Pro Evolution Soccer ( PES ) 2010 | PS3

می گن تو این شمارش می تونید به همه جهت حرکت کنید یعنی میتونید تو بازی یه دور کامل مثل دایره بزنید. امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد:love:

گرافیک بازی که خیلی پیشرفت کرده ولی گیمپلی رو نمیدونم ...:confused:
این کونامی باید یه فکری به حال دریپل بازیش بکنه ... خیلی کم تنوع و مسخره ی . :sick:

هنوز لیسانس مردان رو نتونستن بگیرن و نصف بازیکنا و تیما الکین بعد برن سراغ زنا؟
کی اینجا حرف از زن زدش؟:biggrin1: تو تاپیک بخش xbox360 بودش که می گفتن. در مورد لیسانس هم مثل اینکه دارن یک سری کار جدی انجام میدن

خوب تاریخ عرضه بازی هم 22 اکتبر مصادف با 30 مهر ماه اعلام شد . تریلری از گیم پلی ندادن بیرون هنوز ؟
میلاد جان من که هنوز تریلیری ندیدم. ولی یکی از بچه ها نوشته بودش که کونامی هم به تقلید از FIFA دریبل 360 درجه رو به بازیش اضافه کرده. باید دید حقیقت داره یا نه؟

میلاد جان من که هنوز تریلیری ندیدم. ولی یکی از بچه ها نوشته بودش که کونامی هم به تقلید از FIFA دریبل 360 درجه رو به بازیش اضافه کرده. باید دید حقیقت داره یا نه؟

تقلید..!!! مگه هنوز FIFA این 360 درجه رو اجرا کرده که PES بخواد تقلید کنه..این ها حداقل از پارسال به فکر ایجاد 360 درجه افتادن..

این حرکت 360 درجه باید با انالوگ انجام بشه؟:(
با جهتها نمیشه؟:confused:

فکر کنم گفتن PS3 مشکلی نداره و فقط XBOX به خاطر محدودیت دسته نمی تونه با جهت ها این کارو انجام بده..

تقلید..!!! مگه هنوز FIFA این 360 درجه رو اجرا کرده که PES بخواد تقلید کنه..این ها حداقل از پارسال به فکر ایجاد 360 درجه افتادن..

فکر کنم گفتن PS3 مشکلی نداره و فقط XBOX به خاطر محدودیت دسته نمی تونه با جهت ها این کارو انجام بده..
امین جان ایده این حرکت رو اولین بار به طور رسمی چند ماه پیش توسط Ea اعلام و به ثبت رسیدش. بعد یکهو Konami هم میاد میگه من هم می خوام بزارم. شما اسم این حرکت رو چی میزاری؟

360 درجه کجا بود؟:laughing:
کونامی بازی رو این سری طوری ساخته که همون 8 جهتی که تو حالت عادی بود رو بشه با آنالوگ دسته هم بازی کرد! (0قبلا اگه یادتون باشه اگه میخواستین با آنالوگ بازی کنید اشکتون در میومد اومده این حالت رو یه چیزی تو مایه هایه فیفا 09 کرده)
خودشون میگن 360 درجه اما در واقعیت همون جهتایه عادیه!

امین جان ایده این حرکت رو اولین بار به طور رسمی چند ماه پیش توسط Ea اعلام و به ثبت رسیدش. بعد یکهو Konami هم میاد میگه من هم می خوام بزارم. شما اسم این حرکت رو چی میزاری؟

فکر کنم یک ماه پیش بود که فیفا این رو اعلام کرد.. فکر که نمیکنی با 1 ماه بشه چنین حرکتی رو به بازی اضافه کرد..
البته قبلا در این باره بحثهای میشد..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or