Pro evolution soccer 2012 | XBOX 360

این تفسیر بود؟ امانتاژ چیه؟ گزارشگره ، کوچ بوکس که نیست:d
من FIFA فن هستم و PES هم میزنم به بدن:دی ولی خداییش گزارشگر PES خیلی بی حاله:دی من هنوز 2012 رو بازی نکردم ولی 2011 اصلا آدم خوابش میبرد:دی امیدوارم تو 2012 درست شده باشه و شبیه FIFA شده باشه که در مورد تیم ها و مربی ها و وضع هوا و بازیکنان و تاریخچه باشگاه ها و... توضیح میده!

من امروز يه نيم ساعت ديگه بازي كردم ياد فيفا افتادم مخصوصا واكنش دروازه بان و خيلي از حركات بازيكنا شبيه فيفا شده.به نظر من اينطوري اصلا جالب نيست(بازم ميگم به نظر من)pes بايد استايل خودشو نگه ميداشت الان هرسال داره بيشتر شبيه فيفا ميشه.نميگم فيفا بد هست ولي بيشتر كسايي كه pes بازي ميكنن مثل خودم بخاطر اين طرف فيفا نميرن چون خيلي فانتزي هست.متاسفانه pes هم هرسال داره فانتزي تر ميشه.(بازم ميگم اينا همش نظرات شخصيه منه هركسي هم ميتونه باهاش موافق يا مخالف باشه)

بچه ها اگه کسی لایو داره بره dlc رو دانلود کنه free هم هست .
حدودا 30mg .ترکیبارم به روز می کنه
حالا نمیدونم من میتونم براتون بزارم خودتون بریزون رو کنسول یا نه .اگه میشه بگین من یه جا اپ کنمش.

سلام من میخواستم این pes 2012 رو از یکی از سایت ها ی داخلی سفارش بدم شما میدونین کدوم سایت زبان انگلیسی شو داره ؟؟
از سایت پیاناتا سفارش بده.نسخه اصلی انگلیسی رو داره.

---------- نوشته در 09:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:50 PM ارسال شده بود ----------

افا اگه کسی میدونه dlc که من دان کردم از لایوه میشه به بقیه کنسولام منتقل کرد یگه تا من اپش کنم

کاشکی بشه به ایکس باکس انتقالش داد.یعنی کسی نمیدونه راهی داره یا نه

سلام دوستان. اساتيد ميشه اين پتچ هاي ارائه شده كه ميگن واسه xbox هم اومده روي كنسول هم ريخت؟ و از اين آشفتگي بازار جا به جا نشدن بازيكن ها و غيره خلاص شد؟ اگه ميشه لطفا بگين چجوري. ممنون ميشم

---------- نوشته در 06:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:57 PM ارسال شده بود ----------

سلام.
کسی هست بدونه که این مسترلیگش کجاست؟

سلام دوست عزيز تو قسمت منو اصلي Football Life هست اونو بزني و بعدش New و اونجا هم مي توني Master league و يا Become a legend رو انتخاب و لذت ببري. ايشاا... تيم خوبي بسازي رفيق

من که دارم حسابی از pes 12 لذت میبرم البته روزای اول رو اعصابم بود همش شکست میخردم ولی الان با بازی حساب شده :dاکثرا برنده میشم خیلی فاز میده پر از هیجان شده بازی :)دوستان pes باز برید حالشو ببرید که امسال یکی از بهترین pes ها رو کونامی داده بیرون, امیدوارم ایراد های کوچکش هم به زودی درست شه :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or