شک نکن نسخه دمو کد 60 درصدی بازی نیست فکر کنم کد 75 درصدی یا همین 80درصدی بازی هستش . البته دلیل هم داره چون کونامی به هر حال میخواد با عرضه دموی بازی دل هواداراش رو از دوباره به دست بیاره و نمیخواد یک نسخه پر ایراد رو بده به دست گیمر ها . در ضمن یک موضوع جالبی بگم کونامی اول نمیخواست در نمایشگاه E3 گیم پلی بازی رو نشون بده و فقط میخواست تریلر بازی رو نشون بده چون اصلا گیم پلی بازی آماده نبود ولی کونامی انقدر اطمینان داشت و با گیمر هایی که به صورت کاملا انحصاری اومده بودن که بازی رو انجام داده بودن مشورت کرد و گیمر ها بهشون گفتن که شما حتی اگه همین نسخه نا آماده رو هم نشون بدین یقین داشته باشین باز خوردها از همین کد60 درصدی باز هم عالی هستش که البته پیش بینیشون درست از آب در اومد . در ضمن یک نکته دیگه ای رو هم بگم کونامی در کشور انگلستان یک استدیوی کاملا مجهز تاسیس کرده و هدفشون چند چیز هستش بنا به گفته های کونامی یکی این که با روح فوتبال غربی بیش از پیش آشنا بشن و بتونن نظرات گیمر ای غربی رو گوش بدن و از نزدیک باهاشون در تماس باشن و دیگه این که از نسخه 2015 کار قسمتی از ساخت بازی به این استدیو سپرده میشه و البته استدیوی اصلی در توکیو هستش و دیگه این که بتونن کم کم در سال های آینده جواز کامل لیگ انگلستان رو بگیرن و همچنین لیگ های معتبر اروپایی دیگه .........................امین دمو کد 80 درصدیه؟ یا همون 60 درصدیه که مشکلات هوش مصنوعی دروازبان و اینا داشته ؟
حدس میزنم تیم بعدی یا انگلیس باشه یا پرتقال
دوست گرامی اولا در آمریکای جنوبی کلا فوتبال طرفداری زیادی داره و کونامی هم میدونه که کجا سرمایه گذاری کنه و لیگ آرژانتین هم طرفداری زیادی در اون قسمت داره در ضمن کونامی نمیتونه جواز لیگ های آلمان و انگلستان رو بگیره چون به صورت انحصاری چندین سال هستش که فیفا در اختیار داره و این که کونامی در این چند سال تا جایی که تونسته داره لایسنس کشور های مختلف رو اضافه میکنه که البته در بخش جواز جام باشگا های اروپا ،یوفا ،لیگ قهرمانان آسیا و لیبر تادورس خیلی موفق بوده و در pes 2013 لیگ اسپانیا به صورت کامل تمامی ورزشگاهاش ساخته شده بودن که البته به خاطر فاجعه بودن بازی pes 2013 اصلا این کار های مثبتی که کرده به چشم نیومده . شما یقین داشته باش اگه دست کونامی بود لایسنس دولیگ معتبر آلمان و انگلیس رو خیلی وقت پیش میگرفت . کلا کونامی تا جایی که تونسته داره تلاشش رو در دریافت لایسنس کشور ای مختلف میکنه ولی در مجموع در این بخش همیشه فیفا موفق تر هستش . در ضمن شما اگه پست بالاتر من رو خونده باشین گفتم که کونامی در انگلستان استودیوی جدید تاسیس کرده به خاطر ...................pes بازم داره اشتباهات قبلیشو ادامه میده!
آخه شرکت خوب این لیگ آرژانتینو کی بازی میکنه؟(البته به جز دو تا تیم ریورپلاته و بوکاجونیورز!)
کونامی باید روی بازار آمریکای شمالی و اروپا و علی الخصوص بریتانیا کار کنه!
فوتبال تو بریتانیا کلی طرفدار داره و حاضرن به خاطر لایسنس تیما بازیو بخرن نه به خاطر اسمای man blue و...
بهترین لیگای دنیا انگلیس آلمان اسپانیا و ایتالیاس نه برزیل و هلند و آرژانتین که میره لایسنسشو میگیره!
امیدوارم لایسنس لیگای معتبر گرفته شده باشه تو این نسخه وگرنه فک نکنم فروش خوبی داشته باشه
دوست گرامی اولا در آمریکای جنوبی کلا فوتبال طرفداری زیادی داره و کونامی هم میدونه که کجا سرمایه گذاری کنه و لیگ آرژانتین هم طرفداری زیادی در اون قسمت داره در ضمن کونامی نمیتونه جواز لیگ های آلمان و انگلستان رو بگیره چون به صورت انحصاری چندین سال هستش که فیفا در اختیار داره و این که کونامی در این چند سال تا جایی که تونسته داره لایسنس کشور های مختلف رو اضافه میکنه که البته در بخش جواز جام باشگا های اروپا ،یوفا ،لیگ قهرمانان آسیا و لیبر تادورس خیلی موفق بوده و در pes 2013 لیگ اسپانیا به صورت کامل تمامی ورزشگاهاش ساخته شده بودن که البته به خاطر فاجعه بودن بازی pes 2013 اصلا این کار های مثبتی که کرده به چشم نیومده . شما یقین داشته باش اگه دست کونامی بود لایسنس دولیگ معتبر آلمان و انگلیس رو خیلی وقت پیش میگرفت . کلا کونامی تا جایی که تونسته داره تلاشش رو در دریافت لایسنس کشور ای مختلف میکنه ولی در مجموع در این بخش همیشه فیفا موفق تر هستش . در ضمن شما اگه پست بالاتر من رو خونده باشین گفتم که کونامی در انگلستان استودیوی جدید تاسیس کرده به خاطر ...................
دوست گرامی کشور آرژانیتن رو با ایران مقایسه نکنین قانون کپی رایت و خیلی چیزهای دیگه در اون کشور چندین قدم از ایران جلوتر هستش . طی در خواستی که گیمر های آمریکای جنوبی داشتن بیشترین تقاضا رو برای گرفتن لیگ آرژانتین در فیفا داشتن که سرانجام این لیگ سر از pes در آورد . در ضمن در اروپا هم خیلی ها هستش که دوست دارن لیگ آرژانتین رو بازی کنن البته اصلا قابل قیاس با لیگ آلمان و اگلستان نیست که در بالا توضیحات رو دادم که کونامی چرا نمیتونه بگیره البته من هم از خدامه که لیگ های معتبر رو لایسنس کنه مثل آلمان و انگلستان و لی خوب کونامی داره آهسته آهسته لیگ های معتبر قاره های مختلف در نقاط مختلف جهان رو میگیره و این خودش باعث میشه اعتبارش بالاتر بره . پاینده باشین .بحث اینجاس که نمیدونه کجا سرمایه گذاری کنه!لیگ آرژانتین طرفدارای زیادی تو آرژانتین داره نه توی اروپا...مثل این میمونه که بگی چون لیگ ایران طرفدارای زیادی تو ایران داره باید لایسنس لیگ ایرانم بگیره!تنها نکته ی قابل قبول لیگ قهرمانان اروپاس!
من امیدوارم pes موفق بشه چون موفقیت pes باعث میشه fifa هم بخودش بیاد و این بازیه کوفتیشو بهتر کنه نه که همش یه چیزو به خورد مردم بده!
نخندید ولی فک کردم عکس اولیه واقعی اخه خیلی شبیه واقیت لامصب:d[LTR][/LTR][/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]