فردا یعنی پس فردا بامداد میادتورو خدا اگه دموش اومد همه رو خبر کنین.
نیما من این مشکل رو با این برهان کوفتی هم داشتمنه ارش جون فردا یعنی همین الان یعنی همین 17 Sep که ما الان توش هستیم ! فک کنم طرف های ظهر دمو بیاد !
با من مشکل داشتی؟:biggrin1: بابا پست بالاي من رو بخون. من که میدونستم با ازوپا 4:30 اختلاف داریم ولی تا قبل دمو FIFA نمی دونم که PSN کی آپدیت میشه:biggrin1: این قدر با من یکی به دو نکن:biggrin1: باز خودت شروع کردی ها:biggrin1:نیما من این مشکل رو با این برهان کوفتی هم داشتم
خوب اگر حساب کنی واسه اونا 17 سپتامبر 4 ساعت و نیم دیرتر از ما شروع میشه یعنی وقتی ما ساعت 30 : 4 بامداد هستیم اونا وارد 17 سپتامبر میشن .
PSN همیشه به وقت ما بامداد جمعه Update میشه .
قربونتیماره درست میگی من حواسم نبود :d شرمنده استاد :d
آره با تو داشتم کله منو خوردی هر 2 دقیقه زنگ میزدی میگفتی لعنت به سونی چرا دمو FIFA 10 نمیادبا من مشکل داشتی؟:biggrin1: بابا پست بالاي من رو بخون. من که میدونستم با ازوپا 4:30 اختلاف داریم ولی تا قبل دمو FIFA نمی دونم که PSN کی آپدیت میشه:biggrin1: این قدر با من یکی به دو نکن:biggrin1: باز خودت شروع کردی ها:biggrin1:
دستشویی که دو تا کوچه پایین تره .سلام تاریخ دقیق انتشار این دمو کی هست؟![]()
خوب معلومه زنگ میزدم:biggrin1: باز فرصت پیش بیاد زنگ میزنم:biggrin1: دمو تو Live اومده بود و من داشتم میسوختم بعد اینا می خواستن ساعت 10 شب بدن تازه:biggrin1: کل کل هم میکنم:biggrin1:قربونتیم![]()
آره با تو داشتم کله منو خوردی هر 2 دقیقه زنگ میزدی میگفتی لعنت به سونی چرا دمو FIFA 10 نمیادیادت نیست ؟ !
![]()
یک و دو هم میکنم![]()
صبح بخیر دوست عزیز:biggrin1: فکر کنم دم صبح هست و خسته هستی برو بخواب:biggrin1: الان تو این پست بالایی ها چی میگفتیم؟سلام تاریخ دقیق انتشار این دمو کی هست؟![]()
عزیزم ، فردا همین موقع ها میاد ، حجمش هم هنوز معلوم نیست ولی حول و حوش 1 گیگ باید باشه .باید بدونم کی واسه دانلود رو نت میاد چقدر زمان میبره؟![]()