Pro Evolution Soccer 2014 | PC

ناشر:Konami
سازنده:PES Productions
پلتفرم:PC/X360/PS3
تاریخ انتشار:2013

PES-2014-cover.jpg

Pro Evolution Soccer را کمتر کسی هست که نشناسد!!! و همینطور کمتر کسی هست که با PES 6 خاطره نداشته باشد!
یکی از معروف ترین عناوین فوتبال و رقیب قدرتمند سری FIFA !
این بازی که توسط Konami هرسال ساخته میشود از نسخه 2011 به بعد افت بزرگی کرد و حالت تکرار به خود گرفت! و FIFA توانست بر PES غلبه کند و PES دیگر آن فوتبال قدرتمند قدیم نبود!
حالا Konami برای حل این مشکل به فکر تغیر کلی انجین بازی افتاده و از انجین قدرتمند استاد کوجیما یعنی Fox Engine برای توسعه بازی استفاده میکند!
دو تریلر جدید In-game از بازی منتشر شد که نشان میداد چقدر بازی با نسخه های قبل فرق کرده و یک بازی کاملا جدید را قرار است منتشر کند!!
انیمیشن های فوقالعاده طبیعی! گیم پلی خیلی خوب!
بنظر شما آیا ممکن است دوباره سری PES به زمان اوج خود یعنی PES 6 بازگردد وتمام طرفدارای سابق خود از جمله خودم را به این سری بازگرداند؟؟

اسکرین شات های بازی:

تریلر های گیم پلی از درون بازی:

26117905790611111863.jpg

HD H.264 MP4138.3MB Download
Hi-Res H.264 MP455.8MB Download
Lo-Res IPOD / PSP14.7MB Download

71782995580825717686.jpg

HD H.264 MP4140.5MB Download
Hi-Res H.264 MP459.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP14.8MB Download

1-اگه بازی نمیداد بیرون شما جزو اولین کسایی که باد انتقادو رو کونامی باز میکردی.که چرا ندادن!از فیفا عقب افتاد!
سال بعدش که با یه سال تاخیر یه نسخه داد بیرون/دنبال یه ضعف میگشتید و میومدید و میگفتید یه سال بازی نداده بیرون که اینوووو بده بیرون!!گند زده.
مشکل ماها اینه که صبر نداریم.
امیدوارم سالهای آینده که با همین موتور پیشرفت کرد بییاید و بازم پستهای اینچنینی بذارید.

- - -ویرایش - - -

وای!!!
طرف میاد معنیه مثالو نمیگیره و به ظاهره مثال توجه میکنه!!!
سکوت کنیم بهتره
بنده گفتم مثل این میمونه !نگفتم باید عوض کنید!

معلومه که باید هرسال بده بیرون! من اون حرف رو باتوجه به مثال و حرفای شما زدم.صبر؟ این مشکله؟ چند سال میخواین صبر کنین؟

معلومه که باید هرسال بده بیرون! من اون حرف رو باتوجه به مثال و حرفای شما زدم.صبر؟ این مشکله؟ چند سال میخواین صبر کنین؟

بازهم یه فلش بک میزنیم به مثالم.
شما 100% سال اول نتیجه نمیگیری.آیا میگیری؟
پس باید تلاش کنی برای سال آینده.
قضیه pes هم همینه!ساله اول این موتوره دوست عزیز.سال به سال پیشرفت خواهد کرد تا زمانی که به عشقتون(فیفاتون) برسه

بازهم یه فلش میزنیم به مثالم.
شما 100% سال اول نتیجه نمیگیری.آیا میگیری؟
پس باید تلاش کنی برای سال آینده.
قضیه pes هم همینه!ساله اول این موتوره دوست عزیز.سال به سال پیشرفت خواهد کرد تا زمانی که به عشقتون(فیفاتون) برسه

عشقمون؟هه ه! من اصلا اشاره ای به فیفا کردم؟قابل توجه شما من خودم تا نسخه 11 پیس بازی میکردم.پیس داره هرسال یه چیز اضافه میکنه اما بازم...
شما همینجور پاش بشین تا بالاخره نسخه درست و حسابیشو بده :)
شاید pes 3014 :)) شایدم 4013 :)

قایون این عکس ها غیر از تیم ایرانیه همش دروغ و فیک هست/این رو همه میدونن ک 1-کونامی قدیمی تره از قبل از فیفا در پی اس وان یک چیز بود به نامه وینینگ الون ک تازه 3 سال بعدش فیفا از 2003 برای پی اس 1 زد/2-همه می دونید ک گراقیک ورزشگاه و چهره نگاری pes همیشه از فیفا بهتر بوده/ورزشگاه های فیفا13 مثل موکت می مونه و چهره نگاری ها در فیفا افتضاست/بازم میگم pes از 2012 تا حالا از فیفا بهتر بوده و اگه ببینید همه ب pes امتیازات خیلی بالایی دادند ب غیر از گیم اسپات ک دلایلش رو نمیدونم/بعدش هم امتیازات ای 3 سایت از همه معتبر تره / 1-ای جی ان 2-گیم اسپات 3- یورو گیمر /پس به نطر من فیفا فقط ی گیم پلی خوب داشت ک از سال 2012 به بعد فیفا از پس هم ضعیف تره

منم بالاخره این بازیو نصب کردمو یه چند دستی بازی کردم... به کسی برنخوره به معنای واقعی افتضاحه، گرافیکش شبیه برنامه کودک می مونه
خیلی بازی ناقصیه و علاوه بر اون اصلا قدرت ها بالانس نیستن، مثلا نکونام قدرتش 82 شده در حالی که آلبا 84 قدرتش! یا زانتی 83 یا 4 اورالش ولی ناگاتومو 87، یا رونالدینیو که 90 و از خیلی از بازیکنا فک کنم رونی بهتره ... اصلا قدرتاش بالانس نیستن، عربستان شاید از ایران قویتر باشه ولی دیگه از کره که قوی تر نیستش!
بعدشم یه ایراد اساسی تو طراحی بازیکناس که گفتم الان لیسانس لیگ قهرمانانو دارن دیگه حداقل تیمای ایرانی درستن در حالی که هیچ قیافه ای رو طراحی نکردن، الان میاین میگین ایران مهم نیس، خب اگه مهم نیس برای چی این لیسانسو گرفتن؟ با ترکیب سال قبلشون! از اون بدتر که تماشاگرای ایرانیه که همشون مثل عربا هستن... در کل به نظر من فوق العاده افتضاحه این نسخه

کسایی که به باگبازی و 3تا پاس رونالدو مسی گللللل عادت کردن از این بازی ایراد میگیرن!
کسایی که دیگه نمیتونن با با بارسا رئال حتی حریف استقلال هم بشن از بازی ایراد میگیرن!
کسایی که نمیتونن گل بزنن از بازی ایراد میگیرن!

رفیق خود من چند دست اول گفت بازی مزخرفه.2روز گذشت گفت عالیه!..تازه فهمیدم چجوری میشه دفاع کرد گل زد حمله کردو برد!
این بازی واسه افراد اماتوری که سری های قبلیو راحت بازی میکردن نیست.بازی سختتر شده.درسته اشکالات زیادی هم داره اما همینکه دیگه مثه سابق شاهد گلای فضاییو باگهای مسخره نیستیم خودش خیلیه!

با سلام خدمت دوستان منم موافق هستم دست اول که بازی کردم واقعا واسم سخت بود بازی اصلا احساس کردم این پی اس نیستش در مورد 2013 هم موافق هستم خیل باگ داشتش من با بارسلونا 80 درصد شوت تکنیکی هام گل بودش اینم خیلی خوب شده خداییش ولی بدی هایی هم داره مثلا گیم پلی هستش که ادم احساس میکنه 100 درصد دست خود ادم نیستش و یکی دیگه از مشکلاتش جلوی دروازه هستش که هم مدافع گیج میزنه هم مهاجم وقتی توپ بینشون قرارمیگیره در کل من حال کردم. بقول دوستان دیگه نمیشه با یه بازی کن گاز بدی و نیترو بزنی بری جلو دروازه بزنی تو گل .و یه چیز دیگه اقا اونی که دوست داره بره فیفا بازی کنه چرا میاد اینجا هی ایراد پی اس 2014 میگیره شما فیفا بازی کن حالشو ببر ما با همین پی اس حال میکنیم

با سلام خدمت دوستان منم موافق هستم دست اول که بازی کردم واقعا واسم سخت بود بازی اصلا احساس کردم این پی اس نیستش در مورد 2013 هم موافق هستم خیل باگ داشتش من با بارسلونا 80 درصد شوت تکنیکی هام گل بودش اینم خیلی خوب شده خداییش ولی بدی هایی هم داره مثلا گیم پلی هستش که ادم احساس میکنه 100 درصد دست خود ادم نیستش و یکی دیگه از مشکلاتش جلوی دروازه هستش که هم مدافع گیج میزنه هم مهاجم وقتی توپ بینشون قرارمیگیره در کل من حال کردم. بقول دوستان دیگه نمیشه با یه بازی کن گاز بدی و نیترو بزنی بری جلو دروازه بزنی تو گل .و یه چیز دیگه اقا اونی که دوست داره بره فیفا بازی کنه چرا میاد اینجا هی ایراد پی اس 2014 میگیره شما فیفا بازی کن حالشو ببر ما با همین پی اس حال میکنیم

درود.
کاملا تایید میشه.مخصوصا حرف آخرتون.
طرف فن فیفاه میاد اینجا بازیو میکوبه.
نمیگیم نکوب.بکوب.
ولی وقتی با دلیل و برهان توضیح میدیم که چرا بازی اینطوری شده/باز حرف خودتونو نزنید.

دوستان عزیزی که بازی براشون سخته وهمش ایراد میگرن میگن pes مزخرف شده پیشنهاد میکنم رو درجه آماتور بازی کنن تا مثل pes13 بهشون بچسبه هی بازیو نکوبد درسته ایراد داره اما نسبت به نسخه قبل خیلی بهتر شده و بهتر هم خواهد شد دقیقا یک شبیه ساز کامل میشه

HNY6-JD2U-3CXK-4UC6-FUC2
2ELE-LMYW-UDMT-L9HN-HPPH
JPL4-CNTS-J5XS-SNMD-3FV3
FKWL-F2C6-DTX6-7VE5-R93A

- - -ویرایش - - -

در مورد بازی فقط یه جمله میتونم بگم فوق العاده افتضاحه خداییش این چی بود گرافیک بازی در حد فیفا 2010 هم نیست چه برسه به pes
من که اصلا حال نکردم البته با این حجم کم معلوم بود چیز درست درمونی ازش در نمیاد

بابا گرافیکش که خوبه انصافا همین فیفا 14 هم گرافیک انقدر خوبی نداره من دارم رو ایکس باکس بازی میکنم استارتش رو مخه دوتا دسته میتونن منو رو کنترول کنن صحنه اهسته رو کسی که گل خورده میتونه بزنه بره البته من چند دست بازی کردم خوشحالی کردنشون که خیلی دیگه چرت بودش انگار طرف میره رو ویبره یا حرکت های عقب منودگی انجام میده داوری هم که خیلی ریلکسه کلا گیم پلی یه خورده از پی اس بهتره و گزارش گر من دیگه چیزی ندیدم خداییش البته بد هم نیستش و لی اینطوری که فن های فیفا میگن خداست نه داداش من نیستش

سلام . برای من چهره بازیکنای تیم های ایرانی 1% هم شبیه بازیکنای اصلی نیست و همه شبیه افغانی ها هستند .برای شما هم همینطوره ؟
منم گرافیک و رزولیشن رو گذاشتم اخرین گزینه ولی گرافیک خدایی افتضاحه

آخرین ویرایش:
درسته مشکل چهره رو قبول دارم خداییش برای منم هم همینطور هستش .می دونی مشکلاتی داره خوب ولی خوب چیکار کنیم ما فن هاش هستیم دیگه البته من دی ال سی امده بود واسش گرفتم خیلی بهتر شدش

برا من گرافیک بازی خیلی مهم نیست و بازی هم اصلا سخت نشده مشکل اینجاست که اصلا بازی تو دست نیست نمیشه یک استراتجی چیند و بعد به گل رسید شما بیا 6 ماه این بازی رو بازی کن بعد یک نفر میاد که تاحالا اصلا بازی نکرده از شما میبره این نشون میده درصد اتفاقات و شانسی بودن بازی روی 200% قرار داره اگه اکتیوی÷ن بازی رو میساخت خدایش خیلی خوب ساخته بود چون سال اولش بو ولی کنامی 15 ساله داره این بازی رو میسازه من هیچ کاری به فیفا هم ندارم چون همیشه پرو بازی کردم نه امسال باور کنید از ps1 که اخریش فوتبال 2000 بود دیگه خراب کرد هرسال هم داره بدترش میکنه به نظر من فیفاهم مفت نمی ارزه اینجا هم بحث سر اینکه فیفا بهتره یا پرو نیست . حالا پرو همین جوری تف تف بازی زده داده بیرون بعدشم گفته متور گرافیکشو جدید کردیم خراب شد حال اگه متور گرافیک رزیدنت 6 رو جدید نمیکردن ترسناک تر میشد!!!! خراب کرده اقا خراب کرده دیگه انقدر چونه زدن نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or