بچه ها یی که بازی کردن لطفا کامل با PES09 مقایسه کنن .
-منو های بهتر نصبت به 09-(البته یک جاهایش واقعا منو ها اشغال تر از 09 هست-از این در میای هی باید بری تو بعدی)
-گیم پلی مضخرف تر(واقعا مشخرف ترین گیم پلیه که از PESتا به اینجا دیده بودم) نسبت به -09
-گرافیک پیشرفت انچنانی نکرده خودمون رو گول نزنیم بهتره-
-سختی بازی دقیقا همون حده- نشستم امروز بعد از 2010-
2009 رو بازی کردم- واقعا سختیا یکیه و اسونه
-دروازبانها خیلی بهتر شدند -توی 09 براحتی دریپل میخوردند ولی توی این بازی کن رو نمیتونی دریپل کنی
چه برسه به دروازبان
-توپ اونقدر سنگین شده که شوتهای هوای به سمت دروازه خیلی کم برای من اتفاق افتاد(اگر اونا یی که بازی کردند دیده باشن 80% شوتها زمینی میره)!!!
-بازی کنا وزنشون اینقدر سنگین شده(مثل تراکتور)که همین باعث کند شدن گیم پلی شده
-سرعت بازی به راحتی میگم 1 -سوم 09 هستش
-صدا گذاری بازی-بهترین صدا گذاری بوده که تا بحال از سری PESدیدم-
-رنگ و لعاب بازی به شدت زیبا شده (همینه که گرافیک رو خوب نشون میده)چمن مخملی شده و عین سبزی میمونه که تازه اب خورده!
-توی منو های تغییرات -تعویض(اسمش شده team PLAN)(درست یادم نیست) چیزهایی مثل ماکی اضافه شده-فرمتینگ و اینجور چیزهاش منو ها به شدت تغییر کرده(هم بهتر شده)(هم بدتر شده=توش گم میشی)
-از دست صدای دینگ موقع کلیک کردن خلاص شدیم و یک صدای لطیف گذاشتن!!!
-تنها جزئیاتی که به بازی اضافه شده،اینه:موقع که بازی کنا دوتیم وارد زمین میشند ورودی تونل به زمین(همون سالنه که توی فیفا هم هست )نشون میده- و بازیکنا موقع کرنل زدن خودشون رو تکون میدند-موقع وارد شدن به زمین قلنج گردن و کمرشون رو میشکونند:confused:
-یک چیز خیلی خنده دار توی بازی دیدم- مثلا اومدن به بازی تنه به تنه اضافه کنند -که بازی کنا شونه ها رو میلرزونند-انگاری دارند میرخسند:laughing::laughing::laughing

خدایش خودتون توجه کنید می فهمید چی میگم)
-نزدیک دروازه انگاری مه داره،چیز خوبیه ولی من فکر میکنم بد کار شده- چون فقط سمت دو دروازه مه داشت(شایدم نور خورشید بود-ولی چرا فقط سمت دو دروازه بود برام سواله)
در کل این نسخه در صدا گذاری و کمی در گرافیک پیشرفت
و در گیم پلی پس رفت داشته (فقط به خاطر سنگین شدن بازیکنا و توپ هست-عین تراکتور سنگینن-در کل خدایش بازی هست و طرفدارای این بازی رو راضی میکنه)!!!