Pro Evolution Soccer 2010 - XBOX 360

والا دیگه امیدی ندارم واس پست دادن
هر چی پست دادم دوستان پاکش کردن
مقایسه کردم پاک شد
بحث دمو کردم پاک شد
از روند بازی گفتم پاک شد
الان میخوام از توپ و اینا صحبت کنم ایشالا که پاک نشه
===
در مورد توپ
تو فیفا درسته کمی سبکه
ولی نه اندازه پینگ پنگ
متوسطه
ولی ساکر خیلی سنگینه
بازم نه خیلی
اما خوب سبکتر باشه بهتره از سنگین تر
انگار داری با توپ تنبل بازی میکنی رو چمن
--
اما دمو ساکر رو که بازی کردم چند نکته جدید داشت که الحق باید گفت
گرافیک بازی بسیار خوب شده
یعنی نمیخوام من گزافه گویی کنم چیزی که دیدم رو میگم
خیلی خوب شده
هوش مصنوعی پیشرفت کرده
ولی جالب اینه وقتی من رگلار بازی میکردم به زور 1-0 میبردم و ااکثرا مساوی و گاهی باخت
ولی وقتی با تاپ پلیر بازی میکنم همش لامصب بازیکنهای حریف کارهای خفن و تکنیک میرن ولی میبازن
تا حالا نشده از تاپ پلیر ببازم
====

شما زیاد خودت رو ناراحت نکن ، اینجا زندان نیست که شما دست های مارو ببندی و نذاری نظر بدیم من وقتی Demo رو بازی کردم حق دارم بیام اینجا نظرم رو در مورد این بازی بگم شما هم نمیتونی جلوم رو بگری( اصلا بحث مقایسه رو کاری ندارم) ، نظر دادن که جرم نیست!
شما هم بهتره اول به طرفدارای PES بگی شغل حساس ـه تستر رو بودن رو بذارن کنار چون باز دوباره در مورد وزن توپ دعوا میشه تو تاپیک فیفا.
اولا من خطاب به همه گفتم.نميدونم چرا شما به خودت گرفتي.شما حق داري كه هر چي كه دوست داري اينجا بنويسي.كسي هم جلوت رو نميگيره ولي حواست باشه كه داري تاپيك رو به گند ميكشوني.اينجا PES VS FIFA نيست.
اين يكي هم كه ديگه شاهكار بود!!
سلام لتفا دیگه فیفا 10 فوتبال طبییی رو با ساکر 10 فوتبال داخله سالن مقایسه نکنید. با تشکر:mad:

آخرین ویرایش:
اي بابا بيخيال شيد ديگه بابا ! من خودم فردا دمو رو بازي ميكنم ميام توضيح ميدم به همگي ! ( البته متاسفانه فيفا فن هستم ولي دوست داشتم كه PES هم پيشرفت كنه چون قبلا ضد فيفا بودم ) :biggrin1:

راستي يه نكته خوب هم كه دوستان اشاره كردن اينه كه دريپ رو سخت تر كردند.
2تا ايراد 2009 :
1- دروازبان راحت دريپ ميخورد.
2-بعضي بازيكنا مثل آدريانو لعنتي و مارتينز و روني و ...خيلي قوي ساخته بودند.اميدوارم توي اين سري بالانس قدرت رو رعايت كرده باشند.

من تا الان چیزی از تریلر ندیدم ولی با بد گویی های بعضی از دوستان از این بازی من از این سری PES خوشم اومده چون اکثرا ناراضی هستند که چرا SIM شده:p
ولی من با نظر آقا ahmad09 موافق هستم!یعنی:درجه رگلار از TOP PLAYER هم سخت تره!!!:smile:

آخرین ویرایش:
بابا توروخدا جوسازی نکنید.هیچکس در مورد فیفا نگفت اشغاله فقط مشکلاتشو گفتن.این مشکلاتم چیزی نیست که کسی بخواد منکرش بشه.پرو هم عالی شده.:love:

الان میخوام از توپ و اینا صحبت کنم ایشالا که پاک نشه
===
در مورد توپ
تو فیفا درسته کمی سبکه
ولی نه اندازه پینگ پنگ
متوسطه
ولی ساکر خیلی سنگینه
این پست هم پاک بشه نباید شاکی باشی. اول گفتی میخوایم راجبه توپ صحبت کنیم بعد زدی تو صحرای کربلا و همون اول اسم فیفا رو اوردی و شروع کردی به مقایسه.
اسم تاپیک Fifa vs PES نیست. بحث باید در رابطه با عنوان تاپیک باشه.
فکر این مدیرای محترم و بکنید که چطور باید یکی یکی این پستها رو بخونن و پاکشون کنن.

===
در مورد توپ
تو فیفا درسته کمی سبکه
ولی نه اندازه پینگ پنگ
متوسطه
ولی ساکر خیلی سنگینه
بازم نه خیلی
اما خوب سبکتر باشه بهتره از سنگین تر
انگار داری با توپ تنبل بازی میکنی رو چمن
--

====

اگه پات به توپه فوتبال خورده باشه متوجه میشی که چقدر سنگینه و خیلی از بازیکنهای بزرگ بعد از اینکه یه شوت محکم به توپ میزنن تا اخر بازی دیگه نمیتونن در همون حد شوت اولی ضربه بزنن.توپ فوتبال واقعی خیلی محکم و سنگینه.

این پست هم پاک بشه نباید شاکی باشی. اول گفتی میخوایم راجبه توپ صحبت کنیم بعد زدی تو صحرای کربلا و همون اول اسم فیفا رو اوردی و شروع کردی به مقایسه.
اسم تاپیک Fifa vs PES نیست. بحث باید در رابطه با عنوان تاپیک باشه.
فکر این مدیرای محترم و بکنید که چطور باید یکی یکی این پستها رو بخونن و پاکشون کنن.
ایول
الان فهمیدم چرا کاربر فعال شدی .
اخه دوست عزیز گفتم از توپ و صحبت کردم
بعد === اوردم یعنی توپ تموم
اقا ول کن غلط کردم
از همه عذر میخوام
به قول شاعر نرود میخ اهنین در سنگ

ایول
الان فهمیدم چرا کاربر فعال شدی .
اخه دوست عزیز گفتم از توپ و صحبت کردم
بعد === اوردم یعنی توپ تموم
اقا ول کن غلط کردم
از همه عذر میخوام
به قول شاعر نرود میخ اهنین در سنگ

حالا شما سنگی یا میخ؟:biggrin1:
منم الان فهمیدم به درستی پستهات پاک میشده

من به شخصه پسته خارج موضوع ببینم گزارش میکنم تا بنده خدا مدیرا مجبور به خوندنه
همه پستها نباشن

احمد پست هاش مربوط به تاپيك ميشه اما زيادي تند ميره :biggrin1: البته غير از آخرين پستش در مورد فعال بودن يكي از بچه ها !

منم ديشب داشتم دان ميكردم آخراش بود يوهو گير كرد ديگم جلو نرفت :confused: دوباره از اول ! عجب حكايتي شده به خدا :biggrin1:

ببین فیفا کلا آسونترین فوتبالیه که تو عمرم دیدم.هیچ روش خاصی نمیخواد برا گل زدن.کافیه از وسط زمین روی دکمه سانتر رو تا آخر بگیری تا بره تو گل به همین سادگی.
باز بر میگرده به همون آماتور بازی کردن.
این آیدیه من تو psn هست.mohammad_khoshge و skill point هم در حدود 1100 ولی با آدمی که 4000 هزار هم بوده بازی کردم خیلی خیلی راحت آبکشش کردم.
خیلی خوشحال شدم شما این بحث رو کشیدی وسط ، GT منم تو پروفایلم هست من که PS3 ندارم ولی مثل اینکه شما 360 داری واقعا خوشحال میشم یک دست با شما بازی کنم ببینم بازم میتونی با گرفتن دکمه ی سانتر تا آخر گل بزنی.
در ضمن اونی که من گفتم فرق داره هیچ ربطی به legendry نداره.من از لحاظ ساخت نوع بازیکنا گفتم
ساختار بازیکن ها هم کاملا متفاوت ـه! Wayne Rooneyـی که تو حمله قدرتش 83 ـه ولی وقتی میاد دفاع میشه 60-70 یکین!؟
پ.ن:از دوستان ـه PES Fan عذر میخوام که دارم در مورد FIFA تو تاپیکشون صحبت میکنم ، متاسفانه وقتی یه نفر بحث الکی در مورد FIFA رو اینجا میکشه وسط منم مجبورم جوابش رو بدم تا برای کسانی که بازی نکردن سوءتفاهم پیش نیاد که فکر کنن مثلا واقعا میشه اونجوری گل زد تو فیفا.
جناب خسته - تنها هم اگر مایلید به این پست جواب بدید بفرمایید در تاپیک FIFA ادامه بدین چون بحث شده کاملا در مورد FIFA هیچ ربطی به اینجا نداره.
پ.ن2: قضیه سر خوردن بازیکن ها تو 10 و 09 رو هم برای اولین بار خود بنده مطرح کردم در تاپیک مربوطه لطفا اینقدر تکرار نکنید دیگه.
پ.ن3: این آخرین پست من اینجا بود ، کسی انتقادی/پیشنهادی/نظری در مورد FIFA داره در تاپیک خودش مطرح کنه ، اینجا دوره هم فیفا رو مسخره میکنید خیلی خوش میگذره مثل اینکه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or