Pro Evolution Soccer ( PES ) 2010 | PS3

360 درجه کجا بود؟:laughing:
کونامی بازی رو این سری طوری ساخته که همون 8 جهتی که تو حالت عادی بود رو بشه با آنالوگ دسته هم بازی کرد! (0قبلا اگه یادتون باشه اگه میخواستین با آنالوگ بازی کنید اشکتون در میومد اومده این حالت رو یه چیزی تو مایه هایه فیفا 09 کرده)
خودشون میگن 360 درجه اما در واقعیت همون جهتایه عادیه!
بابا خوب خودشون گفتند:biggrin1:
من از PS2 به بعد دیگه با PS بازی فوتبال نکرده بودم تا همین چند وقت پیش که رفتم با یکی از دوستام خونشون Pes2009 بازی کردم. چون با آنالوگ عادت کرده بودم دیگه نمی تونستم با جهت ها بازی کنم. این مشکلاتی که شما می گفتی رو هم نداشتم و خیلی راحت در جهت های مختلف حرکت می کردم

سلام بچه ها
آقا دیشب تو بازیه صربستان-فرانسه داشت pes 2010 رو واسه ps3 تبلیغ میکرد.
جریان چیه؟بیشتر از 1 ماه مونده به 30 مهر
نکنه نسخه پلی3 قراره زود تر بیاد؟:eek:
بگو ایشالا!

چرا بابا دمو داره ! مگه شما قبلا PES بازی نکردین ؟ همیشه PES دمو ی قابل بازی داشته !
کارگردانش هم تازگیا اعلام کرده بود به زودی دموش عرضه میشه ! پس بد به دلتون راه ندین :d

چرا بابا دمو داره ! مگه شما قبلا PES بازی نکردین ؟ همیشه PES دمو ی قابل بازی داشته !
کارگردانش هم تازگیا اعلام کرده بود به زودی دموش عرضه میشه ! پس بد به دلتون راه ندین :d
تو ps3 نه بازی نکردم....ps2 هم که میرفتیم سر کوچه میگرفتیم دیگه:biggrin1:
خوبه پس میفهمیم کدومو باید بگیریم;)
حالا کی میاد؟:confused:

سلام دوستان
konami اعلام کرد دموی قابل بازی PES2010 فردا ، 17 سپتامبر برای Pc , 360 , PS3 عرضه خواهد شد .
در ضمن بازی اصلی روز 23 اکتبر عرضه خواهد شد .
در این دمو میتونید تیم های لیور پول ، بارسلونا و تیم های ملی المان ، اسپانیا ، ایتالیا و فرانسه رو انتخاب کنید و در بازیهای 5 دقیقه ای با CPU یا دوستانتون مقابله کنید
منبع

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or