Pro Evolution Soccer 2010 - XBOX 360

کلا این شماره یک کپی از فیفای ... هیپیش بی شباهت به فیفا نیست ... :biggrin1:
کونامی هم تقلید گر شد رفت ... :-"

فکر کنم اینجا تاپیکه pes 2010 هست
شما که اینقدر از این بازی بدت میاد چه اجباری دارید میاید تو تاپیکش؟:confused:
نکنه ته دلت میدونی فیفا چه ضعفهای بزرگی داره؟:biggrin1:
در هر صورت به نظره من بیخیال شو چون مهم لذت بردن از بازی هست و بس
حالا کی از کی تقلید میکنه و .... رو ولش کن;)
:love:با من مهربون باش:love:

من موندم این مدیرا که ما بریم توی تاپیک فیفا بگیم سلام چطورین بن میشیم الان کجان؟
آقا زور نیست که از یه بازی به عنوان مزخرفترین و پوچترین و .........(افعال معکوس:biggrin1:) یاد میشه و شما هم ازش بدتون میاد برین تو تاپیکش اسپم بدین.
با تمام احترام به نظر های شما عزیزان گرام لطف کنین و منت بر سر ما (عمرا) نهاده و از دادن اسپم خودداری فرمایید.

نکنه ته دلت میدونی فیفا چه ضعفهای بزرگی داره؟
اینو خیلی با حال اومدی:biggrin1:
ممنون

فکر کنم اینجا تاپیکه pes 2010 هست
شما که اینقدر از این بازی بدت میاد چه اجباری دارید میاید تو تاپیکش؟:confused:
نکنه ته دلت میدونی فیفا چه ضعفهای بزرگی داره؟:biggrin1:
در هر صورت به نظره من بیخیال شو چون مهم لذت بردن از بازی هست و بس
حالا کی از کی تقلید میکنه و .... رو ولش کن;)
:love:با من مهربون باش:love:
من فقط از گرافیک فیفا خوشم میاد و خودم فن pes هستم ولی میگم تقلید کرده تو این شمارش ... :-"

من فقط از گرافیک فیفا خوشم میاد و خودم فن pes هستم ولی میگم تقلید کرده تو این شمارش ... :-"

انشااله که امسال گرافیکش هم بهتر میشه ( البته شما حق داری باید بیشتر پیشرفت میکرد)
معمولا وقتی تیم سازنده یه عنوان عوض میشه مدتی طول داره تا تیم جدید جا بیوفته
ولی از نظر من الگو برداری ( به قول شما تقلید ) از خوبیهای عناوینه دیگه تو بازیها کاره بدی نیست
میتونید چند تا از اونا رو لطف کنید بگید ؟ :biggrin1: (منظورم نسخه نکستشه)

دوست من واقعا من قصد کل کل و اینجور چیزا رو ندارم
فقط میگم این تاپیک تاپیکه PES هست نه کوبیدنه PES
مطمعنا دوستایی هم که میان اینجا این عنوان رو دوست دارن و بد گویی از چیزی که کسی بهش علاقه داره باعث رنجش خاطره اون فرد میشه
شما اگر 1 پست از من تو تاپیک فیفا دیدید که بد گفته باشم حق کاملا با شما
ولی این تاپیک یه جورایی خونه ما محسوب میشه و بهمون بر میخوره مهمون ( طرفدارای فیفا ) بیان توش و ...
ولی از شوخی گذشته فیفا هم نکاته مثبت زیاد و خیلی خوبی داره و در کل این 2 عنوان اصلا
قابل مقایسه نیستن چون میشه گفت سبکشون متفاوت هست
پس به نظره من بهتره تاپیکه خودتون رو بیاریدش بالا و فیفایی های محترم هم تشریف ببرن تو اون تاپیک بازیه خودشون رو نقد کنن
در ضمن اگر واقعا نکته ایهم از PES داشتن مطرح کنن ولی نه اینکه بیان بگن PES 2010 کجا فیفا 09 کجا حتی فیفا 08 کجا حتی ....
ببخشید که وقتتون رو گرفتم;)

یه تریلر از منوها و تاکتیک های بازی دیدم خیلی عالی شده! گیم پلی تغییر خیلی خاصی نکرده و همون 09 هست اما استراتژی بازی خیلی جالب شده!
یه سری کارت هم تو بازی اضافه شده که وقتی مثلا رو |آلوز استفاده شد همش از سمت راست نفوذ میکرد

چقدر خوب میشد که فوتبال زنان رو هم اضافه میکرد.;)با این نوآوری، یه حالی به فیفا میداد
(کاش یکی میرفت اینو بشون میگفت!)
:sick:
اگه از این ایده های شما استفاده میکردن که الان تو ورشکستگی بودن:biggrin1:
شما یه بار فوتبال زنان رو ببینی از فوتبال زده میشی

:sick:
اگه از این ایده های شما استفاده میکردن که الان تو ورشکستگی بودن:biggrin1:
شما یه بار فوتبال زنان رو ببینی از فوتبال زده میشی
دوست عزیز زیاد دیدم.(چقدر ماست راه میرن یا شوت میکنن ضعیفه ها:laughing: )
ولی خوب یه هر حال یه برتری نسبت به فیفا پیدا خواهد کرد.و به احتمال خیلی خیلی زیاد همین گزینه میتونه یه امتیاز خوب از ریویوز ها بگیره؟؟
پ.ن:
اگه اینجور میشد::
1-:-"هر کی ادعاش میشه بزاره تیم زنان عربستان و با مردای برزیل بازی کنه
2-اگه طراحی کاراکتر های زن رو بدن دست هیدئو کوجیما از اونجایی که آدم مسئله داری به حساب میاد چنان کارکتری با البسه های مبتذل طراحی میکنه که بازی رو به کل توی ایران ممنوع میکنن!!:p
3-تیم بانوان ایران:sick:آبرمون میره.اصلا پیشنهادمو پس گرفتم

آخرین ویرایش:
چقدر خوب میشد که فوتبال زنان رو هم اضافه میکرد.;)با این نوآوری، یه حالی به فیفا میداد
(کاش یکی میرفت اینو بشون میگفت!)
داداش بیخیال بابا.
همینو کم داریم این فیفا بازا بیان بهمون بگن برین با ضعیفهها بازی کنین:biggrin1:

این pes مگه چش شده این همه انتقاد میکنید
درسته از نسخه های قبلیش یکم بدتر شده ولی اونقدر بد نشده که میاین با فیفا مقایسه اش میکنید:)

ولی با دیدن این تریلر من ناامید شدم.حرکات هنوز فانتزیه.گرافیکشم چندان تعریفی نداره.
بالاخره شما اعتراف کردید؟
در واقع باید بگیم همون PES 09 هست ولی با نام 10!:laughing:

به جان خودم فکر نمیکردم اینجوری بشه.خیلی امیدوار بودم.بازم از اون حقه های ژاپنیها بود.از این دفعه دیگه با تجربه شدم.:biggrin1:
حالا خوبه خودتون گفتید که یه PES 10 برای 1 سالمون بسه!...:biggrin1::-":confused:
اینم مدرکش::biggrin1:
من که خیلیم خوشحال شدم.ترافیک بازی تو پاییز انقدر زیاده که اکه اینا هم میومدن واسه ماههای دیگه بی بازی میموندیم.یه پرو 10 واسه کل سال کفایت میکنه.
اینم پست اصلیش:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or