Pro Evolution Soccer 2014 | Xbox 360

خبر های جالب و جدیدی بدم گیم اسپات اومده به بازی 6 داده و نویسندش همون کسی هستش که به نسخه PES 2013 اومده بود 8 داده بود و با نمره بازی فیفا13 برابرش کرده بود . فیفای پارسال کجا وpes 2013 داغون کجا ولی خبر جالب تر که یورو گیمر به بازی pes 2014 نمره 9 داده . کلا امسال شاهد نمرات متنوع از این بازی هستیم .................

Pro Evolution Soccer 2014 - GameSpot.com

PES 2014 review • Reviews • Xbox 360 • Eurogamer.net
جالبه واقعا...دیگه نمره هایی هم که گیم اسپات میده خیلی جالب شده...
IGN هم به بازی 8,4 داده کنارش هم نوشته Great...=d>\m/
Pro Evolution Soccer 2014 Review - IGN

خبر های جالب و جدیدی بدم گیم اسپات اومده به بازی 6 داده و نویسندش همون کسی هستش که به نسخه PES 2013 اومده بود 8 داده بود و با نمره بازی فیفا13 برابرش کرده بود . فیفای پارسال کجا وpes 2013 داغون کجا ولی خبر جالب تر که یورو گیمر به بازی pes 2014 نمره 9 داده . کلا امسال شاهد نمرات متنوع از این بازی هستیم .................

Pro Evolution Soccer 2014 - GameSpot.com

PES 2014 review • Reviews • Xbox 360 • Eurogamer.net

من بازی رو امروز گرفتم و بازش کردم و وقتی دیدم امتیاز گیم اسپات رو از شدت تعجب شاخ درآوردم! :| تو این سایت اونایی که منو میشناسن میدونن که فن فیفا هستم و کلا PES رو قبل از این نسخه اخبارشو دنبال نمیکردم. ولی نمایش های این نسخه مجابم کرد بگیرمش و خیلی هم راضیم. بازی دقیقا افتاده رو مسیر درست و اگه از این مسیر خارج نشه میتونه حریف بسیار سرسختی برای فیفا باشه. منتقد گیم اسپات فقط یه کلمه میتونم بگم از فوتبال درک درستی نداره و طرفدار فوتبال آرکید هست تا شبیه ساز.
بازی درسته مشکل داره ولی خوب از هر نظر حساب کنیم بازی از چند نسخه آشغال قبلی خیلی خیلی خیلی بهتر و کاملتره!

لایسنس تیم ها و لیگ ها تکمیل نشد؟
ليگ قهرمانان آسيا و قط از ايران تيمهاي استقلال ، سپاهان و تراكتور سازي رو داره
اونوقت چهره ی بازیکنا خوب طراحی شده یا علی اللهی یه چیزی سرهم کردن؟ :|

من بازی رو امروز گرفتم و بازش کردم و وقتی دیدم امتیاز گیم اسپات رو از شدت تعجب شاخ درآوردم! :| تو این سایت اونایی که منو میشناسن میدونن که فن فیفا هستم و کلا PES رو قبل از این نسخه اخبارشو دنبال نمیکردم. ولی نمایش های این نسخه مجابم کرد بگیرمش و خیلی هم راضیم. بازی دقیقا افتاده رو مسیر درست و اگه از این مسیر خارج نشه میتونه حریف بسیار سرسختی برای فیفا باشه. منتقد گیم اسپات فقط یه کلمه میتونم بگم از فوتبال درک درستی نداره و طرفدار فوتبال آرکید هست تا شبیه ساز.
بازی درسته مشکل داره ولی خوب از هر نظر حساب کنیم بازی از چند نسخه آشغال قبلی خیلی خیلی خیلی بهتر و کاملتره!

دقیقا همین طور هست که می گید. بازی توی مسیر درستی قرار گرفته برای اولین بار بعد از نسخه 2006.
من نسخه های قبلو حتی یک ساعت هم نمی تونستم تحمل کنم اما واقعا دارم از این نسخه لذت می برم و زیاد بازی می کنمش.

گیم اسپات با ادامه گزینش اشتباه منتقدینش به جایگاه بزرگی که داره در بین معتبرترین سایت های نقد کننده بازی ها لطمه می زنه.نمره 8 به THE LAST OF US و 6 به این بازی که دگرگون شده
اونم در حالی که به نسخه افتضاح 2013 نمره 8 داد می تونه لطمه خودش رو وارد کنه.

چرا فیس بازیکنا اینقدر بد شده:-/ چون نسخه های قبلی هم تعداد فیسای شبیه سازی شده بیشتر بود و هم کیفیتشون بالاتر الان خیلی از بازیکنا اصلا شباهتی به خودشون ندارن

چرا فیس بازیکنا اینقدر بد شده:-/ چون نسخه های قبلی هم تعداد فیسای شبیه سازی شده بیشتر بود و هم کیفیتشون بالاتر الان خیلی از بازیکنا اصلا شباهتی به خودشون ندارن

احتمالا به خاطر عوض کردن موتوز بازیــه !

------------

دوستان ، بازی دقیقا چیش شبیه فیفا شده ؟ اخه دیدم یسری داشتن میگفتن بازی همون نسخه قبله ولی الان میگید بازی شبیه فیفا شده ! /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or