Pro Evolution Soccer 2014 | PC

ناشر:Konami
سازنده:PES Productions
پلتفرم:PC/X360/PS3
تاریخ انتشار:2013

PES-2014-cover.jpg

Pro Evolution Soccer را کمتر کسی هست که نشناسد!!! و همینطور کمتر کسی هست که با PES 6 خاطره نداشته باشد!
یکی از معروف ترین عناوین فوتبال و رقیب قدرتمند سری FIFA !
این بازی که توسط Konami هرسال ساخته میشود از نسخه 2011 به بعد افت بزرگی کرد و حالت تکرار به خود گرفت! و FIFA توانست بر PES غلبه کند و PES دیگر آن فوتبال قدرتمند قدیم نبود!
حالا Konami برای حل این مشکل به فکر تغیر کلی انجین بازی افتاده و از انجین قدرتمند استاد کوجیما یعنی Fox Engine برای توسعه بازی استفاده میکند!
دو تریلر جدید In-game از بازی منتشر شد که نشان میداد چقدر بازی با نسخه های قبل فرق کرده و یک بازی کاملا جدید را قرار است منتشر کند!!
انیمیشن های فوقالعاده طبیعی! گیم پلی خیلی خوب!
بنظر شما آیا ممکن است دوباره سری PES به زمان اوج خود یعنی PES 6 بازگردد وتمام طرفدارای سابق خود از جمله خودم را به این سری بازگرداند؟؟

اسکرین شات های بازی:

تریلر های گیم پلی از درون بازی:

26117905790611111863.jpg

HD H.264 MP4138.3MB Download
Hi-Res H.264 MP455.8MB Download
Lo-Res IPOD / PSP14.7MB Download

71782995580825717686.jpg

HD H.264 MP4140.5MB Download
Hi-Res H.264 MP459.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP14.8MB Download

این موردی که دوستمون گفت توپ زیاد به تیرک میخوره واسه منم بارها پیش اومده!!!
یه بار تو پنالتی با داداشم 3تا ضربه من پشت سر هم خورد به تیرک.هر 3 بارم پاور شوت رو مختلف گرفتم اما هیچ اثری نداشت.
تنظیمات رو اینجوری تغییر بدین درست میشه.یا اینکه میتونید بعد شوت اگه شوت رو به سمت چپ زدید و زیاد پر کردید دکمه ی عقب و پایین رو درست بعد شوت بزنید و اگه به راست زدید دکمه ی عقب و بالا رو بزنید

50207470324193195495.jpg

امروز تو كلوپ چند دستي زديم
اولا افت فريم خيلي وحشتناكه
بعدشم بازي خيلي داغونه يه شوت نميزنن بازيكنها
بازيو خواستن از آركيد در بيارن گند زدن بهش
يه چيز خيلي جالب اين بود كه ويديچي كه سرعتش تو فيفازير 60 هست ميتونست كريس رو كه سرعتش بالاي 92 هست بگيره
نميدونم چيكا داره ميكنه كونامي ولي بازي بازم اركيد هست خيلي وضعش خرابه اصلا خريدش حتي كپي پيشنهاد نميشه
بنظرم كونامي استوديوشو ببنده خيلي بهتره اين بازي غيرقابل تحمل بود
تماميه بچه هاي كلوپ كه معمولا ادمهاي نوبي هستن و نوبها هم آركيد باز كلا بازي رو تحريم كردن

منم چند روزیه دارم همه جوره بازیرو تست می کنم ولی متاسفانه من را هم راضی نکرد ! همون 2013 خیلی بهتر بود ...
نه شوت از راه دور و نه سانتر از جناحین و نه پاسهای عمق هیچکدوم درست و حسابی طراحی نشدن و نمره ی گیم اسپات تقریباً برازندشه !

بازی رو تازه دیشب گرفتم
مثال میخواست ابروش رو خوب کنه، زد چشمش رو کور کرد(که یکی از دوستان هم گفته بود) بهترین چیزیه که میشه برا این بازی گفت
یه سری چیز ها تو بازی خوب و قابل قبوله، ولی به طور کلی تغییرات منفی خیلی بیشتر بوده
چهره های فضایی بازیکن ها(که بخاطر وقت کم بوده! و بعدا درست میشه!) هم باعث شد قبل از شروع بازی نا امید بشم.
با چمن ورزشگاه اصلا نمی تونم کنار بیام، نوع حرکت بازیکن ها هم که . . .

به نظرم این بازی خیلی از طرفداران PES کم میکنه.
از جمله رفیق خودم که خیلی وقته بهش میگم دست از سر pes برداریم:d و اون یکی فوتبال رو بازی کنیم(مسابقه بدیم)؛ که قبول نمیکرد.
ولی بعد از بازی کردن PES14 میگفت اگر قرار باشه با اینهمه تغییر کنار بیایم و یه بازی جدید رو یاد بگیریم، چرا PES بازی کنیم؟!
یه سوال؟
کسی ای بگ راند صفحه اصلی که favorite team ـه رو عوض کرده؟
میشه؟
از کجا؟
میخواید تیم مورد علاقه تون رو عوض کنید یا سوالتون چیز دیگه ای بود؟

برای تیم : صفحه اصلی به Option برید و بعد به Your Favorite Team.

بازی رو تازه دیشب گرفتم
مثال میخواست ابروش رو خوب کنه، زد چشمش رو کور کرد(که یکی از دوستان هم گفته بود) بهترین چیزیه که میشه برا این بازی گفت
یه سری چیز ها تو بازی خوب و قابل قبوله، ولی به طور کلی تغییرات منفی خیلی بیشتر بوده
چهره های فضایی بازیکن ها(که بخاطر وقت کم بوده! و بعدا درست میشه!) هم باعث شد قبل از شروع بازی نا امید بشم.
با چمن ورزشگاه اصلا نمی تونم کنار بیام، نوع حرکت بازیکن ها هم که . . .

به نظرم این بازی خیلی از طرفداران PES کم میکنه.
از جمله رفیق خودم که خیلی وقته بهش میگم دست از سر pes برداریم:d و اون یکی فوتبال رو بازی کنیم(مسابقه بدیم)؛ که قبول نمیکرد.
ولی بعد از بازی کردن PES14 میگفت اگر قرار باشه با اینهمه تغییر کنار بیایم و یه بازی جدید رو یاد بگیریم، چرا PES بازی کنیم؟!

میخواید تیم مورد علاقه تون رو عوض کنید یا سوالتون چیز دیگه ای بود؟

برای تیم : صفحه اصلی به Option برید و بعد به Your Favorite Team.

اون مشکل آروم راه رفتن بازیکن با Gamespeed حل میشه ولی کلا گیم پلی هم خیلی رو اعصابه! بعضی جاها بد باگ برمیداره! ولی از نظر Real شدن خیلی خوب بوده و انیمیشناش خیلی بهتر شده!

کونامی میخواست طرفدارای از دست رفته توی نسخه 2011 ـشو برگردونه همین طرفدارای متعصب PES رو هم داره از دست میده حالا :دی
البته باید منتظر نسخه نسل بعدی باشیم بعد قضاوت کنیم!

باسلام.میخواستم نظرمو بگم.
بعضی از دوستان میگن این خوبه که دیگه با 2تا بازیکن سرعتی نمیشه نتایجو عوض کرد.ولی باید بگم این دوستان خوشحالن چون بازی بلد نیستن و از این که بازی دچار سرگیجه شده خوشحالن.من خودم تمام عمر فیفا بازی کردم و فیفابازهای عزیز میدونن که به راحتی pes نمیشه بازیکنهارو جا گذاشت.من از 2013 به pes علاقه مند شدم.چون پاسکاری فوق العاده سریعی داشت.و بخاطر آزادی عملش،کسایی که میومدن جلوم با بازیکنای سرعتیشون بازی کنن رو با کمی فکر راحت مهار میکردم.میخواید باور کنید یا نه ولی همیشه همه رو شکست دادم اونم با گل های زیاد و دوستانم همیشه از 5 مدافع و دو هافبک دفاعی و تو حمله از همون بازیکنای سریع استفاده میکنن.با کامپیوترهم عموما دو رقمی میکنمش ولی مهم اینه که با دوستانت بازی کنی.در پایان.من مشکلم این نیست که بازیکنا چرا سریع نمیدون.مشکلم اینه که از چرخش های سریع و تو سر توپ زدن های مکرر که میتونستی بازیکنارو جا بگذاری خبری نیست.ویاد مادر بزرگم میوفتم که میخواست بلند بشه نیم ساعت دستشو رو کمرش میگذاشت تا تکون بخوره.تنها مشکل pes2013 این بود که گاهی بازیکنای سرعتی از تو دل مدافع رد میشدن که اونم میشد کاریش کرد.ولی بقول دوستان اگر pes مشکلات همینو برطرف میکرد خیلی بهتر بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or