Pro Evolution Soccer 2013 | PC

582083_10150688603599327_280573964326_9414272_1735109521_n-580x213.jpg

خوب بازی چند روزی هست برای pcتایید شد
این هم سیستم مورد نیاز بازی
The taster will first arrive of PC. We have the PC system requirements for PES 2013 demo below.
  • System: XP , Vista and Windows 7
  • CPU : Intel Core 2 Duo 1.8 GHz or equivalent AMD processor
  • RAM : 1 GB or more
  • Graphic Card : Nvidia Geforce 6300 or ATI Radeon x1200 or Intel HD graphics 3000
  • SOUND: Any sound card which supports DirectX 9.0
  • DIRECT X : Direct X 9.0 or more
  • RESOLUTION : 800×600 or more

تصاویر منتشر شد !

بیشتر
تریلر منتشر شد !
Pro Evolution Soccer 2013 Official Trailer

• Konami
  • Release: Nov 1, 2012 (US)
  • ESRB: E

آخرین ویرایش:
از نظرات عزیزان نمیشه توقع داشت:d
بازی pes مخصوص +25 ساله هاست چرا که بازی فوق العاده سنگین و همچنین به طرز وحشتناک هنرمندانه کار شده که هر چشمی نمیتونه ببینتش
محض اطلاع هم بازی 2011 و 2012 با این به طرز فجیهی فرق دارد آسمان کجا و زیر زمین کجا
فعلا که همه بچه ها دارن میگن زیاد فرقی نداره!
طبق تجربیات منم گیم پلی بازی بیشتر مواقع با نسخه دموش زیاد فرقی نداره! من دموشو بازی کردم فقط یکم تغیر کرده بود که اصلا به چشم نمیومد!
مثل دموی 2012 با نسخه اصلی 2012 گیم پلیش فرقی نداشت

بازیش نسبت به پارسال بهتر شده، کنترل توپ و گرافیک و صدتا کوفت و زهرمار دیگه...
اما
تنها چیزی که منو عذاب داد امسال و باورم نمیشه از ساکر حذف شده باشه، بخش Community اون بود، ما هرسال میرفتیم خیلی راحت تو این بازی میکردیم با دوستان و غیره تمام آمارمون هم ثبت میکرد، میشد گفت تنها دلیلی که بازی برامون ارزش داشت همین بخش بود که کل کل هامون رو ثبت میکرد، حالا که اینم دیگه از توش رفته بریم چه غلطی بکنیم دقیقآ توش!؟
از ساسان و فنهای بازی عذر میخوام که اینو اینجا میگم اما الحق و انصاف که فیفا هر سال مردمی تر و بهتر میشه و این بازی دورتر از مردم

pes بازی نکردی یا تازه اومدی تو کارش

---------- نوشته در 03:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:46 PM ارسال شده بود ----------

فعلا که همه بچه ها دارن میگن زیاد فرقی نداره!
طبق تجربیات منم گیم پلی بازی بیشتر مواقع با نسخه دموش زیاد فرقی نداره! من دموشو بازی کردم فقط یکم تغیر کرده بود که اصلا به چشم نمیومد!
مثل دموی 2012 با نسخه اصلی 2012 گیم پلیش فرقی نداشت

دوستان توجه!!!!!!!!!!!!!!! يكي از تغيرات بزرگ بازي اين هست كه در قسمتي كه بازيكن مي سازي ، مي توني يه بازيكن واقعي هم انتخاب كني! بالاخره اين اضافه شد. دوستان تمرينات بازي هم جالب هست. ديريبل دو طرفتش خيلي باحاله!!!

pes 2012 رو برای تغییرات مزخرفی که توی بازی داده بودن فقط 1 ساعت یا کمتر بازی کردن
امدوارم این نسخه رو میخرم حداقل 2 ساعت بتونم بازی کنم
کجاس اون pes 2006-2007-2008-2009
کجاس؟

---------- نوشته در 03:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:46 PM ارسال شده بود ----------

هه اینو:دی

من از بچگی PES میزدم از PS1 ولی الان که میبنین چه گندی بالا آورده

تا دو سال پیش من فن داغ PES بودم

---------- نوشته در 12:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:45 AM ارسال شده بود ----------

pes 2012 رو برای تغییرات مزخرفی که توی بازی داده بودن فقط 1 ساعت یا کمتر بازی کردن
امدوارم این نسخه رو میخرم حداقل 2 ساعت بتونم بازی کنم
کجاس اون pes 2006-2007-2008-2009
کجاس؟
آی گفتی
کجاست اون PES 6 ـی که میزدیم دور هم کیف میکردیم!
کجاس؟؟؟

تمام منتقدها از بازی تعریف کردن و از پیشرفت‌هاش گفتن بعد این دوستان فیفا باز هی میان اینجا بازی رو میکوبونن و میرن.
بعید میدونم سن اکثر این رفقا به pes 6 و اینا قد بده که هی میان اونو با pes جدید مقایسه میکنن. آقا جان برید همون فیفاتون رو بازی کنید.

یک سری پچ برای بازی اومده ولی هنوز transfer ها کامل نشده . ولی خوب اسم بازی کن ها و اسم تیم هارو درست کردن

من نمیدونم چرا باید Overall ه فالکائو (بهترین مهاجم کلاسیک دنیا ) باید زیر 80 باشه !! یا مهاجم درتموند Lewandowski باید 73 باشه !! این مشکلات pes رو مخه !!

شب بخیر دادا
بازی یک هفتس اومده
برو سایت دانلودها یا سافت 98 یا....خیلی سایت ها گذاشتن واسه دانلود

شب شما هم بخیر داداش.
من داشتم نسخه کاملو دانلود می کردم فکر میکردم دمو هست واقعا خسته نباشم :d دانلودش هم دیگه تموم شد بریم بشینیم بازی کنیم ببینیم چیه . ممنون .

دیروز بازی رو نصب کردیم با چند تا از دوستان دور هم جمع شدیم لیگ بندازیم هرچی گشتم کامینیوتی رو پیدا نکردم لیگ رو هم پیدا نکردم :|کلا حذفش کردن یا من نمیتونم پیدا کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or