Pro Evolution Soccer 2013 | Xbox 360

دموی اول بازی چه طور بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
  • نظرسنجی بسته شده است .
کلا PES حداقل تو این نسل با تیرک مشکل داشته:دی
تو Fifa توپ به تیر می‌خوره یک صدای خیلی طبیعی میده و دسته هم می‌لرزه که به هیجان برخورد توپ با تیر اضافه می‌کنه ولی تو PES هر وقت توپ به تیر می‌خوره بر می‌گرده و میگه دالانگ:دی
اونطور که به نظر میاد Konami باید تو نسخه های بعدی کاملا روی صداگذاری کار کنه، تو این بخش خیلی از Fifa عقب هستن!

به طور کلی از دموی PES 2012 بهتر بود مخصوصا اینکه بعد از هر بازی 5 مین دمو نشون نمیده :d
آقا چرا شوت میزنیم اصلا اون شتاب و قدرت توپ حس نمیشه ؟ انگار توپ داره پرواز میکنه . یه جور عجیبی اوج میگیره میره تو اوت :d
با پاسکاری هاش حال کردم اونجا توپ مشکلی نداره و نسبتا طبیعی است
صدا برخورد توپ به تیر هم خداییش افتضاح است :d

تو Fifa توپ به تیر می‌خوره یک صدای خیلی طبیعی میده و دسته هم می‌لرزه که به هیجان برخورد توپ با تیر اضافه می‌کنه ولی تو PES هر وقت توپ به تیر می‌خوره بر می‌گرده و میگه دالانگ:دی
اونطور که به نظر میاد Konami باید تو نسخه های بعدی کاملا روی صداگذاری کار کنه، تو این بخش خیلی از Fifa عقب هستن!

اتفاقا تیرک یکی از نقطه ضعف های فیفا هست . تو 30-40 % تک به تک ها توپ میخوره به تیرک و این اصلا طبیعی نیست . یه جورایی آمار تیرک تو فیفا خیلی عجیب بالاست . انگار توپ ها هدایت مشیند به سمت تیرک !

------------------

کلا pes رو بیشتر میپسندم چون طراحی بازیکنا به نظرم بهتره و سیستم خستگی بازیکناش همونی هست که قبلا بود . چه لزومی داره بازی رو عین واقعیت بسازند و بازیکن نفسش تموم بشه !؟ تو بازی حال میده بازیکنت کل زمین رو دنبال توپ بدوه و نفسش کم هم نیاد !

فقط خدا کنه شوت هاش اینطوری که میگید نباشه و شتاب و سرعت رو داشته باشه مثل pes 11 .

اتفاقا تیرک یکی از نقطه ضعف های فیفا هست . تو 30-40 % تک به تک ها توپ میخوره به تیرک و این اصلا طبیعی نیست . یه جورایی آمار تیرک تو فیفا خیلی عجیب بالاست . انگار توپ ها هدایت مشیند به سمت تیرک !

------------------

کلا pes رو بیشتر میپسندم چون طراحی بازیکنا به نظرم بهتره و سیستم خستگی بازیکناش همونی هست که قبلا بود . چه لزومی داره بازی رو عین واقعیت بسازند و بازیکن نفسش تموم بشه !؟ تو بازی حال میده بازیکنت کل زمین رو دنبال توپ بدوه و نفسش کم هم نیاد !

فقط خدا کنه شوت هاش اینطوری که میگید نباشه و شتاب و سرعت رو داشته باشه مثل pes 11 .
عزیز من دارم از لحاظ صدا و هیجانی که به وجود میاد میگم!
نکته دوم هم اینکه ما که تا حالا با هر کی بازی کردیم از هر 100 تک به تک 2-3 تا دو تیرک بوده!!!

تف تو این شانس 3 روزه منتظرم شاید یک مغازه ای دمو رو بیاره و دیدم هیچی نمیاد گفتم خودم دانلودش کنم بیخیال .اما همینکه که پارت دوم دانلود شد اس ام اس اومد گفت دمو رسید!:|

من ارزوم هست اینا لایسنس لیگ اینگلیس رو بخرن !!:|اسم تیم ها رو که باید رمز گشایی کنی ، ترکیب تیم های اینگلیسی رو هم باید کلی وقت بذاری که ترکیب روز بشه !!

آخرین ویرایش:
من ارزوم هست اینا لایسنس لیگ اینگلیس رو بخرن !!:|اسم تیم ها رو که باید رمز گشایی کنی ، ترکیب تیم های اینگلیسی رو هم باید کلی وقت بذاری که ترکیب روز بشه !!
خب میتونی رو پی سی بازی بکنی و با یه پچ تمام لیگها و تیمها رو لایسنس کنی.

دقیقاً موافقم امیرجان! صدا گذاری افتضاحه... دقیقاً برعکس فیفا. واقعاً آدم احساس می‌کنه داره فوتبال واقعی رو تماشا میکنه. البته فوتبال واقعی نیاز به دسته نداره :دی پس نیاز به لرزش دسته هم موقع برخورد توپ به تیرک نداره :دی :دی

دمو رو به لطف یکی از دوستام امروز چند دست بازی کردم
فعلا نمیتونم اظهار نظر قطعی بکنم در موردش فقط به همین بسنده میکنم که:بازی قابل تحمل تر شده نسبت به نسخه قبلی
باید بیشتر و همچنین روی ps3 هم بازی کنم تا ببینم چی شده

:دی ای ول خیلی خوب اومدی!! بعدشم که شوت میزنی گل میشه، تور دروازه مثل لاستیک کش میاد!!!
=))

خب میتونی رو پی سی بازی بکنی و با یه پچ تمام لیگها و تیمها رو لایسنس کنی.

شما هم صداتون از جایه گرمی میاد:dمن اگه میخواستم هر سال سیستم عوض کنم نمیرفتم که کنسول بگیرم تازه این مشکل از کونامیه و باید درستش کنه نه اینکه اون درست نکنه ماهم بگیم اشکال نداره پی سی شو میگیرم بعد با یه پچ درستش میکنیم.

:دی ای ول خیلی خوب اومدی!! بعدشم که شوت میزنی گل میشه، تور دروازه مثل لاستیک کش میاد!!!
=))

اره لامصب هر چی این کش میاد تور فیفا مثل فنسه صدای فنسم میده
یه چیزی وسط این دوتا بسازن خیلی خوبه
یه چیز دیگه که pes اصلا استعدادی توش نداره چیپ پنالتی هاست چقدر انیمیشنش داغونه برعکسش روی کرنر و ضربه ایستگاهی فوق العادس کی میشه یه روز این دوتا قاطی بشن یه فوتبال خوب بدن به ملت

اره لامصب هر چی این کش میاد تور فیفا مثل فنسه صدای فنسم میده
یه چیزی وسط این دوتا بسازن خیلی خوبه
یه چیز دیگه که pes اصلا استعدادی توش نداره چیپ پنالتی هاست چقدر انیمیشنش داغونه برعکسش روی کرنر و ضربه ایستگاهی فوق العادس کی میشه یه روز این دوتا قاطی بشن یه فوتبال خوب بدن به ملت
این پنالتی رو که ما آخرشم یاد نگرفتیم:دی
یا وسط می‌زنیم و حریف می‌گیره یا چپ و راست می‌زنیم و میره تو آسمون:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or