Pro Evolution Soccer 2013 | Xbox 360

دموی اول بازی چه طور بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
  • نظرسنجی بسته شده است .
شما هم صداتون از جایه گرمی میاد:dمن اگه میخواستم هر سال سیستم عوض کنم نمیرفتم که کنسول بگیرم تازه این مشکل از کونامیه و باید درستش کنه نه اینکه اون درست نکنه ماهم بگیم اشکال نداره پی سی شو میگیرم بعد با یه پچ درستش میکنیم.
من کی گفتم اشکال نداره؟:dمن خودم اصلا فیفا بازی میکنم.فقط خواستم یه راه حل بدم.

این پنالتی رو که ما آخرشم یاد نگرفتیم:دی
یا وسط می‌زنیم و حریف می‌گیره یا چپ و راست می‌زنیم و میره تو آسمون:|
هر وقت پنالتی شد استارتو بزن یه زنگ به من بزن سریع خودمو میرسونم واست گلش میکنم
شمارم اینه
09460000000=))=))=))
شوخی کردم! کلید X رو بزن{سعی کن تا نصف پر کنی} بعد جهت بده به همین راحتی:d

هر وقت پنالتی شد استارتو بزن یه زنگ به من بزن سریع خودمو میرسونم واست گلش میکنم
شمارم اینه
09460000000=))=))=))
شوخی کردم! کلید X رو بزن{سعی کن تا نصف پر کنی} بعد جهت بده به همین راحتی:d

من اینکارو میکنم :وقتی دگمه شوت رو زدم و بازکن نصف فاصله اش با توپ رو طی کرد جهت میگیرم
کلا پنالتی زدنش خیلی مسخرست

حالا که بحث پنالتیه ما هم یه عیب از پنالتی فیفا بگیم :دی
موقعی که حریف پنالتی می‌زنه، جهت رو تند، تند به سمت چپ‌ و راست ببرید :دی احتمال 92% (:دی) توپ رو میگیرید :| همین الان امتحان کنید!

این پنالتی رو که ما آخرشم یاد نگرفتیم:دی
یا وسط می‌زنیم و حریف می‌گیره یا چپ و راست می‌زنیم و میره تو آسمون:|

من استاد پنالتی هستم :d
قبل از اینکه شوت بزنی جهت رو گبیر چپ یا راست همینطوری نگه میداری و به میزان کافی :d شوت رو پر میکنی :d بعد ول می کنی :d و تا امد شوت بزنه دوباره باید جهت رو بگیری اگر گل نشد بدون مشکل از دیسکه :d :d

منم دمو رو انجام دادم.بازی خیلی بهتر از قبلی شده دروازهبان ها هم پیشرفت کردن.رونالدو لامصب خیلی قوی شده :d
بدجور منتظر نسخه اصلی بازی هستم.

میگم دروازه بان ما یکم هویج نیست ؟ هر بار تک به تک میشه توپ ازش رد میشه نمیدونم چه مرگشه :d
به نظرم خیلی بهتر شده از قبل . البته Pes 2012 رو بازی نکردم اما ازین خوشم اومد . باشد تا به دوران نوجوانی برگردیم :d

میگم دروازه بان ما یکم هویج نیست ؟ هر بار تک به تک میشه توپ ازش رد میشه نمیدونم چه مرگشه :d
به نظرم خیلی بهتر شده از قبل . البته Pes 2012 رو بازی نکردم اما ازین خوشم اومد . باشد تا به دوران نوجوانی برگردیم :d

دقیقا معلوم نیست تو این تک به تکا چشون میشه ؟!همه شوتا رو میگیرن اما این.... :d

ما که فیفا باز بودیم هم به این نسخه امیدوار شدیم.واقعا پیشرفت کرده.مخصوصا فیزیک و استایل ولی به پای گیم پلی فیفا نمیرسه.ولی در کل به نسبت قبل خیلی پیشرفت کرده.امیدوار شدیم

یکم توپ گیری سخت تر بشه بهتره ... با اینکه فیفا بازم تا اینجا از بازی لذت بردم ، دیگه مسخره نیست مثل قبل !
player id بازی رو طبیعی کرده خیلی

ولی امسال هم فیفا رو orignal میگیرم

خوبه دوستان فیفا باز هم از بازی خوششون اومده امید وارم نسخه نهایی همه اشکالاتو برطرف کنند و لایسنس تیم های باشگاهی رو هم بخرن البته بعید میدونم

آخرین ویرایش:
منم دمو رو گرفتم .
همه چیز خوب شده جز 3 تا مورد :

- سرعت گیم پلی پایین اومده .
- پاس تو عمق افتضاحه یعنی 50 درصد مواقع نمیرسه 50 درصد دیگه هم یار اصلا نمیدوه واسه توپ .
- سانت ها به زور گل میشه . من که تا الان 10 دست انجام دادم نتونستم تاحالا یه گل با کله بزنم .

ولی در کل خیلی بهتر شده و اگه این مشکلات رو هم که گفتم برطرف کنه میترکونه امسال .

- پاس تو عمق افتضاحه یعنی 50 درصد مواقع نمیرسه 50 درصد دیگه هم یار اصلا نمیدوه واسه توپ .

دقیقا نمیونم چرا اینجوریه . من تا آخر هم پُر میکنم یوهو وسط راه پشیمون میشه وایمیسه :d اینجوری نبود قبلا تا اونجایی که یادمه

- سانت ها به زور گل میشه . من که تا الان 10 دست انجام دادم نتونستم تاحالا یه گل با کله بزنم .

برعکس گذشته که هرچی گل میزدم رو سانتر بود :d

این سرعت گیم پلی رو هم شاید به خاطر طبیعی تر شدن آوردن پایین نمیدونم اما من به شخصه خیلی مشکل ندارم باهاش شاید چون 3 4 سالی هست بازی نکردم PES :d
من که فقط پرتغال برمیدارم با رونالدو عشق میکنم . لعنتی انگار خودشه تو بازی :d

فقط یه سوال . من وقتی میخوام شوت بزنم همیشه میره تو اوت از کنار دروازه حتی وقتی تک به تک میشم . اما وقتی RT رو میگیرم شوت میزنم همیشه رو چارچوب هستش . قضیه چیه ؟ :d
برای تکنیک ریختن هم باید RT رو بگیری + حرکت دادن انالوگ راست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or