Pro Evolution Soccer 2010 - XBOX 360

درجه سختی خیلی رفته بالا
بازی از هر لخاظ عالی هستش من کوچکترین ایرادی در این بازی نمیبینم.
واقعا بازی رو انجام دادی شما؟؟؟؟
خیلی اسونه روی top player من بارسا و ایتالیا و فرانسه رو همشون 1 هیچ بردم- البته -حس بازی نداشتم-جو بازی هم نداشتم
خدایش من منتظر سختر از این بودم
امید وارم سرور های مضخرف و اشغال PESرو درست کنند

خدایش اصلا بازی جزئیات نداره!!!چرا این نامردا وقت نمیگزارند جزئیات بازی رو روش کار کنند:confused:

وقتی این پست شما رو دیدم :eek: این ریختی شدم
اگر شما بگی اینقدر خوب شده پس معلومه که واقعا عالی شده
من ADSL ام قطعه و نمیتونم دمو رو مثل همیشه بگیرم
ولی خوشحالم که دوستان میگن اینقدر خوب شده:love:
با این اوصاف دمو رو بازی نکنم بهتره;) یه دفعه سورپرایز میشم( وقتی بازی بیاد):biggrin1:

:biggrin1:بابا چرا انقدر بهم بد بینی:biggrin1:
خوب اگه بازی قشنگ باشه دیوونه نیستم که ازش بد بگم.
ولی انصافا خیلی خوب شده.مخصوصا دریبل ها خیلی سخت شده و واقعا چی بشه بتونی یکی رو دریبل کنی

میشه یه فیلم کوتاه از بازی خودتون(وقتی دارین دمو بازی میکنید)از صفحه تلوزیون بذارید ما هم ببینیم این چیه؟
ممنون
ما منتظر ویدئو ها هستیم هیچ جا نمیریم همین جا هستیم!
دریبل جدید هم اضافه شده؟یا مثل همیشه باید:پا عوض کنیم-تو سر توپ بزنیم-دریبل زیدانی بزنیم؟؟؟!!!

گفتم که ایراداتی داره ولی در کل از نسخه های پیشین خیلی بهتر شده.
راستش من شانسی چندتا دریبل خیلی قشنگ زدم خیلی قشنگتر از دریبلهای فیفا البته نفهمیدم چجوری.:biggrin1:

بچه ها یی که بازی کردن لطفا کامل با PES09 مقایسه کنن .

اگه اين مقايسه به دور از فن بوي بازي باشه خيلي ممنون ميشم :biggrin1:

البته يه سري از بچه ها كه بازي كرده بودن گفتن فقط گرافيك داره ! خودشون هم بدجوري به اين بازي اميد داشتن !

بچه ها یی که بازی کردن لطفا کامل با PES09 مقایسه کنن .
-منو های بهتر نصبت به 09-(البته یک جاهایش واقعا منو ها اشغال تر از 09 هست-از این در میای هی باید بری تو بعدی)
-گیم پلی مضخرف تر(واقعا مشخرف ترین گیم پلیه که از PESتا به اینجا دیده بودم) نسبت به -09
-گرافیک پیشرفت انچنانی نکرده خودمون رو گول نزنیم بهتره-
-سختی بازی دقیقا همون حده- نشستم امروز بعد از 2010-
2009 رو بازی کردم- واقعا سختیا یکیه و اسونه
-دروازبانها خیلی بهتر شدند -توی 09 براحتی دریپل میخوردند ولی توی این بازی کن رو نمیتونی دریپل کنی
چه برسه به دروازبان
-توپ اونقدر سنگین شده که شوتهای هوای به سمت دروازه خیلی کم برای من اتفاق افتاد(اگر اونا یی که بازی کردند دیده باشن 80% شوتها زمینی میره)!!!
-بازی کنا وزنشون اینقدر سنگین شده(مثل تراکتور)که همین باعث کند شدن گیم پلی شده
-سرعت بازی به راحتی میگم 1 -سوم 09 هستش
-صدا گذاری بازی-بهترین صدا گذاری بوده که تا بحال از سری PESدیدم-
-رنگ و لعاب بازی به شدت زیبا شده (همینه که گرافیک رو خوب نشون میده)چمن مخملی شده و عین سبزی میمونه که تازه اب خورده!
-توی منو های تغییرات -تعویض(اسمش شده team PLAN)(درست یادم نیست) چیزهایی مثل ماکی اضافه شده-فرمتینگ و اینجور چیزهاش منو ها به شدت تغییر کرده(هم بهتر شده)(هم بدتر شده=توش گم میشی)
-از دست صدای دینگ موقع کلیک کردن خلاص شدیم و یک صدای لطیف گذاشتن!!!
-تنها جزئیاتی که به بازی اضافه شده،اینه:موقع که بازی کنا دوتیم وارد زمین میشند ورودی تونل به زمین(همون سالنه که توی فیفا هم هست )نشون میده- و بازیکنا موقع کرنل زدن خودشون رو تکون میدند-موقع وارد شدن به زمین قلنج گردن و کمرشون رو میشکونند:confused:
-یک چیز خیلی خنده دار توی بازی دیدم- مثلا اومدن به بازی تنه به تنه اضافه کنند -که بازی کنا شونه ها رو میلرزونند-انگاری دارند میرخسند:laughing::laughing::laughing:(خدایش خودتون توجه کنید می فهمید چی میگم)
-نزدیک دروازه انگاری مه داره،چیز خوبیه ولی من فکر میکنم بد کار شده- چون فقط سمت دو دروازه مه داشت(شایدم نور خورشید بود-ولی چرا فقط سمت دو دروازه بود برام سواله)

در کل این نسخه در صدا گذاری و کمی در گرافیک پیشرفت
و در گیم پلی پس رفت داشته
(فقط به خاطر سنگین شدن بازیکنا و توپ هست-عین تراکتور سنگینن-در کل خدایش بازی هست و طرفدارای این بازی رو راضی میکنه)!!!;)

آخرین ویرایش:
نمیشه تو 2010 سرعت بازی رو بالا برد؟!
چون ما هرچی از شما میشنویم شما عزیزان میگید سرعت در حد تراکتوره:biggrin1:

ببین آقا جون حرف هیچ کس رو باور نکن فقط من راست میگم:biggrin1:
دوستان بخاطر این فکر میکنن که بازیکنا مثل تراکتور شده چون در این چند شماره اخیر بازیکنا انگار وزن نداشتن و عین مرغ را حت این ور اونور میرفتن و لایی میکشیدن:biggrin1:ولی در این شماره واقعا دریبل زدن سخت شده یعنی وحشتناک سخت شده و بازیکنا دارای وزن شدن برای همین دوستان میگن بد شده در حالی که من مطمئنم که وقتی بازی بیاد و چند ماهی همه بازی کنیم و بهش عادت کنیم تازه میفهمیم چقدر قشنگ شده.در کل من به این بازی 8.8 از 10 میدم

آخرین ویرایش:
ببین آقا جون حرف هیچ کس رو باور نکن فقط من راست میگم:biggrin1:
دوستان بخاطر این فکر میکنن که بازیکنا مثل تراکتور شده چون در این چند شماره اخیر بازیکنا انگار وزن نداشتن و عین مرغ را حت این ور اونور میرفتن و لایی میکشیدن:biggrin1:ولی در این شماره واقعا دریبل زدن سخت شده یعنی وحشتناک سخت شده و بازیکنا دارای وزن شدن برای همین دوستان میگن بد شده در حالی که من مطمئنم که وقتی بازی بیاد و چند ماهی همه بازی کنیم و بهش عادت کنیم تازه میفهمیم چقدر قشنگ شده.در کل من به این بازی 8.8 از 10 میدم
نمیدونم شما چرا بر عکس همه عالم فکر میکنی!!!!
واقعا بازیکنا سنگینن -فکر میکنم توی FIFA 08 هم همین تراکتور بازی به راه بود!!!
دقیقا انگاری نیروی جاذبه شده 20 به جای 10:biggrin1:

در کل jef hardy عزیز خودت بازی کن میفهمی-!!!وقتی انگشتات درد گرف به حرف من پی میبری:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or