دوست گرامی امسال در بازی pes 2014 در بخش مستر لیگ هم میتونی تیم باشگاهی عوض کنی و به طور همزمان هدایت تیم ملی هم داشته باشی .اگه PES مستر لیگ رو به منیجر تبدیل کنه عالی میشه...آخه یعنی چی...؟!
آدم حالش بهم میخوره وقتی با یه تیم همش بازی میکنه...بزرگترین مزیت فیفا نسبت به PES همین منیجرش هست به نظر من...کاش یه فکری هم برا این میکردند...
جدی میگی...؟!!!!!!!!!!!!!دوست گرامی امسال در بازی pes 2014 در بخش مستر لیگ هم میتونی تیم باشگاهی عوض کنی و به طور همزمان هدایت تیم ملی هم داشته باشی .
اون Autosave مزخرف و احمقانه اش رو هم بردارن عالی میشهدوست گرامی امسال در بازی pes 2014 در بخش مستر لیگ هم میتونی تیم باشگاهی عوض کنی و به طور همزمان هدایت تیم ملی هم داشته باشی .
هنوز اخبار جامع و کاملی از لایسنس ها ندادن ولی لیگ آلمان و انگلستان سال هاست که به صورت انحصاری در اختبار فیفا هستش ولی خوب کونامی اجازه داره لیگ انگلستان رو در بازی بزاره ولی با اسم ها و لباس های اشتباه و همین طور هر سال فقط اجازه داره دو تیم رو از این لیگ به صورت کاملا درست طراحی کنن ولی لیگ آلمان رو حتی اجازه نداره حتی به همین صورت فیک در بازی بگنجونه و لی مثل لیگ انگلستان کونامی اجازه داره دو تیم هم از آلمان در بازی لایسنسشون رو در اختیار داشته باشه یکیش که بایرن هستش و دیگری هنوز معلوم نیست .اقا کسی میدونه امسال لیگ المان رو کامل داره یانه ؟؟؟
لیگ انگلستان چی درست شده از ابتدا؟؟؟؟
دیگری هم احتمالا دورتموندِ!!هنوز اخبار جامع و کاملی از لایسنس ها ندادن ولی لیگ آلمان و انگلستان سال هاست که به صورت انحصاری در اختبار فیفا هستش ولی خوب کونامی اجازه داره لیگ انگلستان رو در بازی بزاره ولی با اسم ها و لباس های اشتباه و همین طور هر سال فقط اجازه داره دو تیم رو از این لیگ به صورت کاملا درست طراحی کنن ولی لیگ آلمان رو حتی اجازه نداره حتی به همین صورت فیک در بازی بگنجونه و لی مثل لیگ انگلستان کونامی اجازه داره دو تیم هم از آلمان در بازی لایسنسشون رو در اختیار داشته باشه یکیش که بایرن هستش و دیگری هنوز معلوم نیست .
یه شایعه ای شده که تیم دیگه دورتمند هستش ولی چون منبع اعتبار چندانی نداشته من هم گفتم امیدواری بیخود ندم ، البته خودم هم از خدامه که تیم دورتمند باشه و در ضمن خودم هم یکی از طرفداران سرسخت فوتبال آلمان هستم .دیگری هم احتمالا دورتموندِ!!
به نظر من بهترین لیگ تو جهان لیگ آلمانِ..اصن یکی از دلایلی که من سمت فیفا رفتم همین لیگ آلمان بود.رقبا برای هر تیم زیادن و ...
داداش یه کم راجع به اینکه لیگِ انگلیس و ... که در انحصارِ فیفاس توضیح بده لطفا..بعد واسه چی چند سال پیش اینجوری نبود؟؟یه شایعه ای شده که تیم دیگه دورتمند هستش ولی چون منبع اعتبار چندانی نداشته من هم گفتم امیدواری بیخود ندم ، البته خودم هم از خدامه که تیم دورتمند باشه و در ضمن خودم هم یکی از طرفداران سرسخت فوتبال آلمان هستم .
پاینده بشی .