پیشرفت هاش خوب بوده اما چشم گیر نبوده، مضافا بر اینکه پنالتی بخش بسیار مهمی در بازی هست اگر قرار باشه اشک نصف دنیا در بیاد تا یه پنالتی درست زده بشه این به درد نمی خوره. پس این بزرگترین ضعفشه، درکنار پیشرفت نه چندان زیاد در گیم پلی، تقریبا هیچی بهش اضافه نشده کما اینکه نقص هم زیاد داره، تو 2008 آنالوگ سمت راست برای دریبل زدن استفاده میشد بعدش اگر R3 رو میزدی جهت میدادی پاس عمقی منوال میداد. الان سیستم دریبلینگ از 2009 ورداشته به گند کشیده، از نظر کنترل نه سختی! به خیالش فکر کرده کار بهتری انجام داده، بعدش حالا از همین پاس منوال که تمام خوبیش به این می بود که بتونی از ضربات شروع مجدد استفاده کنی و توپ رو هرجایی که دلت می خواد (حدودا) بفرصتی، نمیتونی استفاده کنی، پاس عمقی (مثلث) هم فقط زمینی، میخوام بدونم آیا نمیشه پاس عمقی هوایی تو واقعیت انداخت که شما دم از واقع گرایانه شدن بازی میزنی؟ شمار پنالتی هایی که از چهارچوب خارج میشه در واقعیت چقدر کمتر از اونایی که تو چهارچوب زده میشه؟ خیلی... یکی دو بازی رو هم مثال نمیزنم... از 100 تا ضربه پنالتی شاید 20 تاش با ارفاق از چهارچوب خارج بشه... همه چیزم که اتوماتیکه، پاس اتو، پاس عمقی اتو سانتر از جناحین اتو، پنالتی اتو، این چجور واقع گرایانه تر شدنیه که ما نمی فهمیم؟!
من اصلا فن فیفا نیستم، همیشه هم گفتم من PES بازم ولی اعصابم تا یه جایی اجازه میده وقتی 4 سال داره گند میزنه چی باید بگم آخه؟
فیفا تو کپچر کردن کانسپت رییلیزم خیلی خیلی بهتر عمل کرده اونم نواقص زیادی داره اما حداقل بیشتر ششبیه فوتباله. میتونی تنظیم کنی پاس هات منوال باشه، عمقی ها منوال باشه، شوت ها منوال باشه، سانترها منوال باشه و ... و ... و ... (به عنوان مثال) من میخوام بدونم من به عنوان یک فوتبالیست حق ندارم تعیین کنم که پاسم باچه شدت و قدرتی داده بشه؟ نمی تونم تعیین کنم که پاس عمقی که ارسال میکنم چقدر قدرت داشته باشه شاید بخوام عمدا ارسال کنم 132 کیلومتر جلوتر شایدم عمدن بخوام بندازمش 1.5 متر جلوتر... این چجور رییلیزمیه که به من حق انتخاب نمیده؟ این چجور ریلیزمیه که به من حق انتخاب نمیده پاس عمق هوایی بفرستم از روی کاشه؟
پس خیالت راحت باشه اگر به واقعیت نزدیک بود من یکی هیچ اعتراضی نداشتم چون من اصلا طرفدار فوتبال واقعی هستم نه ارکید. من دلم میخواد انقدر همه چی سخت باشه که اگر حتی 90 دقیقه به تایم واقعی بازی کردم بازی بتونه صفر - صفر تموم شه نه 27-29 ...
تو فیفا هم این هستا نه که نباشه... تو 5 دقیقه یهو ممکنه 8 تا گل بزنی 10تام بخوری... این اصلا خوب نیست...
من متوجه منظورتون نشدم .! پاس تو عمق هوایی رو خیلی راحت میتونید با گرفت L1 و مثلث ارسال کنی..!
در مورد قدرت پاس ها هم خیلی ساده میتونید از آنالوگ سمت راست استفاده کنید که هر قدرت رو به شما میده..
یکی از چندش آور ترین حرکات تو فیفا همین قدرت ضربات بود که باعث میشد جو بازی بهم بخوره.. البته برای واقعی کردن بازی خوب بود ولی نه تا این حد که تو تمام ضربات باید قدرت رو تنظیم کنی..
فیفا فوتبال واقعی رو زودتر شروع کرد ولی PES با گذاشتن چند تا قیلتر قصد داشت تا طرفدارانش رو راضی کنه ولی با فشارهای که بهش وارد شد اون هم روبه فوتبال واقعی گذاشت اما هنوز چندتا قیلتر رو برای جذاب کردن بازی قرار داد (مثل خط مرزی هنگام پرتاب اوت)
مثلا همین حذف دریبل توسط آنالوگ راست که خودتم اشاره کردی همین حذف باعث سختر شدن حرکات فانتزی میشه و همچنین باعث معقول تر شدن بازی...
ولی این قسمت تو فیفا برعکس هست و 90 درصد دریبل ها توسط حرکات فانتزی و آنالوگ سمت راست انجام میشه که اصلا با واقعیت جور در نمیاد و یکجورایی باعث خنده دار شدن بازی میشه..
من ضعف های عمده PES رو تو تاپیک بخش XBOX 360 گفتم.. ولی باید قبول کنیم که این نسخه خیلی به واقعیت نزدیکتر شده (نسبت به نسخه های قبلی) و همچنین پیشرفت های خیلی خوبی کرده..
شما تو 1 سال چه انتظاری دارین..؟
در مورد واقعی بودن که امکان نداره شما بتونی تو هر بازی با یه بازیکن سرعتی 4 5 بار دریبل کنی و با یه روش بزنی تو دروازه
تو این نسخه کاملا رفع شده اما تو فیفا....!
گرافیکشم من 09شو بازی نکردم نمیدونم پیشرفت کرده یا نه ولی در مقایسه با فیفا 10 خیلی کم داره...
فکر کنم شما دمو رو بازی نکردین..
من که آخر نفهمیدم دقیقا این بازی چجوریه, یکی میگه مضخرفه یکی میگه شاهکار بود یکی مبگه پنالتیش توپه یکی میگه پنالتیش *** .
ولی هر چی باشه این فقط یک دمو هست و تا عرضه بازی هنوز وقت هست
شما باید اول ببینید انتظارتون از بازی چه هست و از نسخه های قبل چه پیشرفتهای میخواید..؟