Pro Evolution Soccer 2010 - XBOX 360

اولا هیچ کدوم مال بابامون نیست
دوم اینکه من خودم از زمان سگا هر دوتا شو بازی کردم تا الان
یه کلام میگم ختم کلام هر دوشون گند زدن چون فقط به فکر فروش تبلیغ هستن
فیفا اطلاعات دقیق - لیسانس تیما و حرکات نمایشی
پی ای اس گرافیک - سعی کردن شرکت برای واقع گرایی
اینم بگم گیم پلی یه چیز شخصی و ممکن من بگم فیفا کنده یکی دیگه بگه .....
من خودم برام سناریو مهم
دوست دارم وقتی یه کاپی رو میبرم واقعا بالا بردن اون رو رو سر بازیکنم ببینم - برانکارت بازیکن مصدومو ببره و .... ولی در هر صورت این یه چیز شخصی
دوستان اگه از بازی خوشتون نیومده تو سرش نزنید
منتقدا امسال pes رو شبیه ترین بازی تا به حال میدونن به بازی واقعی
و اینکه من بگم بد یا خوبه یه نظر شخصی
ولی اگه یه ذره از pes خوشت بیاد امسال خیلی باهاش حال میکنی
من با همه چیزش حال کردم
نمره 8.7 عالی براش و کم بودن نمره هم تنها دلیلش به خاطر نداشتن لیسانس آلمانو - انگلیس نگرنه چیزی کم نداره باسه دوسدارای PES
یا علی

دوست عزيز ليسانس فقط يك عامل واسه كم بودن نمره بازي نه اين كه كله عامل ولي به نظر من حرف شما هم صحيح ولي بازي خيلي مشكل داره و هنوز با ايده ال بودن خيلي فاصله داره;)

درسته لیسانس دلیل اصلی نیست ولی یادمون باشه نمره دادن منو شما با نمره دادن مثلا سایت ign فرق داره
وقتی من بازی میبینم به نقاط مثبت یا لیوان پر نگاه میکنم - به چیزهایی که پارسال نبود امسال هست
وقتی یه فیلم میاد رو پرده سینما شاید منتقدا بزنن تو سر فیلم ولی مردم استقبال زیادی کنن چون اصل مردم هستن نه منتقدا
اصل اینه که من و دوستای دیگم با این نسخه جدید حال میکنیم
هیچ انسانی هم بی عیب نیست بازیها هم انسانها درست میکنن
ولی دلیل نمیشه کسی بگه امسال بدتر از پارسال
با کدوم دلیل این حرفو میزنید
چون شما خوشتون نیومده
چون یه فیفا باز هستین
چون با گیم پلیش حال نکردین
.....
ولی چیزی که من میدونم منتقدا هم این بازی رو نزدیکترین بازی به واقعیت نام بردن
یا علی

به نظر من كه از اولينش خوب بوده تا الان.
من كه با فيفا اصلا نمي تونم كنار بيام...
.
در هر حال...
.
.
با اقتدار فراروان بعد از يك عمر بردن و نباختن بعد از 3 دست و جا افتادن..
با افتخار مي خوام اعلام كنم كه..
اين شمارش فوق العاده سخت شده.
من به سختي تونستم يه دست باهاش مساوي كنم كه در اخر بازم باختم...(البته بايد بگم روي 5نجمين درجه سختيه ها افت داره برامون بقيش و بريم)!.
لا مصب نميشه كار كرد هي زرت و زورت مي خوابونن تو گوش تور...
.
ولي به هر حال هنوزم كه هنوز هستش بهتر هستش..
از لحاظ گرايفك فوق العاده شده مخصوصا برجستگي چمن ها از صافي درومده.
قيافه ها تكون خوردن مولباس دهن و .......مخصوصا شلپ شلپ بارون توي زمين...
.
در كل...
خواستم بگم خيلي سخت هستش...
و اين مي چسبه..

به نظر من هم بازی در کل خوب بود! ولی فیزیک بازی کنا...! کم کم داره نقطه قوت PES تبدیل به نقطه ضعفش میشه! من FIFA 10 رو هم مفصلا بازی کردم، ولی اینو ترجیح میدم!

به نظر من هم بازی در کل خوب بود! ولی فیزیک بازی کنا...! کم کم داره نقطه قوت PES تبدیل به نقطه ضعفش میشه! من FIFA 10 رو هم مفصلا بازی کردم، ولی اینو ترجیح میدم!
دقیقا ! منم جفتش رو تجربه کردم . ولی هنوزم pes بیشتر بهم حال می ده . حد اقل موقع سانتر کردن توپ !!!!! خندم نمی گیره مثل فیفا !! یا سرعت بازی و حمله ها و ... خواب اور نیست مثل فیفا !!! واقعا به نظر من pes هنوزم بهتره .

گیم پلی بازی که تغییر خاصی نسبت به پارسال نکرده . هنوز هم بیش از حد سریع هست که یه خورده بازی رو غیر عادی کرده .
دوباره لباس های بعضی تیم ها ، اسامی بازیکن ها و چهره هاشون غلط و غلوط هست . من نمی فهمم که دلیل این کار چیه .

اما گرافیک بازی از این رو به اون رو شده و از اون گرافیک کهنه و خاک خورده ی دو سه شماره ی قبلی خبری نیست . نور پردازی ، چهره ی بازیکن ها ، لباس ها ، چمن و ... بسیار عالی طراحی شده و گرافیک بازی یه نقطه ی قوت برای این شماره به حساب میاد .
اما مدل سازی بازیکنان هنوز ایراد داره و به هیچ عنوان به پای FIFA نمیرسه . شادی بازی کنان پس از گل هنوز هم بسیار مصنوعی و مسخره هست .

امیدوارم این نسخه شروعی باشه برای بهتر شدن بازی در سال های آینده .

من که واقعا از بازی راضی هستم هم گرافیک و هم گیم پلی.. شما یک نگاه به این عکسها بندازین..!

تو اینجا (کرمانشاه) که همه PES بازند اسم فیفا رو بیاری 100 نفر با چاقو میریزن سرت..!

استاد ! صفحه قبل هم یه اقای خوشحالی این عکس هارو گذاشت . من چیزی نگفتم . حالا که شما هم گذاشتی باید یه توضیح کامل براتون بدم . همیشه سعی کن به جای کپی و پیست کردن پست دیگران و یا یه طرفه قضاوت کردن . به 4 تا جای دیگه هم سر بزنی ! که اینطوری بد نشه برات . حدا قل کسی که 2 زار سواد گیمینگ هم داشته باشه . متوجه می شه اون عکس های که شما گذاشتی به هیچ وجه درست نیست. اولا روی زیر لینک کلیک کن شما ! برات خوبه ! اسکرین شات های IGN از بازی هست .
http://media.xbox360.ign.com/media/143/14338555/imgs_3.html
تو این لینک مشاهده می کنیم که گرافیک بازی زمین تا اسمون با اون چیزی که شما گذاشتی فرق داره . اون سایت Gamersyde هم اونقدر خوشحال هست . که معلوم نیست اون عکس های Fake رو از کجا اورده !
توی عکس های Gamersyde خوشحال ! عملا بازیکن ها مثل چوب کبریت می مونن . و انیمشن ها و استیل بازیکن ها واقعا فوق خنده دار هست . که در شات های IGN عملا چنین چیزی وجود نداره . تکسچر ها و مخصوصا زمین چمن در عکس های Gamersyde ادمو یاد بازی های ps1 می اندازه . در حالی که در عکس های IGN تکسچر و شیدر و ... همگی در حد عالی هستند . در مورد بقیه مسائل از قبیل نور پردازی و ... هم که تفاوت کاملا مشخصه .
واقعا نمی دونم در مورد برخی از کاربر های اینجا چیکار باید کرد !؟ جز منحرف کردن تاپیک ها و بهم ریخت اعصاب ملت! کار دیگه ای بلد نیستن .

اکثر این عکس ها همه تقلبی یا به اصطلاح Fake هستن .

موفق باشید
سلام
قبل از اینکه وارد توضیحات بشم بگم که اگه عکس ها تکرارین معذرت می خوام.
اول اینکه سواد چه ربطی به تشخیص درستی عکس داره. در ثانی تو همون لینکی که شما گذاشتید نگاه کنین در تصویرها به غیر رنگ و کیفیت تصویر تفاوت چندانی حس نمیشه که اون هم به عوامل زیادی مثل تفاوت نوع tv و... می تونه مرتبط باشه. و در ضمن دقت کنید که ign حتی یه تصویر نزدیک به بازیکن از gp نداره.
من هم در عالی بودن این نسخه و پیشرفت هاش نسبت به قبل شک ندارم. و در مورد gamersyde هم من تابحال چیز بدی ازش ندیدم.
در هر صورت اگه می دونستم با گذاشتن چند تا عکس کار به اینجا میرسه و تاپیک منحرف میشه اصلا این کار رو نمی کردم. اگر هم شما صلاح می دونید بگید تا پستمو پاک کنم.
موفق باشید.

سلام
قبل از اینکه وارد توضیحات بشم بگم که اگه عکس ها تکرارین معذرت می خوام.
اول اینکه سواد چه ربطی به تشخیص درستی عکس داره. در ثانی تو همون لینکی که شما گذاشتید نگاه کنین در تصویرها به غیر رنگ و کیفیت تصویر تفاوت چندانی حس نمیشه که اون هم به عوامل زیادی مثل تفاوت نوع tv و... می تونه مرتبط باشه. و در ضمن دقت کنید که ign حتی یه تصویر نزدیک به بازیکن از gp نداره.
من هم در عالی بودن این نسخه و پیشرفت هاش نسبت به قبل شک ندارم. و در مورد gamersyde هم من تابحال چیز بدی ازش ندیدم.
در هر صورت اگه می دونستم با گذاشتن چند تا عکس کار به اینجا میرسه و تاپیک منحرف میشه اصلا این کار رو نمی کردم. اگر هم شما صلاح می دونید بگید تا پستمو پاک کنم.
موفق باشید.
دوست محترم ! تو همون لینکی که بهتون دادم . خواهشا روی عکس سمت راستی کلیک کنید . اون عکس از نزدیک و از گیم پلی بازی هست . چرا می گید از گیم پلی عکس نداره ؟ روی لینک زیر کلیک کن ! منظورم این عکس هست :
http://xbox360.ign.com/dor/objects/...er-2010-20090713090624104.html?page=mediaFull
شما این عکس رو با عکس های gamersyde مقایسه کن ! ببین زمین تا زیر زمین با هم تفاوت دارن .
حالا لینک زیر که می ذارم مال عکس gamersyde هست که شما هم اینجا گذاشتی . روی لینک زیر کلیک کنید .
http://www.gamersyde.com/pop_images_pro_evolution_soccer_2010-11800-10.html
الان بازیکن ها و فیزیک بدنیشون و طراحی بدن هاشون و ... رو با عکس های ign مقایسه کن . همچنین نور پردازی و تکسچر ها و ... واقعا جالبه که شما می گی تفاوت چندانی احساس نمی کنی !!
در اینکه اون عکس های gamersyde تعطیل و fake هستن . اصلا شکی نیست . خودتون راحت قضاوت کنین.

دوست محترم ! تو همون لینکی که بهتون دادم . خواهشا روی عکس سمت راستی کلیک کنید . اون عکس از نزدیک و از گیم پلی بازی هست . چرا می گید از گیم پلی عکس نداره ؟ روی لینک زیر کلیک کن ! منظورم این عکس هست :
http://xbox360.ign.com/dor/objects/...er-2010-20090713090624104.html?page=mediaFull
شما این عکس رو با عکس های gamersyde مقایسه کن ! ببین زمین تا زیر زمین با هم تفاوت دارن .
حالا لینک زیر که می ذارم مال عکس gamersyde هست که شما هم اینجا گذاشتی . روی لینک زیر کلیک کنید .
http://www.gamersyde.com/pop_images_pro_evolution_soccer_2010-11800-10.html
الان بازیکن ها و فیزیک بدنیشون و طراحی بدن هاشون و ... رو با عکس های ign مقایسه کن . همچنین نور پردازی و تکسچر ها و ... واقعا جالبه که شما می گی تفاوت چندانی احساس نمی کنی !!
در اینکه اون عکس های gamersyde تعطیل و fake هستن . اصلا شکی نیست . خودتون راحت قضاوت کنین.
سلام
من گفتم که توی ign از gp به صورت زوم شده روی کارکترها عکسی وجود نداره.
صحبتهای شما کاملا متین هست در هر صورت درست بودن یا نبودن عکس ها خدشه ای به این عنوان خوب و همچنین آوازه و محبوبیت pes وارد نمی کنه. توجه شما قابل تحسینه.
با اجازه شما پستم رو پاک می کنم.
موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or