گیم اسپات به نسخه 09 داده بود 7 . به این نسخه داده 6.5 !!! خیلی جالبه :laughing:no offense ولی gamespot هم با امتیازی که داد حسابی از خجالت بازی در اومد :biggrin1:
خوب با توجه به اینکه امسال فیفا انقدر پیشرفت کرده این امتیاز زیادشم هست.تازه انقدرم پیشرفت گرافیکی داشته اگر این پیشرفتو نداشت حتما 5 میگرفت.گیم اسپات به نسخه 09 داده بود 7 . به این نسخه داده 6.5 !!! خیلی جالبه :laughing:

( هم pes ای ها هم فیفایی ها:biggrin1hustler خان شما خرید نسخه های جدید این بازی رو پس بیخیال شو . یه کامپیوتر راه اندازی بکن و هر هفته بازیکنا رو آپدیت بکن و حال کن . دیگه برای تو 2009 باشه یا 2018 چه فرقی می کنه :laughing:1- فقط یک موده جدید به بازی اضافه شده ( مثله اینکه قراره هر سال 10 مود جدید بزارن ؟؟؟)
2 -گیم پلی تغییر اساسی نداشته( به نظرتون این ایراده؟)
3 -انیمیشنها قدیمی شده اند ( فکر میکنم این منطقی باشه )
4 -سبکه بازی و سبکه تیم تغییره خاصی در نتایج ندارند( اینو نمیدونم منظورش چیه؟)
5 -گزارش بیرحمانه است(یا مغرضانه است ) ( که این ایراد به نظره من خیلی مهم بوده چون نمیدونم این کسی که بازی رو ریوییو کرده این ایراد رو از کجاش در آورده؟)

من که از بچگی Fan سری PES و WE بودم بعد از کلی صبر کردن برای نسخه 2010 این بازی ، جا خوردم . واقعا در مقایسه با فیفا10 بازی چرندی است . از هر نقطه زمین که شوت بکنی میره توی چارچوب و همیشه هم دروازه بان دفع می کنه . قیافه بازیکنان واقعا زیبا کار شدن و با واقعیت مو نمی زنن . خلاصه به نظر من اینجوری نمیشه .. باید konami یه فکر اساسی به سیستم کلی این بازی بکنه .![]()
سرعت بازی که اصلا پایین نیومده2 -گیم پلی تغییر اساسی نداشته( به نظرتون این ایراده؟)
3 -انیمیشنها قدیمی شده اند ( فکر میکنم این منطقی باشه )
4 -سبکه بازی و سبکه تیم تغییره خاصی در نتایج ندارند( اینو نمیدونم منظورش چیه؟)
5 -گزارش بیرحمانه است(یا مغرضانه است ) ( که این ایراد به نظره من خیلی مهم بوده چون نمیدونم این کسی که بازی رو ریوییو کرده این ایراد رو از کجاش در آورده؟)
البته یه نکته تو نکاته مثبت بود که برام جالب بود و اون اینه که:
سرعته بازی پایین اومده ( Slower simulation-style gameplay)، و جالبه که فیفا فنهایه عزیز میگن بالا رفته؟؟؟
در کل فکر میکنم این کسی که بازی رو ،ری وی یو کرده هم یکی از عزیزانه عشقه فیفای خارجی بوده
و مثله گزارشگره بازی ( به قوله خودش ) مغرضانه نقد کرده
راستی تاریخه عرضه نسخه UC جلو افتاده و 3/11 /2009 میاد که میشه 5 روز دیگه
موفق باشید( هم pes ای ها هم فیفایی ها:biggrin1
![]()
ولی در مورد قضیه 4 باید بگم منظورشون اینه که تاکتیک در بازی نقش اساسی نداره که فکر میکنم دیگه زیادی تند رفتن

آقا یکی به آرمین سوسکی جواب بدهاقا چجوری میشه به بازیکنی که میخوای ÷یشنهاد بدی حقوقشو زیاد کنی