Pro evolution soccer 2012 | XBOX 360

دوستان لطفا نگید بازی اصلی نیست یا هست - بازی که چند روز پیش اومد و زبانش آلمانی & فرانسوی بود هم نسخه اصلی بود و خود کنامی پخش کرده & ...... - شایعه درست نکنید
این نسخه ای هم که جدیدا اومده تنها چیزیش که فرق میکنه زبونشه
تموم شد
ما 2 نوع دمو داشتیم که ورژن 1 اصلا برای xbox نیومد ورژن 2 هم که اومد دمو بود بعد از اون نسخه اصلی آلمانی اومد و کامل کامل هستش
یا علی

دوستان لطفا نگید بازی اصلی نیست یا هست - بازی که چند روز پیش اومد و زبانش آلمانی & فرانسوی بود هم نسخه اصلی بود و خود کنامی پخش کرده & ...... - شایعه درست نکنید
این نسخه ای هم که جدیدا اومده تنها چیزیش که فرق میکنه زبونشه
تموم شد
ما 2 نوع دمو داشتیم که ورژن 1 اصلا برای xbox نیومد ورژن 2 هم که اومد دمو بود بعد از اون نسخه اصلی آلمانی اومد و کامل کامل هستش
یا علی

دوسته عزیز کسی اسمه دمو آورد؟
منظور از نسخه اصلی و غیر اصلی این نیست که بازی فرق خاصی داشته باشه
یه سری از نسخه ها که لیک میشن ، نسخه تست هستن و یا نسخه ری وی یو که معمولا زبان هاشون کامل نیست

سلام خواهشا به سوال منم جواب بدین
توی مسترلیگ که مربی میشه پایان فصل تیمایه دیگه هم بهت پیشنهاد میدن؟

دوسته عزیز کسی اسمه دمو آورد؟
منظور از نسخه اصلی و غیر اصلی این نیست که بازی فرق خاصی داشته باشه
یه سری از نسخه ها که لیک میشن ، نسخه تست هستن و یا نسخه ری وی یو که معمولا زبان هاشون کامل نیست

کسی حرف دمو نزد من دمو رو گفتم به این دلیل که در اصل حرف دوستان به دمو بازی بر میگرده چون بازی چند روز ریلیز شده فقط اولاش زبان ریلیز شدش آلمانی & ... بود حالا ریجن های مختلفشم اومده
خیلی از دوستان فکر میکنن که بازی اصلی هستش یعنی دیگه باگ قبلی ها ( مثل ورژن آلمانی & ورژن چند زبونه ) رو نداره در صورتی که وقتی میگن اصلی یعنی ورژن مثلا اروپا ریلیز شده
این هم برای کسانی نگفتم که میدونن من خاک پای اساتید..... - خیلی از دوستان بعدا فکر میکنن که توی این ورژن چیز خاصی به جز زبونش بایید ببینند ......
یا علی

من که کلی حالم گرفته شد و الان رفتم خریدم میبینم زبون لامصبش ایتالیایه ! رفتم تو تنظیماتش زبونشو عوض کنم دیدم فقط روسی داره و ایتالیایی . . . شانسو میبینین ؟؟؟؟

ميگم اين پاس ساپورت رو از 5 لول رو چند بزاريم خوبه؟چون من امروز كه بازيو گرفتم دو دست بازي كردم اين سيستم جديد پاس خيلي اذيتم كرد يعني يا پاسام خيلي آروم ميشد و ميوفتاد دست حريف يا خيلي محكم ميشد و از بازيكنم رد ميشد.
كسي نبود راهنمايي كنه؟

خوب ما هم بازی گرفتیم . اقا یه سوال . نمیشه فهمید کدوم نسخه دانلود شده و رو دیسک رایت کردن ؟! یعنی میشه فهمید فایل ISO که رایت کردن چی بوده ؟!!

خوب بریم سر تفسیر
داوری ودر کل خطاها خیلی بدتر از نسخه قبل شده مخصوصا وقتی امانتاژ میده و بعد 5 دقیقه خطا میگیره
گذارشگر هم هیجان زیاد نمیده

خوب منم دیشب 2 دست بازی کردم . بازی خیلی خیلی سخت شده . 2 تا بازی روی Top Player 0-0 مساوی شد . بازی هم روون تر و سریع تر شده . عکس العمل های دروازبان ها بر عکس دوستانی که گفتن تا اینجا خیلی خوب عمل میکردن . فقط یه چیزی رو اعصاب بود . اونم سرعت توپ !!! مثل فرفره میره اینور اونور !!! پاس میدی مثل چی میره !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or