كلا طبيعي شده ! امروز من 2 - 3 تا سر توپ زدم كلا به pes 09 سر توپ زدنش فرق كرده ! در كل طبيعي شده ! كات دادن به توپم بهتر شده ! تو كرنرم ديگه راحت گل نميشه زد يكم موقعه كولنر شولوغ تره دفاع ! و پاس فراري دادنش دقتش كم شده ! و ديگه عرض شود كه با دمو اول بازي كه كلي حال كردم ويران كرده بود.در كل دست بچه هاي konami درد نكنه كه اگه نبودن ماها بايد ميشستيم مثل ..... :laughing:.... ب و ق ....... فيفابازي ميكريدم
نسبت به نسخه قبل خیلی خیلی پیشرفت کرده.گرافیک اینجوری شده
گیم پلیشم دوباره سرتر از فیفا شده.همونطور که بعضی از سایتها گفتن شبیه ترین فوتبال به واقعیته
کاشکی یه کم انیمیشن سازیش بهتر بود
دوستان من بازی را خریدم ولی یک مشکلی داره می خواستم ببینم مال شما هم همینطوره؟ بازی که من خریدم اصلا بازیکناش به روز نیستند مثلا رئال هنوز روبن و اشنایدر را داره یا تیم ملی برزیل ادریانو را داره
من بعد از چند روز بازی کردن متوجه شدم که دیگه نمیتونم فیفا بازی کنم:biggrin1:
البته اشکال این بازی اینه که روحه فانتزی گونهء ژاپنها در این بازی هنوز وجود داره ولی انصافا از فیفا بهتره چون وقتی فیفا بازی میکردم مثل اب خوردن گل میزدم ولی تو این شماره واقعا گل زدن سخت شده.البته همونطور که دوستمون هم گفت بازی از کمبود شدید انیمیشن رنج میبره ولی گیم پلیش خیلی روون و رئالیسم شده فقط یه مقداری سرعت بازی بالاست.
روزه اول که گفتم امیدی بهش نیست جریان از این قرار بود که با تیم رئال همهء تیمهارو ابکش کردم چون خیلی خیلی خیلی قوی و فضایی درستش کردن ولی وقتی چند دسته دیگه بازی کردم متوجه شدم که قضیه به این سادگیها نیست و پاسکاریهای زیادی میطلبه برای گل زدن.در کل من از این نسخه تقریبا راضی ام هرچند که اگه یه کم کونامی بیشتر به خودش فشار می اوورد میتونست یه فوتبال استثنایی بسازه.
در مورد گرافیک هم که دیگه نیازی به بحث نیست چون واقعا از فیفا بهتر عمل کرده.
در کل من امسال از هردو فوتبال انتظاری بیش از این داشتم که متاسفانه اینطور نشد.
سلام
بازی عالیه
فقط من یه مشکل دارم وقتی ترکیبم رو SAVE میکنم و بازی رو می خوام دوباره شروع کنم میام ترکیب رو LOAD میکنم ترکیبم LOAD میشه اما LINE UP رو خودش می چینه میشه کاریش کرد ؟
منظورم اینه که ارنج تیمی درسته اما LINE UP رو درست نمیزاره
سلم به همه بچه ها
بازي بلاخره بدستم رسيد و يكدست بازي كردم france -oman اول جا داره يك خسته نباشيد جانانه به بچه هاي كونامي بگم چون واقعا كارشون را خوب انجام دادند حالا ميرسيم به نقد من.
بازي خيلي پيشرفت هاي زيادي نسبت به نسخه 2009 داشته اول اينكه گرافيك بازيكنا بهتر شده(تو اين يكدست بازي دارم ميگم)چمن نيز نسبت به 2009 بهتر شده ولي جاي كار داره نكته ي ديگري كه من در بازي يافتم اين بود كه پاس كاري ها خيلي سريع تر شده يادتون باشه تو نسخه 2009 خيلي كند و اعصاب خرد كن بود چيدن تركيب تغغيرات خوبي كرده مثالش استراتژي واسه تيم جالبه بعد اين چرخش 360 درجه خيلي به سخت تر شدن بازي كمك كرده ديگه نميشه راحت دريبل زد و گل زد هوش مصنوعي بازيكناي حريف بالا رفته تو اون يكدستي كه بازي كردم سوتي از دروازبان ها نديدم خلاصه خيلي به واقعيت نزديك شده پيشنهاد ميكنم همه بازي را بگيرند كه نگيرند ضرر ميكنند در پايان نمره من به بازي 9 است:laughing: