SleepyTurtel
کاربر سایت
داداش اون پچا ساخت دست دوستان هست نه کونامی...ببخشید شما که میگید کونامی حق داره فقط دو تیم آلمانی بزاره پس چرا توی پچ هایی که بعد میاد کل لیگ آلمان رو هم میزارن ؟
خب تاپیک فیفا برا چی 300 صفحه ست...؟!به دلیل اینکه تاپیک فیفا 13 تو همین سایت 300 صفحه وتاپیکpes 2013 تو همین سایت 30صفحه..........تاپیک فیفا 14 20صفحه وpes 2014 پنج صفحه میباشد به همین سادگی
دموووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توسایت هایPESبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یک دمو بیشتر منتشر نمیشه و اونم میوفته توی ماه شهریور و به این زودیا منتظر دمو نباشید..
البته ممکنه تقی به توقی بخوره و دمو همین روزا بیاد...معلوم نیست کار اینا چطوریه!!!
29 شهریور خودش میاد ..........نکنه دموش 31 شهریور میخواد بیادیک دمو بیشتر منتشر نمیشه و اونم میوفته توی ماه شهریور و به این زودیا منتظر دمو نباشید..
pes 2014 می آید اسامی چند تا ازتیم ها=من بولو-لندن اف سی-نورت لندن...............اسم کاپیتان تیم ملی ایران=نگودانی....رنگ پیراهن برزیل=سبز
منتظر لاینسسهای جدید تر باشید...........باتشکرکونمی.....اووو ببخشید............کونامی![]()
سلام من يك. فيفا بازم. ولي امسال با ديدن دموي بازي از يوتيوب. بهش اميدوار شدم و ميخوام همراه با فيفا اوريجشو بكيرم . يك سوال داشتم . كسي خبر داره كه اسم تيما و بازيكنان. انكليسي امسال درست شده يا نه ؟