Pro Evolution Soccer 2010 - XBOX 360

دوستان سانتر از جناحینش خیلی خوب شده از فیفا هم سرتره(توی این مسئله)توپ حدود 70% بعد از سانتر به بازیکن خودی میرسه سرعتش خوبه ولی نمیدونم چرا قدرت مسی رو به 84 کاهش داده؟

دوستان من بازی را خریدم ولی یک مشکلی داره می خواستم ببینم مال شما هم همینطوره؟ بازی که من خریدم اصلا بازیکناش به روز نیستند مثلا رئال هنوز روبن و اشنایدر را داره یا تیم ملی برزیل ادریانو را داره
آره دوست عزیز. برای منم این جوریه.

من موندم چه آیه ای هست که باید ثابت بشه که از فیفا سر تره یا فیفا سرتره
بابا مهم اینه من با این حال میکنم
مهم اینه تو دوست عزیز با فیفا حال میکنی
پس دیگه بس کنیم این پریدن تو حرفای هم دیگرو بسه
هچکدومشون مال بابامون نیست
یا علی

سلام دوستان
من امروز بازی رو گرفتم ولی بازی لیگ اروپا (جام یوفا) را نداره.
می خوام بدونم برای همه این طوری هست یا این نسخه که من گرفتم کامل نیست.

سلام دوستان
من امروز بازی رو گرفتم ولی بازی لیگ اروپا (جام یوفا) را نداره.
می خوام بدونم برای همه این طوری هست یا این نسخه که من گرفتم کامل نیست.
لیگ قهرمانان اروپا رو می گی یا جام یوفا !؟

moer

اگه توی سرعت و دویدن شوت کنی اون اتفاق می افته . در غیر اینصورت من چنین مشکلی ندارم !!!

لیگ قهرمانان اروپا رو می گی یا جام یوفا !؟

moer

اگه توی سرعت و دویدن شوت کنی اون اتفاق می افته . در غیر اینصورت من چنین مشکلی ندارم !!!
منظورم همون جام یوفا هست که امسال به عنوان لیگ اروپا معرفی شد.
لوگو این جام روی کاور بازی کنار لوگوی جام باشگاههای اروپا هست.
ولی تو بازی فقط جام باشگاهها رو داره.

سلام
بچه ها يك سوال داشتم وقتي يك استراتژي را در بازي انتخاب ميكنيم مثال پرسور براي اجراي ان بايد چيكار كنيم؟؟؟ منظورم اينه كه بايد دكمه خاصي بزنيم يا نه طبق اون تصوير متحركي كه در تركيب با اون توپ كوچيك نشان ميده عمل كنيم ؟؟؟؟اگه جواب بديد ممنون ميشم:love:

سلام
بازی عالیه
فقط من یه مشکل دارم وقتی ترکیبم رو SAVE میکنم و بازی رو می خوام دوباره شروع کنم میام ترکیب رو LOAD میکنم ترکیبم LOAD میشه اما LINE UP رو خودش می چینه میشه کاریش کرد ؟
منظورم اینه که ارنج تیمی درسته اما LINE UP رو درست نمیزاره

مثلا شما تو استراتژی زدی افساید تراپ کناز این استراتژی دکمه های ترکیبی L2 رو مثلا باید با شوت بزنی وقتی تو بازی این دوتا دکمه رو بزنی این استراتژی تو بازی پیاده میشه

اهان گرفتم اخه بقل هر استراتژي دكمه هاي زده مثلا براي xbox 360 زده مثلث + lt يا x + lt الا اين هايي كه شما گفتي را يكبار بزنم كافيه يا نگه دارم من اخه نگه ميدارم(اشتباه ميكنم)؟؟؟؟؟

به نظر من مقایسه دو بازی هم درسته هم اشتباه

اشتباه به خاطر اینکه دو سبک کاری جدا هستند و هر کدوم تو یکسری از مسائل بیشتر پرداختن

درستیشم برای اینکه که مخاطب ها بتونن با هم تبادل اطلاعات کنن نه جهت گیری بیخودی

نسخه PES 2010 به نظر من از خیلی جهات بهترین نسخه این بازی هست مخصوصا تو چهره پردازی ولی پرداختن به این نکته از سوی سازندگان باعث بعضی مشکلات تو قسمتهای دیگه بوده که قبلا وجود نداشته البته این امر طبیعی هست و همین امر باعث اشتیاق افراد برای نسخه های بعدی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or