The Old Gamer
کاربر سایت
جالبه واقعا...دیگه نمره هایی هم که گیم اسپات میده خیلی جالب شده...خبر های جالب و جدیدی بدم گیم اسپات اومده به بازی 6 داده و نویسندش همون کسی هستش که به نسخه PES 2013 اومده بود 8 داده بود و با نمره بازی فیفا13 برابرش کرده بود . فیفای پارسال کجا وpes 2013 داغون کجا ولی خبر جالب تر که یورو گیمر به بازی pes 2014 نمره 9 داده . کلا امسال شاهد نمرات متنوع از این بازی هستیم .................
Pro Evolution Soccer 2014 - GameSpot.com
PES 2014 review • Reviews • Xbox 360 • Eurogamer.net
لیگ آسیا رو داره با ایران ؟
خبر های جالب و جدیدی بدم گیم اسپات اومده به بازی 6 داده و نویسندش همون کسی هستش که به نسخه PES 2013 اومده بود 8 داده بود و با نمره بازی فیفا13 برابرش کرده بود . فیفای پارسال کجا وpes 2013 داغون کجا ولی خبر جالب تر که یورو گیمر به بازی pes 2014 نمره 9 داده . کلا امسال شاهد نمرات متنوع از این بازی هستیم .................
Pro Evolution Soccer 2014 - GameSpot.com
PES 2014 review • Reviews • Xbox 360 • Eurogamer.net
لایسنس تیم ها و لیگ ها تکمیل نشد؟
اونوقت چهره ی بازیکنا خوب طراحی شده یا علی اللهی یه چیزی سرهم کردن؟
من بازی رو امروز گرفتم و بازش کردم و وقتی دیدم امتیاز گیم اسپات رو از شدت تعجب شاخ درآوردم! تو این سایت اونایی که منو میشناسن میدونن که فن فیفا هستم و کلا PES رو قبل از این نسخه اخبارشو دنبال نمیکردم. ولی نمایش های این نسخه مجابم کرد بگیرمش و خیلی هم راضیم. بازی دقیقا افتاده رو مسیر درست و اگه از این مسیر خارج نشه میتونه حریف بسیار سرسختی برای فیفا باشه. منتقد گیم اسپات فقط یه کلمه میتونم بگم از فوتبال درک درستی نداره و طرفدار فوتبال آرکید هست تا شبیه ساز.
بازی درسته مشکل داره ولی خوب از هر نظر حساب کنیم بازی از چند نسخه آشغال قبلی خیلی خیلی خیلی بهتر و کاملتره!
اینجا http://forum.bazicenter.com/thread78147/page34/#post2852004لایسنس تیم ها و لیگ ها تکمیل نشد؟
اونوقت چهره ی بازیکنا خوب طراحی شده یا علی اللهی یه چیزی سرهم کردن؟
چرا فیس بازیکنا اینقدر بد شده چون نسخه های قبلی هم تعداد فیسای شبیه سازی شده بیشتر بود و هم کیفیتشون بالاتر الان خیلی از بازیکنا اصلا شباهتی به خودشون ندارن
دوستان من از pes 2006 تا حالا pes دیگری بازی نکردم به نظرتون بازی را بگیرم بخش مستر لیگش خوب هست؟؟