Pro Evolution Soccer 2010 - XBOX 360

من اون تریلر بازیه بارسا لیور رو دیدم ! دروازه بان فوق العاده ضعیف بود ! اصلا هیچ حرکتی انجام نمیداد ! مگه نگفته بودن دیگه نمیشه با یه بازیکن تمام زمین رو طی کرد ؟! اینجا مسی توپ رو برداشت همین جوری رفت هیچ کسم بهش نرسید ! یارو فکر کنم با Amature بازی کرده بود ! ولی حرکت تور دروازه خیلی بهتر شده !

تریلر جدید :

gcom09_pes2010_tightdefense_082009_qthighwide_thumb_ign.jpg

GC 2009: Tight Defense (Off Screen)
icon_video_hd.gif

- Single-Player Gameplay
Download now

GC 2009: Teamwork (Off Screen)
icon_video_hd.gif

- Single-Player Gameplay
Download now

من اون تریلر بازیه بارسا لیور رو دیدم ! دروازه بان فوق العاده ضعیف بود ! اصلا هیچ حرکتی انجام نمیداد ! مگه نگفته بودن دیگه نمیشه با یه بازیکن تمام زمین رو طی کرد ؟! اینجا مسی توپ رو برداشت همین جوری رفت هیچ کسم بهش نرسید ! یارو فکر کنم با Amature بازی کرده بود ! ولی حرکت تور دروازه خیلی بهتر شده !

دوست من شما گیم پلی بازی که دیدی در حالت آماتور بود که داشت بازی میشد .

دو تا خبر خوب و خوشحال کننده :

اول اینکه جان مورفی تایید میکنه که توی این دو ماه باقی مونده انیمیشن های جدیدی به بازی اضافه میشه :

With regards to what people are saying about the animations and by the sound of it, some sound worried. Its been confirmed by Jon Murphy that there will definitely, 100% be new animations added before the game is released on October 22nd. The animations that you see from the Gamescom code, are not all the animations and there are still going to be ones added.

درخصوص آنچه مردم درباره انیمیشن های بازی میگن و صحبتهایی که درموردش شنیده میشه , بعضیا بنظر میرسه نگران اونها هستن . جان مورفی تایید میکنه که قطعا تا قبل از انتشار بازی در تاریخ 22 اکتبر انیمیشن های جدیدی به بازی اضافه خواهد شد .این انیمیشن هایی که توی کد GC میبینید تمام انیمیشن های بازی نخواهند بود و باز هم موارد جدید اضلفه خواهد شد .

خبر خوب دوم اینه که این کدی که توی نمایشگاه GC ارائه شد مربوط میشه به یک ماه پیش .این مساله رو سیباس تایید میکنه :
سیباس که خودش توی نمایشگاه این کدو بازی کرده میگه بعضی از مشکلات بازی که من دارم توی این کد میبینم توی کدی که در حال حاضر وجود داره و جدیدترین ساخت به حساب میاد وجود نداره .

صحبت های یکی از طرفداران ومنتقدین PES که آخرین ورژن PES 2010 رو به تازگی بازی کرده ورژنی که از نسخه نمایشگاه آلمان پیشرفته ترو کاملتر هستش

اسم این شخص ADAM یکی از اعضای عالیرتبه سایت رسمی و پر طرفدار http://winningelevenblog.com/ هستش همین شخص هم یکی از منتقدین اصلی سال های 2008 و 2009 بازی بود . ساف هم یکی از اعضای سایت و طرفداران و دوست آدام هستش .

خوب ببینیم چی میگن .

من و ساف دیروز بعد از ظهرقهوه به بدست و کاملا ریلکس بسمت مقر کونامی درحال قدم زدن بودیم .چند تا جک از اینورو اونور هم گفتیم خلاصه خوشی بشی با هم داشتیم .

توی این جلسه ما یک مقایسه خوبی با پلی تست اول که تو ماه ژوئن بود داشتیم .توی این چند ماهه کونامی کارای خوبی روی بازی صورت داده که این مساله دوباره به ما قوت قلب داد و قطعا ما رو در وضعیت دلگرم کننده ای قرار داد قبل از اینکه ما نسخه نهایی رو توی دستامون داشته باشیم .

قبل از اینکه ادامه بدم اجازه بدین یک چیزیو بگم , ما هنوز کدیو بازی میکنیم که درحال ساخته و هنوز تکمیل نشده .تصویر نشون میداد حدود 75 درصد کدها تخصیص داده شده بودن .بنابراین هنوز زمان باقی مونده که چیزای جدید اضافه بشه .دوباره میگم ما چطور روی بازی که درحال تکمیل شدنه باید قضاوت کنیم و اونو ارزیابی کنیم ؟ شما خوشحال خواهید بود از اینکه بازی به خوبی داره درحال پیشرفته .بازی ای که بشدت آدمو تحت تاثیر قرار میده مطالب زیر رو بخونید تا ببنید چطور .....

بازی داره بالا میاد ! اولین چیزی که میشه بهش اشاره کرد یک نمایش هنرمندانه در زمان اجراست .زمینه های ثابت و سبک مودها به شکلی که قرار گرفته بودن جذاب نبودن .درحالیکه صفحه انتخاب تیم ظاهر شد بازم همون احساس قبلیو داشتم یعنی منو زیاد مجذوب خوشون نکردن .این نکته جالبه که بگم درحالیکه شما سرگرم تنظیمات تیمتون هستید عمل لودینگ درزمینه درحال اجرا شدنه .بنابراین وقتی من و ساف تیمهامونو انتخاب کردیم با زدن گزینه شروع بازی بلافاصله وارد بازی شدیم .

درمورد گرافیک شما قبلا تمام تصاویرو دیدین بنابراین مطمئنم همه نظر مثبتی دارن اما دیدن اونا زمانیکه جلو شما هستن با نورپردازی پویا و داینامیک خیلی مهیج و هیجان انگیزتره .توسعه بازی یک فرایند کاملا تخصصیه.قسمت گرافیک در ساخت یک بازی یک بخش بسیار وقت گیره . کونامی این قسمتو به زیبایی و شایستگی هرچه تمام تر ارتقاء و بهبود بخشیده و این پیشرفت نسبت به نسخه 2009 قابل تحسین ولایق تمجیده واین پیشرفت زمانی شکوه خودشو نشون میده که گرافیک در زاویه دوربین واید هم همین استواری رو حفظ میکنه و بالاخره در این زمینه خودشو به EA رسونده .

این خیلی عالیه که میبینیم دقت بسیار زیادی در طراحی کیتها صورت گرفته و بطرز وحشتناکی چهره ها عالی طراحی شده اند همینطور چمن و ساختار ورزشگاهها , اینها چیزهایی هستند که چند ساله منتظر دیدنشون بودیم .

درمورد گیم پلی بازی مهمترین نکته ای که میتونیم درموردشون بگیم خبریه که این هفته درمورد حرکت 360 درجه منتشر شد .اون خبرچیزی بود که تقریبا همه رو غافل گیر کرد .اما مساله ای نبود که منو بشدت تحت تاثیر قرار بده بخاطر اینکه من بیشتر علاقه دارم که از D-PAD دسته برای کنترل و حرکت بازیکنان استفاده کنم . من تا الان با آنالوگها احساس تسلط روی کنترل کارکترها نداشتم اما به نظر میرسه باید در این مورد تغییر عقیده بدم بخاطر منافعی که این نوآوری در بازی داره .نه اینکه بگم D-PAD دیگه بدرد نخوره نه ! اون هنوز جذابیت قبلیشو داره اما عدم محدودیت در حرکت و ظرافت هایی که در کنترل 360 درجه وجودداره در زمانیکه در مقابل ساف بازی میکردم کاملا مشهود بود . طرز و نحوه حرکت بازیکنان به شکل زیبایی مسرت بخش بودن و همچنین موثر و راه گشا در اجرای بازی .

دامنه حرکتی بیشتر , ممکنه که یک تغییر اساسی در بازی ایجاد نکنه اما این امکانو فراهم میکنه که بشه توی مسیرهایی حرکت کنید که قبلا هرگز نمیتونستید توی اون مسیر و راههاحرکت کنید .این کنترل جدید حقیقتا فرصت های بهتری برای پاس دادن ایجاد میکنه و همینطور راه و روش جدیدی برای حمله فراهم میکنه . این نوآوری مهم شاید بزرگترین سیگنال برای این موضوعه که سیباس داره تلاش میکنه یک تجربه کاملا نو و جدیدی رو در سریهای PES رقم میزنه .

مورد دیگه ای که کونامی در اون پیشرفت کرده ، انیمیشنهاست .که این موضوع هم تاثیر مستقیمی روی گیم پلی داره . در اولین بازی ما ، حرکتها جدا قابل لمس بودن . من بسیار خوشحالم که بگم حرکات بازیکنها بسیار تغییر کردن . اینطورکه به نظر میاد ، هسته انیمیشن ها مثل دویدن ، واقعا بهبود و پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتن ، البته حرکات کمی پیچیده به نظر میرسیدن که با پوشش خوب و ارتباط انیمیشن ها ، چرخش 360 درجه از نظر بصری بسیار تاثیر گذار به نظر میرسید. Konami چهار انیمیشن دریبل متفاوت در بازی ایجاد کرده ، که این به طور قابل ملاحظه ای باعث طراوت بازی میشه ، و هویتی رو برای بازی رقم میزنه که سال گذشته واقعا در بازی دیده نمی شد.

پاسها بسیار متنوع به نظر میرسن ، این مسئله وقتی که بازیکنها برای هم توپ رو ارسال میکنن ، مشخص میشه . این مورد بسیار با اهمیته و به محل قرار گیری توپ بستگی داره . بعلاوه اینکه من تعدادی انیمیشن پاس و شوت مختلف دیدم ؛ که مشخص میکردن چقدر Konami امسال روی PES کار کرده .

دروازبانها در شیرجه زدن بسیار آماده بودن و حرکات و توپ گیری اونها ، بسیار جدید و جالب بود. وقتی که شما در حال جلو بردن و گردش توپ هستید ، به تعداد بازیکنان اضافه میشه و اونها در مقابل شما تجمع میکن فضاهای خالی رو می بندن و مانع رسیدن توپ به مهاجمها میشن . و وقتی به مهاجمها توپ نرسه ( پاس داده نشه ) اونها درخواست توپ میکنن و اگه شانسی رو از دست بدن ، ابراز ناراحتی میکنن !
اینها نمونه های کوچکی از مواردی بود که به بازی اضافه شده بودن و ما اونها رو دیدیم ، در حال حاضر روند بازی رو به رشده ، اما من فکر میکنم که یه سری پیشرفت های کوچیک و جزئی باید در بازی صورت بگیره . من مطمئنم این تغییرات در 25 درصد کد باقیمانده صورت خواهند گرفت.

هر چند من و ساف کمی به بازی خرده گرفتیم ، اما امیدواریم که بزودی مشکلات بهبود پیدا کنن . چرخش و پاسخدهی بازیکنان و فشردن یک دکمه برای اجرای حرکات ، بعضی وقت ها رنج آور بود ، چیزی که ما معمولا در مورد سری PES می گفتیم . ما کد های PS3 و Xbox360 رو هم دیدیم . این جالبه که بدونیم بازی در چه شرایطی قرار داره . کد 360 قدیمی بود ، اما در آِنده نزدیک بسیار بهتر خواهد شد. این مسئله بین بازیهای مولتی پلتفروم خیلی رایجه ، اما ما مطمئنیم نسخه PS3 بصورت یکنواخت پیش خواهد رفت.

ما امیدواریم که با بررسی کدها در نیمه سپتامبر ،مشکلات بازی رو بهبود یافته و بازی رو در حد عالی ببینیم ، و در نهایت ما میتونیم در مورد این بهبودها سخن بگیم .
تا کنون بازی ، بسیار بسیار خوب بوده !

آخرین ویرایش:
آقای romell بیا بهمون امید بده از چیز های خوب بازی بگو من پست های شما رو خیلی دوست دارم
و این دوستمون محسن چاوشی هم متقاعد کنید
چرا تو این تریلر ژابی آلونسو هنوز تو لیورپوله ؟ در حالی که ابرام تو بارساـه؟
مثلاً الان این موشن کپچر شده ؟ این که فرقی نکرده هنوز همون مصنوعی خودشه که همون اول بازی هم با اولین حمله چه راحتی گل شد

با سلام بعضی پست واقعا جوابی داده نشه بهتره چون بعدش فقط درد سر هستش و اینکه من نمیتونم کسی رو متقاعد کنم به هر حال ایشون نظرش قابل احترامه و اینکه زمان همه چیز رو نشون میده چه درست چه غلط . در جواب سوال شما خوب معلومه این نسخه ای که در نمایشگاه بازی کردین 70 درصد ساخت بازی بود و در ضمن در مورد نقل و انتقالات خوب مشخصه یک نسخه بتا هستش که صد در صد نقل و انتقالات به طور کامل در نسخه نهایی انجام میشه

در ضمن در مورد انیمشن های بازی میشه اشکال گرفت که البته هنوز کامل نشده ولی با کمال اطمینان به تمامی دوست داران PES میگم گرافیک PES چه در حالت گیم پلی و چه در حالت های دیگه حتی در بعضی موارد از FIFA NEXT هم بیشتره تمامی سایتها و تاپیک ها از تمامی موارد درنمایشگاه به طور کامل راضی بودن به جز بعضی از انیمشن های بازی که در این مورد هم در بالا توضیح دادم در تریلری که بازی در حالت گیم پلی نشون داده شده بود اون مرحله ساخت 50 درصدی بازی بود که کونامی فقط داشت کارهای تاکتیکی رو به شما نشون داد من 2 ساله دارم FIFA NEXT بازی میکنم ولی با این چیزایی که دیدم امسال بدون هیچ شکی از دوباره به طرف سری PES بر میگردم

آخرین ویرایش:
یکی از نکاتی رو که باید اشاره کنم اینه که صد در صد انیمشن های امسال PES صد در صد تنوعش از رقیب خودش کمتره چون FIFA NEXT از سال 2007 شروع به ریختن انیمیش های جدید کرده و هر سال اضافه و با وجود این که PES دیر اقدام به تحول کرد در این بخش امسال از رقیبش عقب تره ولی باز هم میگم انیمیش های جدیدی که ریخته شده از لحاظ کیفیت از رقیب خودش هیچ کم و کثری نداره و به همان کیفیت هستش شما در همین نمایشگاه مقداریش رو دیدید .

با سلام من نمیدونم بعضی از دوستان چند سالشونه ولی خواهشا اگه از چیزی بدتون هم میاد نباید به اون موضوع توهین کنید مثل لیگ در پیت آلمان هلند و........ هر کسی علاقه شخصی خودش رو داره و باید احترام گذاشت ما ه پیش مثلا بایرن 4بر یک تیم میلان رو شکست داد اونوقت لیگ ایتالیا در پیت میشه صد در صد نه .به هر حال امسال تمام تیم های آلمانی در جام باشگاه های اروپا و جام اروپا جواز گرفتن فکر کنم خبر خوشحال کننده ای بود این موضوع از SEABASS کار گردان بازی پرسیده شد
Wolfsburg, Bayern, Stuttgart, Hertha, Hamburg and Bremen

من یه تریلر با کیفیت HD به مدت 4:34 دقیقه با حجم 639 مگ از سایت GAMERSYDE دانلود کردم و میخوام به عنوان یک پرو باز حرفه ایی و قدیمی نظر خودم رو بگم.
خاک عالم بر سر این کونامی:((هیچ فرقی با نسخه های 2007 و 2008 و 2009 نداشت.
همون مزخرفی بود که سه ساله که داره تحویل طرفداراش میده واقعا این احمقا شعور مخاطب هاشون رو به بازی گرفتن به جز نورپردازیه خوبش هیچ چیزه دیگه ایی نداشت.الان 3 سال دلمون رو صابون میزنیم که دیگه امسال یه فوتبال خوب داریم ولی هر سال بدتر میشه و هیچ فرقی نمیکنه.انیمیشن ها دقیقا مثل نسخه های پیشین هست بدونه کوچکترین تغییری.
اینم که میگن ما انیمیشن های جدید رو اضافه نکردیم حقه بازیشونه که این یه کارو خوب بلدن.
عوضیا اول اومدن چهار تا عکس RENDER شده از مسی نشون دادن و گفتن که این گرافیک داخل بازی هست بعد اومدن همون آب رنگ رو تحویل مردم دادن.بعد اومدن گفتن نه این 50 درصد کار بوده بازیه اصلی تو نمایشگاه آلمان نشون داده میشه که دیدم خبر مرگشون هیچ فرقی نکرده.حالا که دوباره داد مردم در اومده اومدن میگن نه ما انیمیشن های جدید رو هنوز اضافه نکردیم.آره جونه عمشون من خرم و باور کردم.حالا بگید اگه این کارا اسمش حقه بازی نیست چیه؟؟؟؟
تو یه مصاحبه اومدن گفتن که ما میدونیم بازیباز های اروپایی دوست دارن بازی بیشتر شبیه سازی و واقعی باشه برای همین ما بهترین فوتبال شبیه سازی شده تاریخ رو داریم میسازیم.
(این دقیقا عین جمله کارگردان عقب افتاده بازیه).
درسته که من خودم بازیبازم و با هر سبک بازی حال میکنم ولی به شخصه با هیچ بازی ایی مثل فوتبال حال نمیکنم.وقتی یه فوتبال درست و حسابی نداشته باشم حال هیچ بازی ایی دیگه ندارم.
یادش بخیر وقتی PES 5 اومده بود شب و روزم شده بود PES.آژانس میگرفتم کامپیوترم رو برمیداشتم میرفتم خونه پسر دائیم با داداشام چهار نفری تا خود صبح PES 5 بازی میکردیم.
خیلی حال میداد یادش بخیر.
ببخشید زیاد پر حرفی کردم.خلاصه به نظر من این بازی دیگه رفته قاطیه باقالیا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or