اون فیفا هست! pes همچین قابلیتی نداره!می گن تو این شمارش می تونید به همه جهت حرکت کنید یعنی میتونید تو بازی یه دور کامل مثل دایره بزنید. امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد![]()
اگه همه چیزو عوض کرده باشن که دیگه طرفداراش میپرن گیمپلی رو نمیشه عوض کرد .به نظر من همه چیز بازی عوض شده!!!
عکسی از باکس شاتش نیومده؟
کی اینجا حرف از زن زدش؟:biggrin1: تو تاپیک بخش xbox360 بودش که می گفتن. در مورد لیسانس هم مثل اینکه دارن یک سری کار جدی انجام میدنهنوز لیسانس مردان رو نتونستن بگیرن و نصف بازیکنا و تیما الکین بعد برن سراغ زنا؟
میلاد جان من که هنوز تریلیری ندیدم. ولی یکی از بچه ها نوشته بودش که کونامی هم به تقلید از FIFA دریبل 360 درجه رو به بازیش اضافه کرده. باید دید حقیقت داره یا نه؟خوب تاریخ عرضه بازی هم 22 اکتبر مصادف با 30 مهر ماه اعلام شد . تریلری از گیم پلی ندادن بیرون هنوز ؟
میلاد جان من که هنوز تریلیری ندیدم. ولی یکی از بچه ها نوشته بودش که کونامی هم به تقلید از FIFA دریبل 360 درجه رو به بازیش اضافه کرده. باید دید حقیقت داره یا نه؟
این حرکت 360 درجه باید با انالوگ انجام بشه؟
با جهتها نمیشه؟:confused:
امین جان ایده این حرکت رو اولین بار به طور رسمی چند ماه پیش توسط Ea اعلام و به ثبت رسیدش. بعد یکهو Konami هم میاد میگه من هم می خوام بزارم. شما اسم این حرکت رو چی میزاری؟تقلید..!!! مگه هنوز FIFA این 360 درجه رو اجرا کرده که PES بخواد تقلید کنه..این ها حداقل از پارسال به فکر ایجاد 360 درجه افتادن..
فکر کنم گفتن PS3 مشکلی نداره و فقط XBOX به خاطر محدودیت دسته نمی تونه با جهت ها این کارو انجام بده..
امین جان ایده این حرکت رو اولین بار به طور رسمی چند ماه پیش توسط Ea اعلام و به ثبت رسیدش. بعد یکهو Konami هم میاد میگه من هم می خوام بزارم. شما اسم این حرکت رو چی میزاری؟