Pro Evolution Soccer 2013 | PC

582083_10150688603599327_280573964326_9414272_1735109521_n-580x213.jpg

خوب بازی چند روزی هست برای pcتایید شد
این هم سیستم مورد نیاز بازی
The taster will first arrive of PC. We have the PC system requirements for PES 2013 demo below.
  • System: XP , Vista and Windows 7
  • CPU : Intel Core 2 Duo 1.8 GHz or equivalent AMD processor
  • RAM : 1 GB or more
  • Graphic Card : Nvidia Geforce 6300 or ATI Radeon x1200 or Intel HD graphics 3000
  • SOUND: Any sound card which supports DirectX 9.0
  • DIRECT X : Direct X 9.0 or more
  • RESOLUTION : 800×600 or more

تصاویر منتشر شد !

بیشتر
تریلر منتشر شد !
Pro Evolution Soccer 2013 Official Trailer

• Konami
  • Release: Nov 1, 2012 (US)
  • ESRB: E

آخرین ویرایش:
تعجب می کنم چرا دوستان میگن بازی نسبت به نسخه ی قبلی پیشرفتی نداشته !
من دیروز وقت شد یه 6-7 دست بازی کردم و کاملاً واضحه که نسبت به دو نسخه ی قبل واقعاً بهتر شده ! نسخه 2011 و 2012 را با دو سه دست بازی کردن از روی هارد پاک کرده بودم و لی این نسخه واقعاً بازی خوب ساخته شده و لذتبخشه ...
من بعضی از اظهارنظرها و پست ها رو که می خونم احساس می کنم این دوستان مثل اینکه اصلاً این نسخه را بازی نکردن !!
مواردی که من با این چند دست متوجه شدم اینها بودن :
پیشرفت داوری
پیشرفت دروازه بانها
طبیعی تر شدن تاکتیک های دفاعی
بهتر شدن انیمیشن حرکات ( که البته هنوز جای کار دارد )
طبیعی تر شدن استپ، پاس ، شوت و ...
و البته خیلی موارد دیگه ...
دوستانی که سالها Pes بازی کردن و به اجبار این 2 سال را به Fifa رو آوردن می تونن امسال از Pes 2013 بر خلاف دو نسخه ی قبل واقعا ً لذت ببرن تا نهایتاً سال بعد با انجین جدید دوباره به اوج برگردیم ...
من یکی از این افراد هستم و با این حرفت کاملا مخالفم!قبول دارم که تو این نسخه پیشرفت داشته ولی بازم خیلی جای کار داره.
1-میگی دروازه بانها پیشرفت کرده ولی هنوز همون استیل (نمیدونم چه جوری توضیح بدم ولی وقتی شوت میزنیم و دروازه بان میپره و توپ رو میگیره تو یه خطه مشخص میره عقب!مثلا وقتی شوت رو میگیره اگه روی خط اوت کنار دروازه باشه روی اون خط گیر میکنه به طزر غیرواقعی و به بیرون نمیره)امیدوارم منظورم رو گرفته باشی.
2-جایگیری بازیکنا بسیار بد هست و تو موقع حمله بعضیاشون راه میرن!
3-بازی از گزارشگری بسیار بدی برخوردار هست.
4-کلا 4-5 تا لیگ داره و از اینا 2-3 تاش لایسنس داره!
5-نقل و انتقالات رو انجام نداده!(دیگه آخه این کاری داره)
6-استیل شوت زدن بازیکنان هم خیلی بده یه چی تو مایه های همون دروازه بانه میمونه!

این فقط 6 مورد بود بشین با دقت یکم بازی کن و بعدش بشین و با دقت یکم فیفا بازی کن اونوقت نظرت رو بگو...

این فقط 6 مورد بود بشین با دقت یکم بازی کن و بعدش بشین و با دقت یکم فیفا بازی کن اونوقت نظرت رو بگو...

همین جمله ی آخرتون باعث میشه که من جوابتون را ندم !
من فیفا هم بازی می کنم و خیلی هم لذت می برم اما اینجا تاپیک مقایسه ی fifa و pes نیست !!! من هم نظرم رو نسبت به نسخه های قبل گفتم نه نسبت به فیفا !!!
در هر حال سلیقه ها متفاوته، من بعد از pes 2010 از دو نسخه بعدیش اصلاً خوشم نیومد و به فیفا رو آوردم اما این نسخه ی اخیر برام لذتبخشه و ازش راضیم البته منکر ایراداش نیستم همونطور که فیفا هم با همه ی قابلیت های مثبتش اشکالاتی هم داره !
حقیقتش اینه که هنوز یه شبیه ساز شاهکار از فوتبال ساخته نشده و هر کدوم از بازیها اشکالات خاص خودشون رو دارن ...

من فیفا هم بازی می کنم و خیلی هم لذت می برم اما اینجا تاپیک مقایسه ی fifa و pes نیست !!! من هم نظرم رو نسبت به نسخه های قبل گفتم نه نسبت به فیفا !!!
در هر حال سلیقه ها متفاوته، من بعد از pes 2010 از دو نسخه بعدیش اصلاً خوشم نیومد و به فیفا رو آوردم اما این نسخه ی اخیر برام لذتبخشه و ازش راضیم البته منکر ایراداش نیستم همونطور که فیفا هم با همه ی قابلیت های مثبتش اشکالاتی هم داره !
حقیقتش اینه که هنوز یه شبیه ساز شاهکار از فوتبال ساخته نشده و هر کدوم از بازیها اشکالات خاص خودشون رو دارن ...
من هم دقیقا 2 هفتس تو این تاپیک همینو دارم میگم
اگه بخواییم این 2 تا بازی با هم مقایسه کنیم معلومه رقیب pes پیشی میگیره
pes13 خیلی پیشرفت ها نصبت به 11و12 داشته
ایشاالله سال دیگه با موتور جدید گرافیکی این بازی هم مثل فیفا از مصنوعی بودن در می اید
همه ما pc باز ها اول pes بازی میکنیم این یه واقعیته!

خب من اون جمله ی آخر رو به خاطر جمله ی آخر شما که قرمز کردم نوشتم وگرنه بقیش مشکلات پیس بود.البته اینم بگم که این مشکلات سالهاست توی پیس هست و فقط شامل 13 نمیشه.اینها هم بعد این همه سال فقط تا اونجا که تونستند جزییات و گزافیک رو بردند بالا و گیم پلی بسیاز بدی رو ارایه کردند.حالا اگه صحبتی داری در مورد کل حرفهایی که زدم میتونی بگی.
نمیخوام فیفا و پیس رو مقایسه کنم و فقط انتقاداتم رو از پیس گفتم.شما هم بیا نظراتت رو بگو و اگه من اشتباه میکنم درستش کن.

من یکی از این افراد هستم و با این حرفت کاملا مخالفم!قبول دارم که تو این نسخه پیشرفت داشته ولی بازم خیلی جای کار داره.
1-میگی دروازه بانها پیشرفت کرده ولی هنوز همون استیل (نمیدونم چه جوری توضیح بدم ولی وقتی شوت میزنیم و دروازه بان میپره و توپ رو میگیره تو یه خطه مشخص میره عقب!مثلا وقتی شوت رو میگیره اگه روی خط اوت کنار دروازه باشه روی اون خط گیر میکنه به طزر غیرواقعی و به بیرون نمیره)امیدوارم منظورم رو گرفته باشی.
2-جایگیری بازیکنا بسیار بد هست و تو موقع حمله بعضیاشون راه میرن!
3-بازی از گزارشگری بسیار بدی برخوردار هست.
4-کلا 4-5 تا لیگ داره و از اینا 2-3 تاش لایسنس داره!
5-نقل و انتقالات رو انجام نداده!(دیگه آخه این کاری داره)
6-استیل شوت زدن بازیکنان هم خیلی بده یه چی تو مایه های همون دروازه بانه میمونه!

نصف ایرادایا شما سلیقه ایه من خودم عاشق گزارشگرشم چیزای باحالی میگه:))

نصف ایرادایا شما سلیقه ایه من خودم عاشق گزارشگرشم چیزای باحالی میگه:))
نصفش سلیقه ایه؟؟؟؟!!!
در مورد گزارشگر بازی هم که بعد از 3-4 دست بازی کردن باید صداش رو بست و موزیک گوش داد!همچنین بازی صداگزاری خوبی نداره.البته میتونیم بگیم که این یک گزینه سلیقه ای هست ولی مثلا شما که میگی نصفش سلیقه ای هست,خوشت میاد ترانفرهای بازیت انجام نشده باشه؟خوشت میاد کلا 2-3 تا لیگ لایسنس شده باشه؟جالبه!

منم اول رفتم pes 13 (نسخه کامل ) رو گرفتم یه چند ساعتی بازی کردم واقعا خوشم اومد خیلی نسبت به نسخه قبل پیشرفت کرده از هر لحاظ ولی مشکل اصلیه pes خشک بودن بازیکنا و انیمیشنای بازیه (اینم به احتمال زیاد از موتور گرافیک بازیه.مگه میشه خوده سازنده هاش اینو نفهمیده باشن میخوان ولی با این موتور نمیتونن)گفتم امسال کارش سخته...
ولی اما......دمو فیفا رو گرفتم ......................دیدم اینا هیچ وقت به هم نمیرسن مگر اینکه pes ده قدم بپره مثل کاری که فیفا چند سال پیش کرد.............

نصفش سلیقه ایه؟؟؟؟!!!
در مورد گزارشگر بازی هم که بعد از 3-4 دست بازی کردن باید صداش رو بست و موزیک گوش داد!همچنین بازی صداگزاری خوبی نداره.البته میتونیم بگیم که این یک گزینه سلیقه ای هست ولی مثلا شما که میگی نصفش سلیقه ای هست,خوشت میاد ترانفرهای بازیت انجام نشده باشه؟خوشت میاد کلا 2-3 تا لیگ لایسنس شده باشه؟جالبه!

اونا که با یه پچ حل میشن:دی
اتفاقا از جیم بگلین بیشتر خوشم میاد صداش شبیه اسکوبی دوه:دی

بچه ها ی برنامه ای بود که می تونستید بازیکنتون رو دستکاری کنید قدرت شوت و اسپیدش و ... افزایش بدید منظورم Become A Legend بود.

از طریق این برنامه تو ویندوز می شد بازیکنت رو تقویت کنی.

ممنون میشم برنامه رو بزارید تشکر/

اونا که با یه پچ حل میشن:دی
اتفاقا از جیم بگلین بیشتر خوشم میاد صداش شبیه اسکوبی دوه:دی
پس یه بدبختی که میاد حدود 60$ پول بازی رو میده بعدش باید بشینه پچ دانلود کنه؟کونامی حداقل باید به کسایی که ارجینال میخرن یه احترامی بزاره...

بچه ها ی چندتا کلید ترکیبی چیزی بگید تو بازی بزنیم. ی چندتا تکنیک چیزی بزنیم.

راستی یک به دو چطوری بود با چه کلیدهای بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or