Pro Evolution Soccer ( PES ) 2010 | PS3

من که آخر نفهمیدم دقیقا این بازی چجوریه, یکی میگه مضخرفه یکی میگه شاهکار بود یکی مبگه پنالتیش توپه یکی میگه پنالتیش *** .
ولی هر چی باشه این فقط یک دمو هست و تا عرضه بازی هنوز وقت هست

پیشرفت هاش خوب بوده اما چشم گیر نبوده، مضافا بر اینکه پنالتی بخش بسیار مهمی در بازی هست اگر قرار باشه اشک نصف دنیا در بیاد تا یه پنالتی درست زده بشه این به درد نمی خوره. پس این بزرگترین ضعفشه، درکنار پیشرفت نه چندان زیاد در گیم پلی، تقریبا هیچی بهش اضافه نشده کما اینکه نقص هم زیاد داره، تو 2008 آنالوگ سمت راست برای دریبل زدن استفاده میشد بعدش اگر R3 رو میزدی جهت میدادی پاس عمقی منوال میداد. الان سیستم دریبلینگ از 2009 ورداشته به گند کشیده، از نظر کنترل نه سختی! به خیالش فکر کرده کار بهتری انجام داده، بعدش حالا از همین پاس منوال که تمام خوبیش به این می بود که بتونی از ضربات شروع مجدد استفاده کنی و توپ رو هرجایی که دلت می خواد (حدودا) بفرصتی، نمیتونی استفاده کنی، پاس عمقی (مثلث) هم فقط زمینی، میخوام بدونم آیا نمیشه پاس عمقی هوایی تو واقعیت انداخت که شما دم از واقع گرایانه شدن بازی میزنی؟ شمار پنالتی هایی که از چهارچوب خارج میشه در واقعیت چقدر کمتر از اونایی که تو چهارچوب زده میشه؟ خیلی... یکی دو بازی رو هم مثال نمیزنم... از 100 تا ضربه پنالتی شاید 20 تاش با ارفاق از چهارچوب خارج بشه... همه چیزم که اتوماتیکه، پاس اتو، پاس عمقی اتو سانتر از جناحین اتو، پنالتی اتو، این چجور واقع گرایانه تر شدنیه که ما نمی فهمیم؟!

من اصلا فن فیفا نیستم، همیشه هم گفتم من PES بازم ولی اعصابم تا یه جایی اجازه میده وقتی 4 سال داره گند میزنه چی باید بگم آخه؟

فیفا تو کپچر کردن کانسپت رییلیزم خیلی خیلی بهتر عمل کرده اونم نواقص زیادی داره اما حداقل بیشتر ششبیه فوتباله. میتونی تنظیم کنی پاس هات منوال باشه، عمقی ها منوال باشه، شوت ها منوال باشه، سانترها منوال باشه و ... و ... و ... (به عنوان مثال) من میخوام بدونم من به عنوان یک فوتبالیست حق ندارم تعیین کنم که پاسم باچه شدت و قدرتی داده بشه؟ نمی تونم تعیین کنم که پاس عمقی که ارسال میکنم چقدر قدرت داشته باشه شاید بخوام عمدا ارسال کنم 132 کیلومتر جلوتر شایدم عمدن بخوام بندازمش 1.5 متر جلوتر... این چجور رییلیزمیه که به من حق انتخاب نمیده؟ این چجور ریلیزمیه که به من حق انتخاب نمیده پاس عمق هوایی بفرستم از روی کاشه؟

پس خیالت راحت باشه اگر به واقعیت نزدیک بود من یکی هیچ اعتراضی نداشتم چون من اصلا طرفدار فوتبال واقعی هستم نه ارکید. من دلم میخواد انقدر همه چی سخت باشه که اگر حتی 90 دقیقه به تایم واقعی بازی کردم بازی بتونه صفر - صفر تموم شه نه 27-29 ...

تو فیفا هم این هستا نه که نباشه... تو 5 دقیقه یهو ممکنه 8 تا گل بزنی 10تام بخوری... این اصلا خوب نیست...

من متوجه منظورتون نشدم .! پاس تو عمق هوایی رو خیلی راحت میتونید با گرفت L1 و مثلث ارسال کنی..!

در مورد قدرت پاس ها هم خیلی ساده میتونید از آنالوگ سمت راست استفاده کنید که هر قدرت رو به شما میده..
یکی از چندش آور ترین حرکات تو فیفا همین قدرت ضربات بود که باعث میشد جو بازی بهم بخوره.. البته برای واقعی کردن بازی خوب بود ولی نه تا این حد که تو تمام ضربات باید قدرت رو تنظیم کنی..

فیفا فوتبال واقعی رو زودتر شروع کرد ولی PES با گذاشتن چند تا قیلتر قصد داشت تا طرفدارانش رو راضی کنه ولی با فشارهای که بهش وارد شد اون هم روبه فوتبال واقعی گذاشت اما هنوز چندتا قیلتر رو برای جذاب کردن بازی قرار داد (مثل خط مرزی هنگام پرتاب اوت)

مثلا همین حذف دریبل توسط آنالوگ راست که خودتم اشاره کردی همین حذف باعث سختر شدن حرکات فانتزی میشه و همچنین باعث معقول تر شدن بازی...

ولی این قسمت تو فیفا برعکس هست و 90 درصد دریبل ها توسط حرکات فانتزی و آنالوگ سمت راست انجام میشه که اصلا با واقعیت جور در نمیاد و یکجورایی باعث خنده دار شدن بازی میشه..

من ضعف های عمده PES رو تو تاپیک بخش XBOX 360 گفتم.. ولی باید قبول کنیم که این نسخه خیلی به واقعیت نزدیکتر شده (نسبت به نسخه های قبلی) و همچنین پیشرفت های خیلی خوبی کرده..

شما تو 1 سال چه انتظاری دارین..؟
در مورد واقعی بودن که امکان نداره شما بتونی تو هر بازی با یه بازیکن سرعتی 4 5 بار دریبل کنی و با یه روش بزنی تو دروازه:p

تو این نسخه کاملا رفع شده اما تو فیفا....!
گرافیکشم من 09شو بازی نکردم نمیدونم پیشرفت کرده یا نه ولی در مقایسه با فیفا 10 خیلی کم داره...

فکر کنم شما دمو رو بازی نکردین..

من که آخر نفهمیدم دقیقا این بازی چجوریه, یکی میگه مضخرفه یکی میگه شاهکار بود یکی مبگه پنالتیش توپه یکی میگه پنالتیش *** .
ولی هر چی باشه این فقط یک دمو هست و تا عرضه بازی هنوز وقت هست

شما باید اول ببینید انتظارتون از بازی چه هست و از نسخه های قبل چه پیشرفتهای میخواید..؟

من متوجه منظورتون نشدم .! پاس تو عمق هوایی رو خیلی راحت میتونید با گرفت L1 و مثلث ارسال کنی..!

شما که یک جمله ساده رو نمیتونید درست بخونید لطفا جواب هم ندید. من از زمان International Superstar Soccer Deluxe دارم فوتبال کونامی بازی میکنم یعنی میخوای بگی اونقدر نمیدونم که L1+Triangle پاس توی عمق هوایی میندازه؟!

توضیح دادم گفتم موقع زدن کاشته، کاشته، ضربه آزاد یا ضربه شروع مجدد که میدونی چیه؟!

در مورد قدرت پاس ها هم خیلی ساده میتونید از آنالوگ سمت راست استفاده کنید که هر قدرت رو به شما میده..

اصلاخوندی پست منو یا همینجوری دوتا کلمه توش دیدی اومدی جواب بدی که یه موقع بی جواب نمونی ملت فکر کنن کم آوردی؟ :laughing:

یکی از چندش آور ترین حرکات تو فیفا همین قدرت ضربات بود که باعث میشد جو بازی بهم بخوره.. البته برای واقعی کردن بازی خوب بود ولی نه تا این حد که تو تمام ضربات باید قدرت رو تنظیم کنی..

:lol::lol::lol::lol::lol:

فیفا فوتبال واقعی رو زودتر شروع کرد ولی PES با گذاشتن چند تا قیلتر قصد داشت تا طرفدارانش رو راضی کنه ولی با فشارهای که بهش وارد شد اون هم روبه فوتبال واقعی گذاشت اما هنوز چندتا قیلتر رو برای جذاب کردن بازی قرار داد (مثل خط مرزی هنگام پرتاب اوت)

wolverine_facepalm.gif

مثلا همین حذف دریبل توسط آنالوگ راست که خودتم اشاره کردی همین حذف باعث سختر شدن حرکات فانتزی میشه و همچنین باعث معقول تر شدن بازی...

ولی این قسمت تو فیفا برعکس هست و 90 درصد دریبل ها توسط حرکات فانتزی و آنالوگ سمت راست انجام میشه که اصلا با واقعیت جور در نمیاد و یکجورایی باعث خنده دار شدن بازی میشه..

من ضعف های عمده PES رو تو تاپیک بخش XBOX 360 گفتم.. ولی باید قبول کنیم که این نسخه خیلی به واقعیت نزدیکتر شده (نسبت به نسخه های قبلی) و همچنین پیشرفت های خیلی خوبی کرده..؟

another
:arrowd:
st_facepalm.gif

مارو بگو که اومدیم احترام به مدیر انجمن بگزاریم...!

اونی که تو امضاء گذاشتی خیلی جالبه..!

من منظورم اینکه تو فیفا بیشتر با حرکات فانتزی دریبل میزنن که اصلا با واقعیت جور در نمیاد..

یادمه یکی از مدیران با شدت و قوت هر چه تمامتر اعلام میکرد که هر کی توی امضاش نقل قولی از دیگران به مسخره باشه بن میشه.
البته مثل اینکه اینجا قوانین برای قانونگذاران اعمال نمیشه.:biggrin1:
امیدوارم بن نشم:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

من منظورم اینکه تو فیفا بیشتر با حرکات فانتزی دریبل میزنن که اصلا با واقعیت جور در نمیاد..
خودت هم داری میگی فانتزی ، کارائی اون حرکات تو فیفا زیره صفره نمیدونم چطور میگی میشه همرو دریبل کرد و توپ رو زد تو گل.
من یک چند باری که تو لایو با دوستان بازی کردم بچه ها فقط با این شیوع دریبل میکردن..
مثلا همین احمد از وسط زمین توپ رو با رونالدو میگرفت و هر حرکت نمایشی که فکر کنی انجام میداد و بعد هم گل..!
والا اونایی که ما باهاشون بازی میکردیم از n00b ها گرفته تا Rankهای 3 رقمی هیچ کدوم از این حرکات استفاده نمیکردن و عامل موفقیتشون پاسکاری و کار تیمی بود نه دریبل ، احتملا شما نمیتونستی توپ رو از احمد بگیری چون منم کم باهاش بازی نکردم!
خود من هم فقط با این حرکات نمایش میتونم دریبل کنم.. چون اگر بخوای مثل PES تو سر توپ بزنی سریع توپ رو میگرین..
دلیل این همه دریبل گرایی رو هم من متوجه نمیشم. شما تمرکزتون رو بذارید رو کار تیمی مطمئن باش بیشتر موفق میشی( میتونی قبول نکنی ولی نتیجه ی ساعت ها بازی کردنه) ، دریبل میخواین FIFA Street.
تو سر توپ زدن هم زمان داره معلومه هر وقت بزنی نمیشه.
پ.ن: من نمیدونم چرا شما دست از سره فیفا برنمیداری ، تمام ایرادهایی که شما میگیری ناشی از بازی نکردن و درست بازی نکردنه هیچ کدوم مشکل نیست.

آخرین ویرایش:
خودت هم داری میگی فانتزی ، کارائی اون حرکات تو فیفا زیره صفره نمیدونم چطور میگی میشه همرو دریبل کرد و توپ رو زد تو گل.
من یک چند باری که تو لایو با دوستان بازی کردم بچه ها فقط با این شیوع دریبل میکردن..

مثلا همین احمد از وسط زمین توپ رو با رونالدو میگرفت و هر حرکت نمایشی که فکر کنی انجام میداد و بعد هم گل..!

خود من هم فقط با این حرکات نمایش میتونم دریبل کنم.. چون اگر بخوای مثل PES تو سر توپ بزنی سریع توپ رو میگرین..

دلیل این همه دریبل گرایی رو هم من متوجه نمیشم. شما تمرکزتون رو بذارید رو کار تیمی مطمئن باش بیشتر موفق میشی( میتونی قبول نکنی ولی نتیجه ی ساعت ها بازی کردنه) ، دریبل میخواین FIFA Street.

هر کس یک سبک خاصی بازی میکنه ولی قرار نیست که همدیگرو مسخره کنیم..

پ.ن: من نمیدونم چرا شما دست از سره فیفا برنمیداری ، تمام ایرادهایی که شما میگیری ناشی از بازی نکردن و درست بازی نکردنه هیچ کدوم مشکل نیست.

من بحثی با فیفا ندارم فقط جواب اون مدیر انجمن رو دادم..

با وجود اینکه 5 ماه پشت سر هم به خاطر لیگ آنلاین فقط فیفا بازی کردم اما هیچ وقت تو تاپیک فیفا نظری ندادم.. اما بعضی از دوستان...!

آخرین ویرایش:
والا اونایی که ما باهاشون بازی میکردیم از n00b ها گرفته تا Rankهای 3 رقمی هیچ کدوم از این حرکات استفاده نمیکردن و عامل موفقیتشون پاسکاری و کار تیمی بود نه دریبل ، احتملا شما نمیتونستی توپ رو از احمد بگیری چون منم کم باهاش بازی نکردم!
تو سر توپ زدن هم زمان داره معلومه هر وقت بزنی نمیشه.

نه، درصد انجامش صفر نیست اولا لازم داره که تمام اون حرکات رو بدونی رو آنالوگ که بعضی هاش اصلا با همون دفترچه راهنما هم هیچ وقت در نمیاد :دی دو اینکه تایمینگ خیلی عالی میخواد ولی در مجموع خیلی ها ازش استفاده نمیکنن چون ریسک از دست دادن توپ زیاده و درصد انجام نشدن صحیحش به مراتب بیشتر از انجام شدن صحیحشه..

ضمن اینکه تمام این حرکاتی که تو فیفا هست در واقعیت موجوده و ما بارها و بارها دیدیم رونالدینیو، کریس رونالدو، مسی، روببنیو، حتی روبن و ... چجوری ازین کارا میکنن.. همچین ها هم که این دوستمون میفرمایند فانتزی نیست....

بابا تمامش بستگی به سلیقه خودتون داره یکی pes بازی میکنه یکی هم fifa
من خودم به شخصه اصلا با فیفا حال نمیکنم:sick:

اقا جان بحث از سليقه نيست... دارن ميگن که گند زده...

نکبت konami معلوم نيست چيکار ميکنن تو این 1 سال... به قول سياوش جون که 4 ساله داره گند ميزنه صبر هم حدی داره...

اقا کسی اطلاعی از لیسانس هایی که گرفته داره؟

English League = 20 teams – Manchester United and Liverpool licensed.
French League = 20 teams – Ligue 1 – Fully licensed
Italian League = 20 teams – Calcio – Filly licensed
Dutch League = 18 teams – Eredivisie – Fully licensed
Spanish League = 20 teams – Athletic Bilbao, Barcelona, Deportivo La Coruna, Espanyol, Athletico Madrid, Real Madrid, Real Mallorca, Sevilla, Valencia, Villarreal licensed.

Pes 2010 Team List
http://winningelevenblog.com/blog/pes-2010-team-list/

آخرین ویرایش:
سلام

اگه می تونید لطفا منو راهنمایی کنید

من ADSL 256 دارم میخوام با PS3 به اینترنت وصل شم و دموی fifa10 , pes 2010 رو دانلود کنم اگه کمکم کنید ممنون میشم

خودم سعی کردم error network connection میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or