Leonard Cohen
کاربر سایت
دوستان این پچی که کونامی داده رو میشه با کامپیوتر دانلود کرد رو دستگاه نصب کرد ؟؟ کسی لینکی چیزی داره ؟ ممنون از همگی
دوست عزیز شما میرید تو قسمت Personal Data Setting تو منوی اول بازی ( یکی مونده به آخر ) میری تو پروفایلت بعدشم که Link Feints !اقا این تنظیمات دریبل کجاس؟ یکی بگه حیرونه حیرونیم!!!!!
دوستان این پچی که کونامی داده رو میشه با کامپیوتر دانلود کرد رو دستگاه نصب کرد ؟؟ کسی لینکی چیزی داره ؟ ممنون از همگی
باید تک بریبچه ها من با دفاع فیفا مشکل ندارم!اما PES رو نمیتونم دفاع کنم اصلآ میشه یکی توضیح بده چطوریه؟؟ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکسی جواب نمیده؟؟
سلام دوست عزیز هرچی یه سختی داره ولی در کل دفاع کردن اسونه که رفیق RB و LB رو بگیر کنارش A رو هم بگیر 3 تایی باهم نمیتونن ردشن دیگه تازه میتونی پرسم کنی تازه فکر کنم با RT باشه موفق باشین دوست عزیز.بچه ها من با دفاع فیفا مشکل ندارم!اما PES رو نمیتونم دفاع کنم اصلآ میشه یکی توضیح بده چطوریه؟؟ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکسی جواب نمیده؟؟
سلام دوست عزیز تو گوگل یه سرچ کنی الانهمه سایتای داخلی کلی پچ میزلرن روششم اکثر سایتا میگن موفق باشین باز پیدا نکردین بگین تا براتون بازم خوشحال میشم کمکتون کنم .دوستان این پچی که کونامی داده رو میشه با کامپیوتر دانلود کرد رو دستگاه نصب کرد ؟؟ کسی لینکی چیزی داره ؟ ممنون از همگی
اقا مهدی خوب اینجور که میشه هم اسم تیما هم اسم بازیکنا خودتون یا باید پچ بگیرین بریزین یا باید خودتون دستی ادیت کردن بلد باشین ادیت کنین موفق باشین .تو pes 2012 فقط اسمه تیم ها غلطه یا اینکه مثل قدیم اسمه بازیکن ها هم عجیب و غریب هست ؟
http://www.pes-patch.com/category/pes-2012-xbox فقط وقتی از آپشن فایل استفاده میکنی بدون که لود گیمهات خیلی طولانی میشهدوستان پچي چيزي نيست نقل انتقالات اوكي بشه؟ اگر كسي داره رو كنه ممنون