KHASTE -TANHA
کاربر سایت
من هفته پیش دان کردم.فکر کردین فقط خودتون بازی کردین:laughing:خیلیم عالی بود
شما که 2 شب پیش اومدی گفتی من امشب دانلود کردم؟
من هفته پیش دان کردم.فکر کردین فقط خودتون بازی کردین:laughing:خیلیم عالی بود
اولا من خطاب به همه گفتم.نميدونم چرا شما به خودت گرفتي.شما حق داري كه هر چي كه دوست داري اينجا بنويسي.كسي هم جلوت رو نميگيره ولي حواست باشه كه داري تاپيك رو به گند ميكشوني.اينجا PES VS FIFA نيست.شما زیاد خودت رو ناراحت نکن ، اینجا زندان نیست که شما دست های مارو ببندی و نذاری نظر بدیم من وقتی Demo رو بازی کردم حق دارم بیام اینجا نظرم رو در مورد این بازی بگم شما هم نمیتونی جلوم رو بگری( اصلا بحث مقایسه رو کاری ندارم) ، نظر دادن که جرم نیست!
شما هم بهتره اول به طرفدارای PES بگی شغل حساس ـه تستر رو بودن رو بذارن کنار چون باز دوباره در مورد وزن توپ دعوا میشه تو تاپیک فیفا.
سلام لتفا دیگه فیفا 10 فوتبال طبییی رو با ساکر 10 فوتبال داخله سالن مقایسه نکنید. با تشکر![]()
خوب ای کیو 2شب پیش میشه هفته پیش دیگهشما که 2 شب پیش اومدی گفتی من امشب دانلود کردم؟
خوب ای کیو 2شب پیش میشه هفته پیش دیگهزیاد به خودت فشار نیار:biggrin1:

این پست هم پاک بشه نباید شاکی باشی. اول گفتی میخوایم راجبه توپ صحبت کنیم بعد زدی تو صحرای کربلا و همون اول اسم فیفا رو اوردی و شروع کردی به مقایسه.الان میخوام از توپ و اینا صحبت کنم ایشالا که پاک نشه
===
در مورد توپ
تو فیفا درسته کمی سبکه
ولی نه اندازه پینگ پنگ
متوسطه
ولی ساکر خیلی سنگینه
===
در مورد توپ
تو فیفا درسته کمی سبکه
ولی نه اندازه پینگ پنگ
متوسطه
ولی ساکر خیلی سنگینه
بازم نه خیلی
اما خوب سبکتر باشه بهتره از سنگین تر
انگار داری با توپ تنبل بازی میکنی رو چمن
--
====
ایولاین پست هم پاک بشه نباید شاکی باشی. اول گفتی میخوایم راجبه توپ صحبت کنیم بعد زدی تو صحرای کربلا و همون اول اسم فیفا رو اوردی و شروع کردی به مقایسه.
اسم تاپیک Fifa vs PES نیست. بحث باید در رابطه با عنوان تاپیک باشه.
فکر این مدیرای محترم و بکنید که چطور باید یکی یکی این پستها رو بخونن و پاکشون کنن.
ایول
الان فهمیدم چرا کاربر فعال شدی .
اخه دوست عزیز گفتم از توپ و صحبت کردم
بعد === اوردم یعنی توپ تموم
اقا ول کن غلط کردم
از همه عذر میخوام
به قول شاعر نرود میخ اهنین در سنگ
باز بر میگرده به همون آماتور بازی کردن.ببین فیفا کلا آسونترین فوتبالیه که تو عمرم دیدم.هیچ روش خاصی نمیخواد برا گل زدن.کافیه از وسط زمین روی دکمه سانتر رو تا آخر بگیری تا بره تو گل به همین سادگی.
خیلی خوشحال شدم شما این بحث رو کشیدی وسط ، GT منم تو پروفایلم هست من که PS3 ندارم ولی مثل اینکه شما 360 داری واقعا خوشحال میشم یک دست با شما بازی کنم ببینم بازم میتونی با گرفتن دکمه ی سانتر تا آخر گل بزنی.این آیدیه من تو psn هست.mohammad_khoshge و skill point هم در حدود 1100 ولی با آدمی که 4000 هزار هم بوده بازی کردم خیلی خیلی راحت آبکشش کردم.
ساختار بازیکن ها هم کاملا متفاوت ـه! Wayne Rooneyـی که تو حمله قدرتش 83 ـه ولی وقتی میاد دفاع میشه 60-70 یکین!؟در ضمن اونی که من گفتم فرق داره هیچ ربطی به legendry نداره.من از لحاظ ساخت نوع بازیکنا گفتم