصویر مقایسه ای از نسخه ی نسل قبل و بعد بود که بعداً سره فرصت میذارمشون ولی در نسل قبل شاهد لبه های فراوانی هستیم ولی نسل بعد بدون لبه.

شما از نسل بعد چه انتظاری دارید؟! در تصاویر به فیبر کربن ها نگاه کن. بی هیچ لبه . به آلومینیوم های کیلو متر شمارو و روی داشبورد نگاه کنید .
به تریلر بهرام جان نگاه کنید. گیم پلی روون و نورپردازی فوق العاده. به آب های روی زمین نگاه کنید .

حال توی این عکس به قطرات بارون روی ماشین و شیشه ی ماشین و رد قطرات حاصل از برف پاک کن رو روی شیشه ها نگاه کنید.
http://www.wmdportal.com/wp-content/uploads/2013/12/007.png

همچنین وجود شب و روز و آب و هوای بارونی و متفاوت .
فعلا اول نسل هستیم. این ها هم خودش فوق العادس. چند مورد تصویر مقایسه ای از نسخه ی نسل قبل و بعد بود که بعداً سره فرصت میذارمشون ولی در نسل قبل شاهد لبه های فراوانی هستیم ولی نسل بعد بدون لبه.

روز و شب و این چیزا تو نسل قبل هم بود که :| :دی
البته معلوم نیست بازی رو همین جور که تو عکس ها هست تحویل بدن.:دی
اوایل نسل جدید هم ثابت شد گرافیک همه چیز نیست.از روی تریلر هم نمی شه گفت یه بازی خوبه یا بده :دی

یه ویدیو از گیم پلی بازی پیدا کردم که میزارم با توجه به این ویدئو که البته متاسفانه کیفیت بالایی نداره گرافیک بازی اصلا نسل بعدی نیست و حاضرم شرط ببندم GT6 خیلی بهتره با فورزا 5 هم که اصلا قابل مقایسه نیست امیدوارم واقعا این گرافیک نباشه و تا عرضه ی بازی یه فکری به حالش بکنن یه چیزم که منو بد اذیت کرد اینکه تو دید کاکپیت راننده وجود نداره و فرمون با امداد الهی میچرخه در ضمن خبر خوش اینکه آب و هوای داینامیک و چرخه ی شبانه روز موجوده
طبق شایعات بازی در نسل بعد 1080p و 60 فریم و برای وی یو 720p و 30 فریم خواهد بود البته به هیچ وجه تایید شده نیست

[video=aparat;HfetS]http://www.aparat.com/v/HfetS[/video]

ترس دوستان کنسول باز از خوب شدن عنوان شاهکار Project CARS درک میکنم ;)

معلومه که یه کنسول باز که دلش به دوتا دونه انحصاریش خوشه دوست نداره به هیچ عنوان یه ریسینگ ناب مولتی پلتفروم نتیجه بگیره دنبال ایراده . منم جای شما بودم همین کارو میکردم

اما این چیزی از واقعیت کم نمیکنه Project CARS بیاد رو PC بواسطه استفاده از منابع نامحدود و قدرتمند PC کلا کاسه کوزه خیلی عناوین جم میشه . چه بسا بقیه وقتی گرافیک رو PC ببینن جان به جان افرین کف خون قاطی کنن. :))

آخرین ویرایش:
^^
خجالت بکشین، گیمر های واقعی(برعکس یکی مثل شما) بچه نیستن که از خوب بودن یه عنوان مولتی پلتفرم! ناراحت بشن. همه دنبال لذت بردن از از بازی ها هستن، البته اگه افرادی مثل شما بزارن!

^^
خجالت بکشین، گیمر های واقعی(برعکس یکی مثل شما) بچه نیستن که از خوب بودن یه عنوان مولتی پلتفرم! ناراحت بشن. همه دنبال لذت بردن از از بازی ها هستن، البته اگه افرادی مثل شما بزارن!

حرف شما درست مورد قبول ما هم هست هر کی هم قبول نکنه مشکل از خودشه.اما جو اینجا کاملا برعکس صحبت شماست .
برا نمونه بعضی از کاربرها این بازی رو که قرار تقریبا یکسال دیگه بییاد در حد تیم ملی دارن میکوبن تازه شانس اورده انحصاری پی سی نیست. .اون بنده خدا هم که رویه صحبت شما باهاش بود فقط نظرش رو گفته و جواب اونا رو داده.
در مورد این بازی هم از تصاویر منتشر شده تا حالا فقط میشه گفت حیرت انگیزه تا به حال این طراحی اتومبیل ها در هیچ بازیه دیگه ایی دیده نشده.

حرف شما درست مورد قبول ما هم هست هر کی هم قبول نکنه مشکل از خودشه.اما جو اینجا کاملا برعکس صحبت شماست .
برا نمونه بعضی از کاربرها این بازی رو که قرار تقریبا یکسال دیگه بییاد در حد تیم ملی دارن میکوبن تازه شانس اورده انحصاری پی سی نیست. .اون بنده خدا هم که رویه صحبت شما باهاش بود فقط نظرش رو گفته و جواب اونا رو داده.
در مورد این بازی هم از تصاویر منتشر شده تا حالا فقط میشه گفت حیرت انگیزه تا به حال این طراحی اتومبیل ها در هیچ بازیه دیگه ایی دیده نشده.
نه ديگه عزيز من اشتباه شما اينجاست كه فكر ميكني از بازي ايراد گرفيكي گرفتن يعني كوبيدن نه عزيزم بازي جنبه هاي ديگه هم داره كه اتفاقا خود من تو پستاي قبلي اشاره كردم.

اما واقعا براي من يه نكته خيلي جاي سوال داره كه دوستان چطور تونستن از دل بازي كه اتفاقا جز معدود بازيايي هست كه براي همه ي پلتفورمها مياد فن بازي استخراج كنن يعني حتي از NFS هم مولتي تره.
جاي تاسفه كه توي فوروم كه اصولا براي تبادل نظر بوجود اومده نميشه تبادل نظر كرد. از بازي انحصاري كه نميشه بد گفت جمعيتي ميريزه رو سرت. بازي مولتي پلتفورم معصوم نبودن كه اونم خدا رو شكر به لطف ذهن خلاقه ي دوستان اونم شدن.
جدا اين سوال رو از خودمون بپرسيم ما براي چي تو فوروم پست ميديم؟ فقط براي اينكه تاپيك بزنيم لايك بگيريم همه هم نظرات مارو تاييد كنن و هر كسي هم كه نظر مخالف داشت احمق فرض كنيم؟ يا ميايم اينجا تا نظر بديم نظرات ديگران رو هم بدونيم و بفهميم بقيه چطور فكر ميكنن

نه ديگه عزيز من اشتباه شما اينجاست كه فكر ميكني از بازي ايراد گرفيكي گرفتن يعني كوبيدن نه عزيزم بازي جنبه هاي ديگه هم داره كه اتفاقا خود من تو پستاي قبلي اشاره كردم.

اما واقعا براي من يه نكته خيلي جاي سوال داره كه دوستان چطور تونستن از دل بازي كه اتفاقا جز معدود بازيايي هست كه براي همه ي پلتفورمها مياد فن بازي استخراج كنن يعني حتي از NFS هم مولتي تره.
جاي تاسفه كه توي فوروم كه اصولا براي تبادل نظر بوجود اومده نميشه تبادل نظر كرد. از بازي انحصاري كه نميشه بد گفت جمعيتي ميريزه رو سرت. بازي مولتي پلتفورم معصوم نبودن كه اونم خدا رو شكر به لطف ذهن خلاقه ي دوستان اونم شدن.
جدا اين سوال رو از خودمون بپرسيم ما براي چي تو فوروم پست ميديم؟ فقط براي اينكه تاپيك بزنيم لايك بگيريم همه هم نظرات مارو تاييد كنن و هر كسي هم كه نظر مخالف داشت احمق فرض كنيم؟ يا ميايم اينجا تا نظر بديم نظرات ديگران رو هم بدونيم و بفهميم بقيه چطور فكر ميكنن
شما که نظرت اینه بهتر بود پست قبل پست منو نقل قول میکردی.نه پست منو.
ضمنا وقتی یه ویدیو بی کیفیت از این بازی رو برا مقایسه قرار میدید بعد راجع به بازی بر اساس همون ویدویو قضاوت هم میکنی و با بازی مورد علاقت مقایسش می کنی واتفاقا بازی مورد علاقت هم بازی بهتر میدونی یعنی کوبیدن دیگه وگرنه مثلا از GT6 هم میشه ایراد گرافیکی گرفت البته ما که جراتشو نداریم بریم تو تاپیک GT6 ازش ایراد گرافیکی بگیریم چون عزیزان فن ادمو ابکش میکنن حتی کار به توهین هم کشیده میشه دیگه خودت بهتر با جو اشنا هستی حالا به نظرم شما هم یه استثنا هستی که واقعا برای نظر مخالفت احترام قائلی .همونطور هم که تو پست قبلیم گفتم این اصلا اشکالی نداره شما یه چیزی گفتی اون دوستمون هم جواب داده.بالاخره هر کی یه نظری داره و طرفدار یه چیزیه در کل بهتر خودتو ناراحت نکنی

آخرین ویرایش:
^^
خجالتو زیاد بکشی خطر داره شما خدای گیمرهای جهان

طرف داره کاملا غلط و هدفمند از بازی ایراد میگیره دیگه همین مونده بود گرافیک این بازی ترول بشه دی:
حالا جرات داری برو به gt جونش ایراد بگیر ببین بهت چی میگه

شک نکن Project CARS اگه انحصاری سونی بود برا این عده الان میشد علیه سلام

با توجه به این ویدئو که البته متاسفانه کیفیت بالایی نداره گرافیک بازی اصلا نسل بعدی نیست و حاضرم شرط ببندم GT6 خیلی بهتره

لول ... نه پس میخواستی شما که فن سونی هستی بگی GT6 خیلی بدتره ؟؟؟؟؟
رفتی دوساعت گشتی یه فیلم پیدا کردی بعد میخوای گرافیک Project CARS با گرافیک gt6 ترول کنی .

شک ندارم فوزرا رم قبول نداری فقط بازی انحصاری سونی GT قبول داری که خوب اناناس

آخرین ویرایش:
شما که نظرت اینه بهتر بود پست قبل پست منو نقل قول میکردی.نه پست منو.
ضمنا وقتی یه ویدیو بی کیفیت از این بازی رو برا مقایسه قرار میدید بعد راجع به بازی بر اساس همون ویدویو قضاوت هم میکنی و با بازی مورد علاقت مقایسش می کنی واتفاقا بازی مورد علاقت هم بازی بهتر میدونی یعنی کوبیدن دیگه وگرنه مثلا از GT6 هم میشه ایراد گرافیکی گرفت البته ما که جراتشو نداریم بریم تو تاپیک GT6 ازش ایراد گرافیکی بگیریم چون عزیزان فن ادمو ابکش میکنن حتی کار به توهین هم کشیده میشه دیگه خودت بهتر با جو اشنا هستی حالا به نظرم شما هم یه استثنا هستی که واقعا برای نظر مخالفت احترام قائلی .همونطور هم که تو پست قبلیم گفتم این اصلا اشکالی نداره شما یه چیزی گفتی اون دوستمون هم جواب داده.بالاخره هر کی یه نظری داره و طرفدار یه چیزیه در کل بهتر خودتو ناراحت نکنی
خوب منم انتقادم به همين مسائله ميگم نبايد اينجوري باشه اولا نبايد الكي ايراد بگيريم دوما نبايد ايراد رو هم با مسخره بازي جواب بديم در ضمن من با GT مقايسش كردم چون سطح انتظارم ازش بالاست اگه بازي كوچيكي ميدونستمش كه منطقي نبود اصلا ايراد مطرح كنم. خوب اين استوديو قبلا سري Shift رو كار كرده كه برعكس خيلي از بچه هاي اينجا من به شخصه به شدت ازش لذت بردم به همين خاطر سطح توقعم بالاست حالا اين چه ربطي به مسائلي كه شما به پست قبلي گفتي داره من موندم؟ يعني نميشه انتقاد كرد؟ ويدئوهاشو من تو چيزتيوب هم ديدم واقعا سطح انتظاراتمو به عنوان بازي نسل بعد برآورده نميكنه خوب قبلا فورزا رو تو اين نسل داشتيم درايو كلاب هم هست كه واقعا يه نسل با اين گرافيك فاصله دارن. البته شايد گرافيك بازي تا زمان عرضه بهتر بشه

benjohn
گرافیک Project cars رو با GT6 با اون گرافیک آشغال مقایسه میکنی ؟ :-O تو ازون دسته ها هستی نمیشه هیچ کاریت .... gt با اون گرافیک افتضاش تو روت میشه مییای تویه این تاپیک با گرافیک این بازی که کوچکترین قسمت ماشین رو با کیفیت عالی و بالا طراحی کرده مقایسه میکنی...بکش بیرون این دیگه نهایت نادونی رو میرسونه...شما کجایین واقعا :دی میشینی با کنسلو با اون گرافیک آشغال پر از بریدگی و له گیم رو اجرا میکنی واقعا که دهنو میبندی :دی

نشستی پا کنسول با اون کیفیت فرا زمینی بازی میکنی و خبر نداری این بازی هزارتا نسخه ی build داره که برای تست به ممبر شیپ ها داده میشه...

آخرین ویرایش:
benjohn
گرافیک Project cars رو با GT6 با اون گرافیک آشغال مقایسه میکنی ؟ :-O تو ازون دسته ها هستی نمیشه هیچ کاریت .... gt با اون گرافیک افتضاش تو روت میشه مییای تویه این تاپیک با گرافیک این بازی که کوچکترین قسمت ماشین رو با کیفیت عالی و بالا طراحی کرده مقایسه میکنی...بکش بیرون این دیگه نهایت نادونی رو میرسونه...شما کجایین واقعا :دی میشینی با کنسلو با اون گرافیک آشغال پر از بریدگی و له گیم رو اجرا میکنی واقعا که دهنو میبندی :دی

نشستی پا کنسول با اون کیفیت فرا زمینی بازی میکنی و خبر نداری این بازی هزارتا نسخه ی build داره که برای تست به ممبر شیپ ها داده میشه...
دوست عزیز صرفا جهت یاداوری عکس کفشتون فراموش نشه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or