Pro Evolution Soccer 2013 | Xbox 360

دموی اول بازی چه طور بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
  • نظرسنجی بسته شده است .
منم تقریبا چند دست بازی کردم اولین چیزی که حس میکنید نرم شدن گیم پلی هست مثل قدیما شده
دومین چیزی که نظرتون رو جلب میکنه شوت های کات دار و فنی هست که یه جورایی شده باگ بازی ولی خب بودنش یه قدم رو به جلو حساب میشه.راجع به این شوتا یه چیزی بگم که به نظرم جالبه یعنی توی فیفا ارزوم بود این کارو میکردن که نکردن.
بازیکنی که چپ ها هست محاله بتونه شوت فنی و کات دار بزنه با پای غیر تخصصی که توی این نسخه اینجوری نیست که جای تقدیر داره
من خیلی 12 رو بازی نکردم اما همون مقداری هم که بازی کردم میگم که هد زدن هم یه مقدار سخت تر شده 12 اگه 10 تا سانتر میکردی 8 تاش گل بود توی این شاید 3 تاش گل بشه
یه جاهایی خیلی شبیه فیفا شده که عیبی نداره
همه اینا به کنار بزرگترین ایراد این بازی مثل همیشه که باعث میشه ادم اون همه پیشرفت و نبینه و بازی رو بذاره کنار که من این کار رو کردم اینه که:
شما تک به تک میشی و کافیه اروم از کنار یه هویج به نام دروازبان رد بشی جالبه حتی شیرجه هم نمیره فقط عین کلنگ وایمیسته و نگاه میکنه
در این مواقع من این کار و میکنم خونسردیمو حفظ میکنم و خیلی اروم از دمو خارج میشم همون فیفا 12 رو میذارم و به این فکر میکنم که این احمق ها چرا این ایراد و درست نمیکنن و توقع دارن به فیفا برسن

منم تقریبا چند دست بازی کردم اولین چیزی که حس میکنید نرم شدن گیم پلی هست مثل قدیما شدهدومین چیزی که نظرتون رو جلب میکنه شوت های کات دار و فنی هست که یه جورایی شده باگ بازی ولی خب بودنش یه قدم رو به جلو حساب میشه.راجع به این شوتا یه چیزی بگم که به نظرم جالبه یعنی توی فیفا ارزوم بود این کارو میکردن که نکردن.بازیکنی که چپ ها هست محاله بتونه شوت فنی و کات دار بزنه با پای غیر تخصصی که توی این نسخه اینجوری نیست که جای تقدیر داره من خیلی 12 رو بازی نکردم اما همون مقداری هم که بازی کردم میگم که هد زدن هم یه مقدار سخت تر شده 12 اگه 10 تا سانتر میکردی 8 تاش گل بود توی این شاید 3 تاش گل بشهیه جاهایی خیلی شبیه فیفا شده که عیبی نداره همه اینا به کنار بزرگترین ایراد این بازی مثل همیشه که باعث میشه ادم اون همه پیشرفت و نبینه و بازی رو بذاره کنار که من این کار رو کردم اینه که:شما تک به تک میشی و کافیه اروم از کنار یه هویج به نام دروازبان رد بشی جالبه حتی شیرجه هم نمیره فقط عین کلنگ وایمیسته و نگاه میکنه در این مواقع من این کار و میکنم خونسردیمو حفظ میکنم و خیلی اروم از دمو خارج میشم همون فیفا 12 رو میذارم و به این فکر میکنم که این احمق ها چرا این ایراد و درست نمیکنن و توقع دارن به فیفا برسن
نقد عالی و دقیقی بود ممنونبله منم دانلود کردم خیلی خیلی بهتر شده اما مشکلات زیادی هنوز داره هر چندهنوز زوده چون دمو اولش بود و .... از نظر کنترل بازی خیلی بهتر شده یعنی راحتمی تونیم بازی رو با پاس های زیاد و سالم ادامه بدیم دیگه مثل2012 نیست که دو تا پاس بدی به یارو وسط زمین باشه , استپ کنه دمه دروازه :Dخیلی گیم پلیش بهتر شده ولی خود کونامی گفته روی 13 زیاد حساب باز نکرده و 2014 رو امید زیاد داره و حالا باید ببینیم ولی بنظر من pes امسال خیلی خیلی بهتر از 2012 میشه این دمو چیز خارق العاده ای نیود ولی با نسخه ی نهایی 2012 میشد گفت خیلی سر تر هست

خب من هم چند روز پیش این دمو pes13 رو دانلود کردم و نقد:
خب مثلا با بازیکنی مثل C.Ronaldo هم خیلی به سختی میشد از فاصله دور. گلزنی کرد تو pes12!
خب طبیعیش نباید این طوری باشه.
مثلا با بازیکنی مثل Alexis Sanchez و Silva توی pes12 شوت که میزدی انگار پاس دادی و با پاس هیچ فرقی نداشت!
اها حالا کونامی تو pes13 خیلی به این چیزا توجه کرده و روی شرت خیلی دقیق کار کرده.
الان دیگه با بازیکن های شوت زن..خیلی خوب میشه شوت زد و گلزنی کرد..
اما در برابر این شوت های خوب دروازه بان های خوب و واکنش های عالی هم وجود داره..که این خیلی خوبه.
دیگه هر چقدر هم که شوت قوی باشه دروازبان عکسالعمل خوبی نشون میده.
چهره بازیکنان خیلی خیلیخوب شده.عالین.
و player I'd یا همون شبیه بودن حرکات بازیکنان به خودشان..فوقالعادس.
خب مگه دیگه کونامی چی میخواد..اومده هر چی مشکل بوده تو pes12 رو گرفته و باز هم یه بازی با:
گبم.پلی روون گرافیک خوب و قابل قبول برای یه فوتبال..اما تو این pes باز بهتر.
و یه چیزی که خیلی خیلی نظر من رو جلب کرد و واقعا کار خوبی بود اینه که:
با استفاده از اون فلش(هنگام بازی کردن LT رو نگه داریم و جهت بدیم)فلش مییاد.
با لستفاده از این فلش شما میترنید تمرکز بیشتری رو بازیکن داشته باشید..
میتونید هر جا که بخواید پاس بدید..چه پاس زمینی و چه پاس هوایی. و مهمتر از اونا میترنید هر جا که خواستید شوت کنید..
خب این میتونه تو مقابله های تک با تک خیلی کمک کنه.
این pes13 واقعا حرف نداره..دیگه میخواید چه انتقادی کنید.
همش هم این طور نیست که بگیم اگه خیلی شبیه ساز فوتبال بشه بهتره.
خب مثل فیفا..درسته که فیفا خیلی شبیه ساز فوتبال.اما:
خب کسی که میخواد بازی کنه..باید از اون فوتبال لذت ببره.
که دقیقا تو pes این طوره..اما fifa اصلا این طور نیست..
برا همینم هست که اگر شما یه pes باز واقعی باشید مثل خودم.
هرگز نمیتونید fifa بازی کنید چون اون قدری که از pes لذت میبرید و شما رو جذب میکنه کهحتی ممکنه در روز
بیش از 10 دور فوتبال بازی کنید.
اما وقتی به fifa برید این طور نیست..چون فیفا فقط خیلی شبیه ساز فوتبال و واقعی تره.
خب همونطور که گفتم همش این نیست..حقیقته که pes خیلی ادم رو بیشتر جذب میکنه.
این هم از نقد من..امیدوارم مفید بوده باشه.

خب من هم چند روز پیش این دمو pes13 رو دانلود کردم و نقد:
خب مثلا با بازیکنی مثل C.Ronaldo هم خیلی به سختی میشد از فاصله دور. گلزنی کرد تو pes12!
خب طبیعیش نباید این طوری باشه.
مثلا با بازیکنی مثل Alexis Sanchez و Silva توی pes12 شوت که میزدی انگار پاس دادی و با پاس هیچ فرقی نداشت!
اها حالا کونامی تو pes13 خیلی به این چیزا توجه کرده و روی شرت خیلی دقیق کار کرده.
الان دیگه با بازیکن های شوت زن..خیلی خوب میشه شوت زد و گلزنی کرد..
اما در برابر این شوت های خوب دروازه بان های خوب و واکنش های عالی هم وجود داره..که این خیلی خوبه.
دیگه هر چقدر هم که شوت قوی باشه دروازبان عکسالعمل خوبی نشون میده.
چهره بازیکنان خیلی خیلیخوب شده.عالین.
و player I'd یا همون شبیه بودن حرکات بازیکنان به خودشان..فوقالعادس.
خب مگه دیگه کونامی چی میخواد..اومده هر چی مشکل بوده تو pes12 رو گرفته و باز هم یه بازی با:
گبم.پلی روون گرافیک خوب و قابل قبول برای یه فوتبال..اما تو این pes باز بهتر.
و یه چیزی که خیلی خیلی نظر من رو جلب کرد و واقعا کار خوبی بود اینه که:
با استفاده از اون فلش(هنگام بازی کردن LT رو نگه داریم و جهت بدیم)فلش مییاد.
با لستفاده از این فلش شما میترنید تمرکز بیشتری رو بازیکن داشته باشید..
میتونید هر جا که بخواید پاس بدید..چه پاس زمینی و چه پاس هوایی. و مهمتر از اونا میترنید هر جا که خواستید شوت کنید..
خب این میتونه تو مقابله های تک با تک خیلی کمک کنه.
این pes13 واقعا حرف نداره..دیگه میخواید چه انتقادی کنید.
همش هم این طور نیست که بگیم اگه خیلی شبیه ساز فوتبال بشه بهتره.
خب مثل فیفا..درسته که فیفا خیلی شبیه ساز فوتبال.اما:
خب کسی که میخواد بازی کنه..باید از اون فوتبال لذت ببره.
که دقیقا تو pes این طوره..اما fifa اصلا این طور نیست..
برا همینم هست که اگر شما یه pes باز واقعی باشید مثل خودم.
هرگز نمیتونید fifa بازی کنید چون اون قدری که از pes لذت میبرید و شما رو جذب میکنه کهحتی ممکنه در روز
بیش از 10 دور فوتبال بازی کنید.
اما وقتی به fifa برید این طور نیست..چون فیفا فقط خیلی شبیه ساز فوتبال و واقعی تره.
خب همونطور که گفتم همش این نیست..حقیقته که pes خیلی ادم رو بیشتر جذب میکنه.
این هم از نقد من..امیدوارم مفید بوده باشه.

بهترین نقد این تاپیک بود!
ممنون

بهترین پیشرفتش به نظر من فیزیک بازیه دیگه از اون توپ پینگ پونگ خبری نیست و برخوردا خیلی بهتر شده.سرعت گیم پلی هم اومده پایین که خیلی خوب شده.

PES20131.jpg

اینطوری که مشاهده میشه لباس بارسا مثل سال قبل هستش.

نه نه این طور نیست.
این عکس مال قبلا.جزو اولین عکس هایی. هست که از کونامی منتشر شده..
و فقط برای این بوده که گرافیک رو نشون بده.
اما مگه شما اخرین تریلر رو ندیدین?
منظورم تریلر (Player. Id)
توی اخرین تریلر پیران بارسا کاملا جدیدشده.

---------- نوشته در 07:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:21 PM ارسال شده بود ----------

این هم همون ویدعو player id که توی صفحه 3 تاپیک هست اما این با. لینک mediafire:

NEW PES 2013 Video - The Player ID Experience (Episode 3).FLV

تو این ویدعو پیراهن بارسا جدید شده.همه تیم ها هم پیراهنشون جدیده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or