Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

اگه PES مستر لیگ رو به منیجر تبدیل کنه عالی میشه...آخه یعنی چی...؟!
آدم حالش بهم میخوره وقتی با یه تیم همش بازی میکنه...بزرگترین مزیت فیفا نسبت به PES همین منیجرش هست به نظر من...کاش یه فکری هم برا این میکردند...:(

اگه PES مستر لیگ رو به منیجر تبدیل کنه عالی میشه...آخه یعنی چی...؟!
آدم حالش بهم میخوره وقتی با یه تیم همش بازی میکنه...بزرگترین مزیت فیفا نسبت به PES همین منیجرش هست به نظر من...کاش یه فکری هم برا این میکردند...:(
دوست گرامی امسال در بازی pes 2014 در بخش مستر لیگ هم میتونی تیم باشگاهی عوض کنی و به طور همزمان هدایت تیم ملی هم داشته باشی .

دوست گرامی امسال در بازی pes 2014 در بخش مستر لیگ هم میتونی تیم باشگاهی عوض کنی و به طور همزمان هدایت تیم ملی هم داشته باشی .
جدی میگی...؟!!!!!!!!!!!!!
وای خدای من....دارم از خوش حالی بال در میارم...ینی بهترین خبری بود که شنیدم...دمت گرم...:x

اون Autosave مزخرف و احمقانه اش رو هم بردارن عالی میشه :دی

اومیدوارم یکی دیگه از کارهایی که میکنن برداشتن لیمیت های بی مصرف بازی باشه ! در مورد بازیکن های یه باشگاه و تعداد سیوها و .... 8->

این هفته هم تموم شد و کونامی دمو رو منتشر نکرد...پارسال زودتر از این روزها بود که دمو منتشر شد....

از اونجایی که بازی اواخر شهریور میاد بیرون قانونا باید دموی بازی همین روزا منتشر بشه که فرصت داشته باشند که یکسری مشکلات و باگها رو بر طرف کنند.

- - -ویرایش - - -

ویرایش :

الان که توی سایتهای خبری یه نگاهی انداختم متوجه شدم که میخوان نسخه دموی امسال رو بروز تر بدن بیرون و خیلی نزدیک به نسخه نهایی باشه . باید صبر کرد و دید دموی امسال چه خواهد شد؟

1765229-7RHA0YO.jpg

نکته : این عکس هایی که مشاهده میکنین به صورت رسمی از طرف کونامی نیستش و از دموی بازی به صورت دستی عکس گرفته شده و این عکس ها کیفیت نهایی بازی رو نشون نمیده . این عکس ها نسخه pc هستش

79103882790452494511.jpg
[/URL][/IMG]

68674067710344871763.jpg
[/URL][/IMG]

97060981033570632109.jpg
[/URL][/IMG]

14680105669113511662.jpg
[/URL][/IMG]

54127108181633471663.jpg
[/URL][/IMG]

10745338568875909632.jpg
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
اقا کسی میدونه امسال لیگ المان رو کامل داره یانه ؟؟؟
لیگ انگلستان چی درست شده از ابتدا؟؟؟؟
هنوز اخبار جامع و کاملی از لایسنس ها ندادن ولی لیگ آلمان و انگلستان سال هاست که به صورت انحصاری در اختبار فیفا هستش ولی خوب کونامی اجازه داره لیگ انگلستان رو در بازی بزاره ولی با اسم ها و لباس های اشتباه و همین طور هر سال فقط اجازه داره دو تیم رو از این لیگ به صورت کاملا درست طراحی کنن ولی لیگ آلمان رو حتی اجازه نداره حتی به همین صورت فیک در بازی بگنجونه و لی مثل لیگ انگلستان کونامی اجازه داره دو تیم هم از آلمان در بازی لایسنسشون رو در اختیار داشته باشه یکیش که بایرن هستش و دیگری هنوز معلوم نیست .

هنوز اخبار جامع و کاملی از لایسنس ها ندادن ولی لیگ آلمان و انگلستان سال هاست که به صورت انحصاری در اختبار فیفا هستش ولی خوب کونامی اجازه داره لیگ انگلستان رو در بازی بزاره ولی با اسم ها و لباس های اشتباه و همین طور هر سال فقط اجازه داره دو تیم رو از این لیگ به صورت کاملا درست طراحی کنن ولی لیگ آلمان رو حتی اجازه نداره حتی به همین صورت فیک در بازی بگنجونه و لی مثل لیگ انگلستان کونامی اجازه داره دو تیم هم از آلمان در بازی لایسنسشون رو در اختیار داشته باشه یکیش که بایرن هستش و دیگری هنوز معلوم نیست .
دیگری هم احتمالا دورتموندِ!!
به نظر من بهترین لیگ تو جهان لیگ آلمانِ..اصن یکی از دلایلی که من سمت فیفا رفتم همین لیگ آلمان بود.رقبا برای هر تیم زیادن و ...

دیگری هم احتمالا دورتموندِ!!
به نظر من بهترین لیگ تو جهان لیگ آلمانِ..اصن یکی از دلایلی که من سمت فیفا رفتم همین لیگ آلمان بود.رقبا برای هر تیم زیادن و ...
یه شایعه ای شده که تیم دیگه دورتمند هستش ولی چون منبع اعتبار چندانی نداشته من هم گفتم امیدواری بیخود ندم ، البته خودم هم از خدامه که تیم دورتمند باشه و در ضمن خودم هم یکی از طرفداران سرسخت فوتبال آلمان هستم .

پاینده بشی .

یه شایعه ای شده که تیم دیگه دورتمند هستش ولی چون منبع اعتبار چندانی نداشته من هم گفتم امیدواری بیخود ندم ، البته خودم هم از خدامه که تیم دورتمند باشه و در ضمن خودم هم یکی از طرفداران سرسخت فوتبال آلمان هستم .

پاینده بشی .
داداش یه کم راجع به اینکه لیگِ انگلیس و ... که در انحصارِ فیفاس توضیح بده لطفا..بعد واسه چی چند سال پیش اینجوری نبود؟؟

تورا خدا جواب بدید.چرا قیافه ها نسبت بهpes2013خیلی ضعیفتر و کارتئنی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تورا خدا جواب بدید.چرا قیافه ها نسبت بهpes2013خیلی ضعیفتر و کارتئنی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Last edited by a moderator:
به جای کار کردن روی این همه تونل و عکاس و تدارکات و آبدارچی، یکم به گیم پلی و انیمیشن بازی بیشتر توجه میکردن الان فوق العاده میتونست باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or