Pro Evolution Soccer 2014 | PC

ناشر:Konami
سازنده:PES Productions
پلتفرم:PC/X360/PS3
تاریخ انتشار:2013

PES-2014-cover.jpg

Pro Evolution Soccer را کمتر کسی هست که نشناسد!!! و همینطور کمتر کسی هست که با PES 6 خاطره نداشته باشد!
یکی از معروف ترین عناوین فوتبال و رقیب قدرتمند سری FIFA !
این بازی که توسط Konami هرسال ساخته میشود از نسخه 2011 به بعد افت بزرگی کرد و حالت تکرار به خود گرفت! و FIFA توانست بر PES غلبه کند و PES دیگر آن فوتبال قدرتمند قدیم نبود!
حالا Konami برای حل این مشکل به فکر تغیر کلی انجین بازی افتاده و از انجین قدرتمند استاد کوجیما یعنی Fox Engine برای توسعه بازی استفاده میکند!
دو تریلر جدید In-game از بازی منتشر شد که نشان میداد چقدر بازی با نسخه های قبل فرق کرده و یک بازی کاملا جدید را قرار است منتشر کند!!
انیمیشن های فوقالعاده طبیعی! گیم پلی خیلی خوب!
بنظر شما آیا ممکن است دوباره سری PES به زمان اوج خود یعنی PES 6 بازگردد وتمام طرفدارای سابق خود از جمله خودم را به این سری بازگرداند؟؟

اسکرین شات های بازی:

تریلر های گیم پلی از درون بازی:

26117905790611111863.jpg

HD H.264 MP4138.3MB Download
Hi-Res H.264 MP455.8MB Download
Lo-Res IPOD / PSP14.7MB Download

71782995580825717686.jpg

HD H.264 MP4140.5MB Download
Hi-Res H.264 MP459.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP14.8MB Download

دوستانی که میگن با شوت زدن مشکل دارن مشکل از بازی نیست بازی به شبیه سازی سوق داده شده و دیگه نمیشه شوت های جان گولری زد این ویدئو رو ببینین تا متوجه بشین که مشکل از بازی نیست بازی به شدت دگرگون شده و باید چندین دست بازی کرد تا با بازی بیشتر آشنا شد و دیگه نمیتونین با هر کسی شوت بزنین واقعا اون بازیکن باید این کاره باشه یعنی یک شوت زن باشه تا شوت های زیبا رو ببینین .......

[NEW] PES 2014 - Shooting Tutorial - YouTube

-

اینطور که به نظر میاد کونامی رسما اعلام کرده وقت کافی برای ساخت چهره ها رو نداشته و ظاهرا قراره با یه DLC حدود 1000 تا چهره اضاف کنه و همه چی برگرده سر روال !
از این بابت هم از یوزر ها عذر خواهی کرده

ای تو روحش. وقت واسه چی کم آورده!!!؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

نسخه ps3 اومده بچه ها تو سایت تستش کردن بازم بازیکنا لایسنس نشدن چهره بازیکنای ایرانی شباهتی نداره و البته چهره بازیکنای اروپایی یه مشکلاتی داره که احتمالا بعدا با پچ حل میشه

یعنی داش فرهاد هم تصویرش توی PES 2014 اینجوری نیست؟؟؟؟ :(( :(( :(( )x

16230335_7511343eccad.jpg

بازی لینکاش اومده ! فقط چرا این سایت های ایرانی نزاشتن هنوز ؟! حجم بازی چرا اینقدر کمه 5.25 گیگ هست فقط ولی نسخه 360 بازی 7 گیگ بود ! :-/ تازه اگه گزارشگراشم کم کرده باشن فرقش 2 گیگ نیست !

آخرین ویرایش:
بازی لینکاش اومده ! فقط چرا این سایت های ایرانی نزاشتن هنوز ؟! حج بازی چرا اینقدر کمه 5.25 گیگ هست فقط ولی نسخه 360 بازی 7 گیگ بود ! :-/ تازه اگه گزارشگراشم کم کرده باشن فرقش 2 گیگ نیست !

نه عزیز چیزی کم نشده از بازی! دارم آپلود میکنم بزودی در کلوب دانلود یا لینک تو امضا :)

اینی که من دارم آپ میکنم DVD اصلیه ! زبان انگلیسی! ;)

سلام علی جان این نسخه شما با نسخه ایی که سایت های دیگه گذاشتن به نام اسکیدرو فرقش چیه ؟الان اینی که شما تو سایتتون گذاشتی همون نسخه ایی که سایت اسکیدرو گذاشته ؟

چون ستابش برام خیلی مهمه ها

ممنون

سلام علی جان این نسخه شما با نسخه ایی که سایت های دیگه گذاشتن به نام اسکیدرو فرقش چیه ؟الان اینی که شما تو سایتتون گذاشتی همون نسخه ایی که سایت اسکیدرو گذاشته ؟

چون ستابش برام خیلی مهمه ها

ممنون

سلام
اسکیدرو بازی ریلیز نکرده! اون سایتها هم فقط آپلود میکنند سایت رسمی اسکیدرو نیستن! ;)
این نسخه هم من گذاشتم DVD اصلی بازیه بدون کرک! کرک هم تا حالا فقط 3dm اومده که بصورت جدا تو سایت قرار گرفت! تو سایتهای خارجی با کرک 3dm اجرا کردن اگه هم اجرا نشد باید منتظر کرک ریلودد یا اسکیدرو باشید! دیگه لازم نیست کل بازی رو دانلود کنید ;)
سایتهای ایرانی هم همینجور شروبر مینویسن! نسخه اسکیدرویی وجود نداره! تنها نسخه هم 3dm که حتی بخودشون زحمت ندادن یه توضیح بدن !!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or