Pro Evolution Soccer ( PES ) 2010 | PS3

خب دوستان خبر رو این صفحه هم میزارم :
سلام دوستان
konami اعلام کرد دموی قابل بازی PES2010 فردا ، 17 سپتامبر برای Pc , 360 , PS3 عرضه خواهد شد .
در ضمن بازی اصلی روز 23 اکتبر عرضه خواهد شد .
در این دمو میتونید تیم های لیور پول ، بارسلونا و تیم های ملی المان ، اسپانیا ، ایتالیا و فرانسه رو انتخاب کنید و در بازیهای 5 دقیقه ای با CPU یا دوستانتون مقابله کنید
منبع

نه ارش جون فردا یعنی همین الان یعنی همین 17 Sep که ما الان توش هستیم ! فک کنم طرف های ظهر دمو بیاد !

نه ارش جون فردا یعنی همین الان یعنی همین 17 Sep که ما الان توش هستیم ! فک کنم طرف های ظهر دمو بیاد !
نیما من این مشکل رو با این برهان کوفتی هم داشتم :دی
خوب اگر حساب کنی واسه اونا 17 سپتامبر 4 ساعت و نیم دیرتر از ما شروع میشه یعنی وقتی ما ساعت 30 : 4 بامداد هستیم اونا وارد 17 سپتامبر میشن .
PSN همیشه به وقت ما بامداد جمعه Update میشه .

نیما من این مشکل رو با این برهان کوفتی هم داشتم :دی
خوب اگر حساب کنی واسه اونا 17 سپتامبر 4 ساعت و نیم دیرتر از ما شروع میشه یعنی وقتی ما ساعت 30 : 4 بامداد هستیم اونا وارد 17 سپتامبر میشن .
PSN همیشه به وقت ما بامداد جمعه Update میشه .
با من مشکل داشتی؟:biggrin1: بابا پست بالاي من رو بخون. من که میدونستم با ازوپا 4:30 اختلاف داریم ولی تا قبل دمو FIFA نمی دونم که PSN کی آپدیت میشه:biggrin1: این قدر با من یکی به دو نکن:biggrin1: باز خودت شروع کردی ها:biggrin1:

اره درست میگی من حواسم نبود :d شرمنده استاد :d
قربونتیم :دی
با من مشکل داشتی؟:biggrin1: بابا پست بالاي من رو بخون. من که میدونستم با ازوپا 4:30 اختلاف داریم ولی تا قبل دمو FIFA نمی دونم که PSN کی آپدیت میشه:biggrin1: این قدر با من یکی به دو نکن:biggrin1: باز خودت شروع کردی ها:biggrin1:
آره با تو داشتم کله منو خوردی هر 2 دقیقه زنگ میزدی میگفتی لعنت به سونی چرا دمو FIFA 10 نمیاد :دی یادت نیست ؟ ! :دی
یک و دو هم میکنم :دی

سلام تاریخ دقیق انتشار این دمو کی هست؟:sick:
دستشویی که دو تا کوچه پایین تره .
دمو هم 20 تا پست زدیم همه هم زمانشو گرفتن شاید حال ننداری دستت رو روی Scroll بزاری Page رو بالا پایین کنی .
یکم بگردی تو همین صفحه پیدا می کنی .

قربونتیم :دی

آره با تو داشتم کله منو خوردی هر 2 دقیقه زنگ میزدی میگفتی لعنت به سونی چرا دمو FIFA 10 نمیاد :دی یادت نیست ؟ ! :دی
یک و دو هم میکنم :دی
خوب معلومه زنگ میزدم:biggrin1: باز فرصت پیش بیاد زنگ میزنم:biggrin1: دمو تو Live اومده بود و من داشتم میسوختم بعد اینا می خواستن ساعت 10 شب بدن تازه:biggrin1: کل کل هم میکنم:biggrin1:
سلام تاریخ دقیق انتشار این دمو کی هست؟:sick:
صبح بخیر دوست عزیز:biggrin1: فکر کنم دم صبح هست و خسته هستی برو بخواب:biggrin1: الان تو این پست بالایی ها چی میگفتیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or