Pro Evolution Soccer 2010 - XBOX 360

اقایون فیفا فن لطف کنید به حق وسلیقه وانتخاب دیگران احترام بگذارید;)
من خودم فیفا فن هستم ولی تو این تاپیک پست نمیدم چون موجب کدورت وبحث وجنجال میشه همونطور که دوستان پرو فن هم تو تاپیک فیفا اسپم نمیدن شما فیفا فنهای گرامی هم اینجا اسپم ندید
باتشکر
خواهشا فن فن نکنید.من یه تریلر از بازیی که خیلی بهش امیدوار بودم دیدم و ناامید شدم و اومدم نظرمو گفتم و دوستان شروع کردن به اظهار فضل.من حقمه در مورد چیزی که میبینم نظر بدم.

خواهشا فن فن نکنید.من یه تریلر از بازیی که خیلی بهش امیدوار بودم دیدم و ناامید شدم و اومدم نظرمو گفتم و دوستان شروع کردن به اظهار فضل.من حقمه در مورد چیزی که میبینم نظر بدم.

اره كاملا درست ميگي نميدونم چرا اينجوريه تا مياي ايراداشو ميگي (نظر خودت رو ميگي) اقايون رگ گردنشون باد ميكنه ؟:confused: فن فيفا كجا بود بابا اين كه ميگيم دفاعهاش ماستن گل زدن توش زيادي ساده هست يعني فن بوي فيفا هستيم ؟ فن بوي بودن اين نيست كه هرچي دادن بيرون چشمامونو ببنديم و ايراداشو نبينيم

من كه اميدوارم اين شماره خودشو با شايستگي بكشه بالا :smile: اخه ماهم ازش انتظار داريم ديگه :-"

کاملا تایید میشه چون من خودم هر سال هم FIFA و هم PES رو میخرم ولی باید قبول کنیم PES مشکلات زیادی داره که باید حل بشه و FIFA هم مشکلات خودشو داره ولی فیفا هر ساله میاد مشکلات رو رفع میکنه ولی PES ...
میدونم الان میگید فیفا فن هست ولی شما به این توجه نمیکنید که من دارم مشکلات بازی رو میگم!!!

تریلر های GC 2009 :

GC 2009: Tight Defense (Off Screen)
icon_video_hd.gif

Download now

GC 2009: Teamwork (Off Screen)
icon_video_hd.gif

Download now

کسی نمیدونه که تو 2010 اسامی بازیکنان تیم های کلاسیک (قدیمی) درست خواهد بود یا نه ؟
چرا تو فوتبال های چند سال پیش که برا ps2 میومد (wining Eleven 8 به قبل ) اسامیشون درست بود پس ؟
یعنی کونامی تو این زمینه پسرفت کرده ؟

کسی نمیدونه که تو 2010 اسامی بازیکنان تیم های کلاسیک (قدیمی) درست خواهد بود یا نه ؟
چرا تو فوتبال های چند سال پیش که برا ps2 میومد (wining Eleven 8 به قبل ) اسامیشون درست بود پس ؟
یعنی کونامی تو این زمینه پسرفت کرده ؟

کونامی قول داده اسامی همه ی بازیکنان تو این نسخه درست باشه ... :biggrin1:
حالا ببینیم و تعریف کنیم ... :-"

توی نسخه 2009 اش که من بازی می کنم گاها وسط دویدن ،‌استاپ میکنه و وامیسته . میره روی اعصاب . امیدوارم توی نسخه 2010 این ها رو درست بکنند . بازیکنان نیمکت فکر کنم هنوزم بصورت پشمک باشند کنار زمین یعنی بازیکنان واقعی ذخیره نیستند . فکر کنم بخاطر مشکل رم بود که این رو تصحیح نمی کنند . روی 2010 هم فکر نکنم باشه .

داوری 2009 که ضایع بود هرجای میدون باشی کارت قرمز و زرد سرجاشه و همیشه اخطار میده ! ;)

قسمت اچیومنت اش هم باحاله دو نفره بازی کنی اچیومنت نمیده ! :laughing:

این رو خوب اومدی . فکر کنم اون موقع اولاش بود و انرژی داشتند ولی حالا ... :-"

به شدت منتظر این بازی هستم . منتظرم شاید این جمعه بیاید . ;)

واقعا جای تعجب داره من برای بار صدم گفتم 2 ساله دارم FIFA بازی میکنم و صد در صد صحبت بعضی از دوستان درسته که FIFA در 2 الی 3 ساله قبل موفق تر و بهتر بوده جای هیچ شکی نیست و همیشه از روی علاقه طرفدار PES بودم و دوست دارم به دوران اوجش برگرده ولی امسال داستان کاملا فرق میکنه تمامی مجلات و سایت هاو منتقدین این بازی امسال گفتن که کاملا این سری دچار تحول اساسی شده در زمینه گرافیک باید عرض کنم امسال PES بازی FIFA رو پشت سر گذاشته این رو مجله PSM3 گفته و در روز چهار شنبه این دو بازی رو با هم مقایسه میکنه این صحبتی هستش که در سایت http://www.winningelevenblog.com/ شده و مثل این که PES در این مقایسه برنده شده همین مجله پارسال PES رو با انتقاداتش نابود کرده بود در نمایشگاهی که شما بازی رو دیدید ساخت کامل بازی نبود و ساخت بسیار زیادی از بازی مونده بود . در روز چار شنبه این مقایسه وقتی گذاشته شده بود براتون میذارم در ضمن مجله PSM3 جدید ترین کد یا مرحله ساخت بازی رو تست کرده که هنوز در اینترنت پخش نشده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or