Pro Evolution Soccer 2013 | Xbox 360

دموی اول بازی چه طور بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
  • نظرسنجی بسته شده است .
خوب نسخه دمو هم دانلود شد
اول نکان مثبت:انیمیشن بازیکنان نسبت به شماره قبلی عالی شده و دیگه خبری ازون حرکات روباتیک نیست.player id هم خیلی خوبه و تقریبا تیم ها بالنس شدند امید وارم تو نسخه کامل بازی هم همه ی تیم ها همین طور باشند.طراحی چهره ی اکثر بازیکنان هم از نوع صورت گرفته و خیلی به چهره ی اصلی بازیکنان نزدیک شده
نکات منفی:متاسفانه همچنان خط دفاع ضعف هایی داره و باز هم تو پاس های در عمق ضعیف عمل میکنه ولی بازهم نسبت به نسخه قبل پیشرفت کرده و امید وارم تو نسخه اصلی درست بشه.
من دیگه نکته منفی فعلا تو این سه یا چهار دستی که بازی کردم ندیدم.در کل بازی پیشرفت کرده مخصوصا انیمیشن های بازیکنان

بازی مشکل داوری هم داره. هر کاری می کنی خطا می گیره.

بازی مشکل داوری هم داره. هر کاری می کنی خطا می گیره.
این توی 2012 خیلی رو اعضاب بود مخصوصا امروز تا بازیکن حریف پاش فقط کمی لیز میخوره مثل وحشی ها میاد طرفت فحش میده .... :d داور هم قرمز میده کلا خیلی رو اعصابه :d

دوستان این مسیر نصب بازی چطوره رو فلش...
من با برنامه اینجا میریزمش:

Content\0000000000000000\4541883C\00080000\7C6C3962109D5882194F2A5E6EE3E389322F3B614B

درسته؟؟

پس چرا اجرا نمیشه هر کاری میکنم !!!

این توی 2012 خیلی رو اعضاب بود مخصوصا امروز تا بازیکن حریف پاش فقط کمی لیز میخوره مثل وحشی ها میاد طرفت فحش میده .... :d داور هم قرمز میده کلا خیلی رو اعصابه :d
اره همین جوریه دیگه چند سالی.نه بعضی وقتا که بازیکن فلج میشه داور هیچ کار نمیکنه بعضی وقتا هم که فقط رو قرمز داور کار میکنه

دوستان این مسیر نصب بازی چطوره رو فلش...
من با برنامه اینجا میریزمش:

Content\0000000000000000\4541883C\00080000\7C6C3962109D5882194F2A5E6EE3E389322F3B614B

درسته؟؟

پس چرا اجرا نمیشه هر کاری میکنم !!!
بهترین کار اجرای برنامه‌ی Horizon هست.
دانلودش کنید و پروفایل 360 رو تو فلش بریزید و برنامه رو باز کنید.
حالا PES 2013 Demo رو تو قسمت Demo کپی کنید و پروفایل خودتون ور در پنجره ای که باز می‌شه انتخاب کنید و Rehash & Resign رو بزنید و بعد در قسمت Save To Device فلش رو انتخاب کنید.

خب من هم بازی کردم.

بدی ها :

1 . اینکه وقتی توپ رو میگیری بازیکن ها جا می مونن.یا بهم می خورن.یعنی اونی که توپ رو میگیره هیچوقت نمیتونه پاس بده.

2 . دروازه بان که می خواد با دست بده تخیلی میندازه.توپش 12 متر ارتفاع میگیره.

3 . پاس تو عمق خودش بهتر شده اما هوش بازیکنای حریف کم شده.

4. داور رو اعصابه!

خوبی ها :

1 . دروازه بان سریع توپ رو پرت می کنه.

2 . شوت ها خیلی خوب شده.هم بغل پا هم شوت نوک پا.

3 .تو سر توپ خیلی عالی شده.

4 .استپ کردن ها خیلی بهتر شده.

5 . دریبل زدن واقعی تر شده.

6 . توپ گرفتن بهتر شده.

آخرین ویرایش:
منم جدیدترین ویدیوش رو دیدم.خدایی خیلی پیشرفت کرده.گرافیکش خیلی عالی شده.حقیقتا خیلی بهش امیدوارم شدم.فقط مشکلی که هنوز داره و بدجوری تو ذوق میزنه انیمیشنهای افتضاح و داغونش هست.

منم جدیدترین ویدیوش رو دیدم.خدایی خیلی پیشرفت کرده.گرافیکش خیلی عالی شده.حقیقتا خیلی بهش امیدوارم شدم.فقط مشکلی که هنوز داره و بدجوری تو ذوق میزنه انیمیشنهای افتضاح و داغونش هست.

گرافیکش خیلی خوبه حسین . تو همون ویدئو انیمیشن ها زیاد خوب نبود اما بازم خیلی بهتر شده بود .
من امشب دمو رو دان میکنم امیدوارم خوشم بیاد شدیدا دلم تنگ شده برا PES :d

بالاخره تونستم الان بازی کنم بازی خیلی باحال شده فقط این سیستم دریبلاش یه ذره اذیت میکنه مثلا با رونالدو rt رو گرفتم خواستم از وسط دفاع رد شم یهو تصمیم گرفت برای خود دریبل دوطرفه بزنه ولی در کل خیلی باحاله
این سیستم
Dynamic First Touch ماجراش چیه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or