Pro evolution soccer 2012 | XBOX 360

دوستان این پچی که کونامی داده رو میشه با کامپیوتر دانلود کرد رو دستگاه نصب کرد ؟؟ کسی لینکی چیزی داره ؟ ممنون از همگی

توی این تایپیک یه پچ هست(نمی دونم برای خود کونامی هست یا نه ولی لباسا و خیلی چیزای دیگه رو درست میکنه):
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=49831

البته لودینگه بازی رو خیلی کند میکنه.

بچه ها من با دفاع فیفا مشکل ندارم!‌اما PES رو نمیتونم دفاع کنم اصلآ میشه یکی توضیح بده چطوریه؟؟ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکسی جواب نمیده؟؟

بچه ها من با دفاع فیفا مشکل ندارم!‌اما PES رو نمیتونم دفاع کنم اصلآ میشه یکی توضیح بده چطوریه؟؟ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکسی جواب نمیده؟؟
باید تک بری

سلام دوست عزیز هرچی یه سختی داره ولی در کل دفاع کردن اسونه که رفیق RB و LB رو بگیر کنارش A رو هم بگیر 3 تایی باهم نمیتونن ردشن دیگه تازه میتونی پرسم کنی تازه فکر کنم با RT باشه موفق باشین دوست عزیز.

---------- نوشته در 02:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:36 AM ارسال شده بود ----------

دوستان این پچی که کونامی داده رو میشه با کامپیوتر دانلود کرد رو دستگاه نصب کرد ؟؟ کسی لینکی چیزی داره ؟ ممنون از همگی
سلام دوست عزیز تو گوگل یه سرچ کنی الانهمه سایتای داخلی کلی پچ میزلرن روششم اکثر سایتا میگن موفق باشین باز پیدا نکردین بگین تا براتون بازم خوشحال میشم کمکتون کنم .

تو pes 2012 فقط اسمه تیم ها غلطه یا اینکه مثل قدیم اسمه بازیکن ها هم عجیب و غریب هست ؟
اقا مهدی خوب اینجور که میشه هم اسم تیما هم اسم بازیکنا خودتون یا باید پچ بگیرین بریزین یا باید خودتون دستی ادیت کردن بلد باشین ادیت کنین موفق باشین .

من یه 7-8 سالی هست دارم سری pes رو بازی میکنم و همیشه یادمه توپ گرفتن با نگه داشتن RB و A بود . اما تو این نسخه هیچ رقمه نمیشه توپ رو گرفت . دکمه ی جدید اضافه شده ؟ من که فقط با تکل میتونم توپ رو بگیرم .

در رابطه با شوت زدن و داوری مخصوصا آفساید گیری پیشرفت قابل توجهی نسبت به 11 داشته . سیستم ability جدید خیلی عالی تر شده . اما حیف که پاسکاری رو دستکاری کردن پاسکاری تو 11 معرکه بود میزان شدت و جهت پاس تو 11 کاملا دست خود پلایر بود اما اینجا تقلید از fifa شده و پاس ها دست خود پلایر نیست و شدت پاس ربطی به پر کردن نداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or