Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

ببخشید شما که میگید کونامی حق داره فقط دو تیم آلمانی بزاره پس چرا توی پچ هایی که بعد میاد کل لیگ آلمان رو هم میزارن ؟
داداش اون پچا ساخت دست دوستان هست نه کونامی...

- - -ویرایش - - -

به دلیل اینکه تاپیک فیفا 13 تو همین سایت 300 صفحه وتاپیکpes 2013 تو همین سایت 30صفحه..........تاپیک فیفا 14 20صفحه وpes 2014 پنج صفحه میباشد به همین سادگی
خب تاپیک فیفا برا چی 300 صفحه ست...؟!
دیگه هممون دیدیم دیگه...یکی میاد میگه من فلان کارو کردم اونطوری شد و این طوری گل زدم و ...
ما PES بازا که از این مسخره بازیا نداریم که...در ضمن امسال میبینیم چی میشه...
راستی دوستان هنو معلوم نیست کی دمو میاد...؟

81517078.jpg
D90.jpg
1.jpg

عکس هایی ازpes2014

- - -ویرایش - - -

دموووووووووووو کی میااااااااااااااااااااااااااااد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
دموووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توسایت هایPESبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یک دمو بیشتر منتشر نمیشه و اونم میوفته توی ماه شهریور و به این زودیا منتظر دمو نباشید..

البته ممکنه تقی به توقی بخوره و دمو همین روزا بیاد...معلوم نیست کار اینا چطوریه!!!

یک دمو بیشتر منتشر نمیشه و اونم میوفته توی ماه شهریور و به این زودیا منتظر دمو نباشید..

البته ممکنه تقی به توقی بخوره و دمو همین روزا بیاد...معلوم نیست کار اینا چطوریه!!!

بابا خودشون گفتند تو اگوست میاد!!!!!!!!!!!!!

خبر فوری و رسمی از توئیتر کونامی...

دمو این هفته منتشر میشود...

منتظر اخبار بعدی باشید...

البته منظور از این هفته ، هفته های خارجکی ها هست! :ی

5 تا 11 آگوست منتظر باشید...
41347040251508268277.png
[/URL][/IMG]

pes 2014 می آید اسامی چند تا ازتیم ها=من بولو-لندن اف سی-نورت لندن...............اسم کاپیتان تیم ملی ایران=نگودانی....رنگ پیراهن برزیل=سبز
منتظر لاینسسهای جدید تر باشید...........باتشکرکونمی.....اووو ببخشید............کونامی=))

pes 2014 می آید اسامی چند تا ازتیم ها=من بولو-لندن اف سی-نورت لندن...............اسم کاپیتان تیم ملی ایران=نگودانی....رنگ پیراهن برزیل=سبز
منتظر لاینسسهای جدید تر باشید...........باتشکرکونمی.....اووو ببخشید............کونامی=))

اگر با بازی مشکل دارید لازم نیست بیاید تو همه تاپیک های این بازی کرم بریزید.

راست میگه دیگه
فوقش چهار تا پچ میاد درست میشه تیم ها
من خودم پیس بازی نمیکردم ولی الان حس میکنم پیس دوباره برگشته به دوران اوجش

سلام من يك. فيفا بازم. ولي امسال با ديدن دموي بازي از يوتيوب. بهش اميدوار شدم و ميخوام همراه با فيفا اوريجشو بكيرم . يك سوال داشتم . كسي خبر داره كه اسم تيما و بازيكنان. انكليسي امسال درست شده يا نه ؟

سلام من يك. فيفا بازم. ولي امسال با ديدن دموي بازي از يوتيوب. بهش اميدوار شدم و ميخوام همراه با فيفا اوريجشو بكيرم . يك سوال داشتم . كسي خبر داره كه اسم تيما و بازيكنان. انكليسي امسال درست شده يا نه ؟

سلام
مثل هر سال بغیر از 2 تیم ، بقیه تیمها لباسشون و اسم تیمها درست نیستند.ولی اسم بازیکنا و چهره هاشون (بعضیا البته) درستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or