Pro Evolution Soccer 2013 | PC

582083_10150688603599327_280573964326_9414272_1735109521_n-580x213.jpg

خوب بازی چند روزی هست برای pcتایید شد
این هم سیستم مورد نیاز بازی
The taster will first arrive of PC. We have the PC system requirements for PES 2013 demo below.
  • System: XP , Vista and Windows 7
  • CPU : Intel Core 2 Duo 1.8 GHz or equivalent AMD processor
  • RAM : 1 GB or more
  • Graphic Card : Nvidia Geforce 6300 or ATI Radeon x1200 or Intel HD graphics 3000
  • SOUND: Any sound card which supports DirectX 9.0
  • DIRECT X : Direct X 9.0 or more
  • RESOLUTION : 800×600 or more

تصاویر منتشر شد !

بیشتر
تریلر منتشر شد !
Pro Evolution Soccer 2013 Official Trailer

• Konami
  • Release: Nov 1, 2012 (US)
  • ESRB: E

آخرین ویرایش:
یه چندتا چیز هم بگم:
جایگیری بازیکنا واقعا مشکل داره تو این نسخه.واقعا عذاب آوره!
یه گل خوردم بازم رو اون اشتباه های عجیب مدافع ها!
نقل و انتقالات انجام نشده!
لایسنس ها بازم داغونه!
احساس میکنم توپ بازی واقعا سنگینه!
صداگزاری استادیوم بهتر شده ولی گزارش بازی بازم مثل قبلا خواب آوره!

-----------
البته بگم که هر کسی نظر شخصیه داره و من هم این نظرات رو بعد از انجام 6 تا بازی دادم.

منم بازی رو تست کردم به نظر من
1.انیمیشن های بازی خیلی پیشرفت کرده و انیمیشن های سانتر خیلی چشم نواز،پاس های بلند هم همینطور ، انیمیشن هاش عالی مخصوصا برای بازیکنای تکنیکی.
2.حرکت بازیکنا تو زمین بهتر شده ولی هنوز عالی نیست.
3.دروازه بان به نظر بهتر میاد/دفاع هم بهتر شده باید از آموزش موجود در ترینینگ یاد گرفت.
4.حمل توپ ضعیفه و طبیعی نیست ،بازیکنا هم راحت دریبل میخورن یه مشکل دیگه هم اینه که هر چقدر هم گوشه زمین باشی بازیکن با پای مخالف شوت نمیزنه.
5.حرکت توپ هم که خیلی پیشرفت کرده و کات های طبیعی داره.

سلام ، دوستان یکی یه لطفی در حق ما کنه
دوستان من پوشه img رو دانلود کردم ، اگه ممکنه بقیه محتویات ( به جز پوشه img ) رو بهم بدید
خیلی خیلی ممنون میشم ،
اگه که لینک کردن ممنوعه پ خ بدید
خیلی خیلی ممنون
منتظرم

من نسخه reloaded رو گرفتم هیچ مشکلی نداره

چند دست بازی کردم انصافا تسبت به 12 و 11 بهتر شده ولی بازم به دل من نچسبید فیفا یه چیز دیگس
نسبت به دمو چقدر فرق کرده!!!
اگه گیم پلی فرق نکرده به ... نمیرزه بازیش:| چون دموش که یک کپی برداری از روی PES 12 بود. من که اینطوری حس کردم

پس چی میگفتن که این دفعه میترکونیمو و به دوران طلایی خودش برمیگرده و ...
پس یعنی امسالم فیفا میبره ؟
شاید منظورش PES 14 بوده!
یک حسی بهم میگه PES 14 با FOX ENGINE به دوران اوج خودش برمیگرده!

باز زمانی میشه که ما برای PES لحظه شمار کنیم نه مثل الان که PES میاد خبر دار نمیشیم میگیم یک کپی از روی PES 12 :|

بازیش رو گرفتم. اصلا خوشم نیومد. عین قبلی هست..... من امتیاز 8 رو بهش می دم. به نظرم نباید سایت ها اینقدر بهش زیاد می دادن. 9 خیلیه. این که خوب نبود منتظر Pes 14 هستیم.
امسال رو با فیفا می گذرونیم.

دیگه کم کم pes این نسل داره مثل اواخر نسل قبل که برای ps2 تکراری و با تغییرات کم میومد میشه،فیفا هم کم پیشرفت داشته ،تو یک سالی که وقت داشتن فقط همینقدر باید بازی پیشرفت میکرد ؟ به نظر منتظر اومدن کنسول های نسل بعد هستند تا تا بگن انقلابی در شبیه ساز فوتبال درست کردن تا بتونن کنسول هارو بفروشن.

نسبت به دمو چقدر فرق کرده!!!
اگه گیم پلی فرق نکرده به ... نمیرزه بازیش:| چون دموش که یک کپی برداری از روی PES 12 بود. من که اینطوری حس کردم

من دمو رو بازی نکردم ولی با 12 و 11 که مقایسه کردم بهتر شده زیاد نه که اونجور به چشم بیاد

از نظرات عزیزان نمیشه توقع داشت:d
بازی pes مخصوص +25 ساله هاست چرا که بازی فوق العاده سنگین و همچنین به طرز وحشتناک هنرمندانه کار شده که هر چشمی نمیتونه ببینتش
محض اطلاع هم بازی 2011 و 2012 با این به طرز فجیهی فرق دارد آسمان کجا و زیر زمین کجا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or