Pro Evolution Soccer 2013 | Xbox 360

دموی اول بازی چه طور بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
  • نظرسنجی بسته شده است .
خب بنده هم بازی کردم.هیچ تغییری در گیم پلی حس نمیکنم.یعنی انگار دارم نسخه ی 12 رو بازی میکنم با پیراهن ها و فیس های جدید و بهبود یافته. نمیدونم این کجاش نمره ی 90 حقش بوده؟

خب بنده هم بازی کردم.هیچ تغییری در گیم پلی حس نمیکنم.یعنی انگار دارم نسخه ی 12 رو بازی میکنم با پیراهن ها و فیس های جدید و بهبود یافته. نمیدونم این کجاش نمره ی 90 حقش بوده؟

اگر pes باز باشید خیلی فرق کرده
ولی اگر فیفا باز هستید و تفننی pes بازی میکنید قاعدتا نباید فرقی احساس کنید

بنده خودم هم فیفا باز و هم پی اس باز هستم و اونقدرام میفهمم که پیشرفت تو گیم پلی یعنی چی.
بازی کاملا با 12 فرق داره ,ولی نمیدونم چرا یه سری از بچه ها میگن مثل 12 هست , یعنی دو تا نسخه تو بازار هست؟ چون یه سری سایتا یک ماه پیش 13 رو میفروختن البته نسخه پی سی بودکه همون 12 بود با کلی ایراد ,

بازی کاملا با 12 فرق داره ,ولی نمیدونم چرا یه سری از بچه ها میگن مثل 12 هست , یعنی دو تا نسخه تو بازار هست؟ چون یه سری سایتا یک ماه پیش 13 رو میفروختن البته نسخه پی سی بودکه همون 12 بود با کلی ایراد ,

من یک بار میشینم نسخه ی 12 رو بازی میکنم و یکبار 13 رو و میام نظرم رو میگم.ولی بدونید هیچ فرق خاصی نکرده.

سلام.
xbox360 دارم lt3 هست
pes2013 بار اول اجرا کرد اما دفعات بعدی ارور the disc unreadable
و پیشتهاد های زیر میده
clean the disc with the soft close
it may scratch

مشکل از کجاست؟اگر به پچ و...نیاز لطفا بزارید
ممنون

سلام.
xbox360 دارم lt3 هست
pes2013 بار اول اجرا کرد اما دفعات بعدی ارور the disc unreadable
و پیشتهاد های زیر میده
clean the disc with the soft close
it may scratch

مشکل از کجاست؟اگر به پچ و...نیاز لطفا بزارید
ممنون

اگر بازی رو روی هارد نصب کردید پاکش کنید و درستش میشه.
اگر بازی 97 درصد هست که اگر نصب کردید باید پاکش کنید همونطور که گفتم اما اگر نصبش نکردید مشکل از دیسک هست.
البته تمامی 97 درصد ها مشکل دارن.

اگر بازی رو روی هارد نصب کردید پاکش کنید و درستش میشه.
اگر بازی 97 درصد هست که اگر نصب کردید باید پاکش کنید همونطور که گفتم اما اگر نصبش نکردید مشکل از دیسک هست.
البته تمامی 97 درصد ها مشکل دارن.

سلام
اصلا روی هارد نصب نمیشه.dvd بردم پیش فروشنده گفتم مشکل داره تو دستگاه خودش گذاشت اجرا شد
؟؟؟؟؟؟؟

من 800 تا پوینتم گرفتم pass code رو هم دانلود کردم ولی به لایو وصل نمیشه تا داخل لایو میرم دوباره میاد بیرون ممنون میشم دوستان چک کنند اطلاع رسانی کنند تا دوستان دیگه 800 پوینتشون هدر نره.

شاید گلدت تموم شده و شاید هم dlc رو دانلود نکردی؟من چون خودم هنوز پاس کد رو نگرفتم نمیتونم دقیق بگم

سلام
اصلا روی هارد نصب نمیشه.dvd بردم پیش فروشنده گفتم مشکل داره تو دستگاه خودش گذاشت اجرا شد
؟؟؟؟؟؟؟
مشکل از درایوت هستش که ضعیف شده.سعی کن رو هارد نصب کنی تا بتونی 97% رو بازی کنی(باید قبل وارد شدن به بازی یه موزیک از رو هارد کنسول اجرا کنی)

مشکل از درایوت هستش که ضعیف شده.سعی کن رو هارد نصب کنی تا بتونی 97% رو بازی کنی(باید قبل وارد شدن به بازی یه موزیک از رو هارد کنسول اجرا کنی)

یعنی همیشه برای اجرای بازی باید قبلش یه موزیک اجرا کنم؟
بعد یه سوال دیگه اهنگ فقط میشه با cd که به صورت audio رایت شده ریخت یا از فلش و...هم ممکنه؟

یعنی همیشه برای اجرای بازی باید قبلش یه موزیک اجرا کنم؟
بعد یه سوال دیگه اهنگ فقط میشه با cd که به صورت audio رایت شده ریخت یا از فلش و...هم ممکنه؟

واسه دیسکای 97% باید هر دفعه که وارد بازی میشی این کار رو بکنی.موزیک رو هم فقط از cd audio میتونی رو هارد کنسول کپی کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or