Pro Evolution Soccer 2010 - XBOX 360

با سلام به تمامی طرفداران بازی PES که میدونیم شما هم مثل من خاطرات زیادی با این بازی دارید
گفتم یکم در مورد اون شایعاتی که چند روز قبل بود رو نکات مهمش رو براتون بذارم البته بازم بگم تایید نشده از طرف کسی ولی چیزی که قابل توجه هستش خیلی از این نکات تو ای شایعه هستش داره روش کار میشه و قابل باوره و وجود داره یعنی قبلا تایید شده ولی خوب نکات مهمی هستش تو این بحث که در موردش قبلا نشنیده بودیم واگه درست باشه

این اخبار رو میگن که از آخرین آمایشی که اخیرا در اروپا شده اطلا عاتی درز پیدا کرده

اولین موضوع اینه که گفته شده افکت نور در بازی فوق العاده هستش چه بر روی بازیکن ها و تمامی قسمت بازی و حتی چه در روز و چه در شب و غروب عالی از آب در اومده و لباس بازیک ها هم واقعا شباهت بسیار زیادی به واقعیت داره و چین وچروک های پیراهن های بازیکن هم عالی هستش

در مورد MO-CAP گفته شده که به طور کامل تمامی حرکات از قبیل راه رفتن و دویدن و شوت زدن و حرکات دروازه بان و ......... و حتی تور دروازه هم MO_CAP شده

دیگه گفتن که در هوای بارونی لباس بازیکن ها کثیف میشه

در مورد دریبل 360 درجه گفته شده که کونامی به تازگی حرکات MO-CAP رو براساس ای حرکت طراحی کرده و گفتن که فقط با آنالوگ میشه امسال بازی کرد چون این نو حرکت فقط با انالوگ میشه انجام داد و D-PAD فقط برای کارهای تاکتیکی انجام گرفته شده

در آخر دیگه اینکه در نیمکت ذخیره ها بازیکن هایی که انتخاب کردین با همون چهره و فیزیک نشستن و در هنگام تعویض نشون میده که بازیکن ها قبل ار اون دارن خودشون رو گرم میکنن

در آخر یاد آور میشم که بعضی از این گفته ها تایید نشده .

خیلی از دوستان خواسته بودن که موتور euphoria چی هستش که شایعه شده کونامی امسال از این موتور استفاده میکنه این بنده حقیر اطلاعات مختصری رو در اختیار شما میذارم که امیدوارم مفید باشه .

خوب خیلی ها میگن کونامی از همون موتور قبلیش استفاده کرده که البته درست میگن چون موتور euphoria یک موتور PACK یا اضافه شونده هستش حالا کار این موتور چیه یک موضوعی که شایعات رو قوی میکنه اینه که این موتور کاملا به حرکات MO_CAP ربط داره و برای انیمیشن ها در نظر گرفته شده و چون امسال کونامی برای اولین بار داره ار تکنولوژی MO-CAP استفاده میکنه شایعات قوت پیدا کرده .

حالا کار این موتور چیه این موتور برای اولین با توسط Rockstar Games ساخته شده برای بازی Grand Theft Auto IV ه حرکات MO-CAP این بازی توسط این موتور پردازش میشد و حرکت رو به صورت واقعی و بی نظیر نشون میده .

euphoria یک موتورشبیه ساز عصبی نمونه انسانی یا حیوان خود مختار هستش که محسبا ت حرکتی رو به صورت کاملا مستقل محاسبه میکنه .

موفق و سربلند باشید

آخرین ویرایش:
تمام تیم ها ولیگ هایی که در نسخه قبل بودن امسال هستن وهیچ کدوم رو از دست ندادن این موضوع رو مجله PSM3 تایید کرده و گفته بود که به احتمال زیاد لیگ آلمان هم هستش ولی در ادامه گفتن کونامی منتظره تا قرار داد لیگ انگلستان با FIFA تموم بشه وسخت دنبال گرفتن این لیگ هستش و گفته بود منتظر اخبار عالی از سوی کونامی در مورد جواز در آینده باشین و در ضمن لیگ اسپانیا هم به طور کامل برگشته و امکان گرفتن جواز تیم ملی آلمان هم وجود داره
موفق باشید

در مورد مستر لیگ که باید بگم به طور کامل از دوباره باز سازی شده
از این به بعد پول واقعی در جریان هستش مثل دلار پوند و....
مود جدید آکادمی جوانان رو هر تیمی داره که کسب پرورش استعداد و خیلی چیزهای دیگه هستش مثلا بازیکنی رو که کم بازی میدی میتونی در این بخش پرورش بدی
جام باشگاه های اروپا و کاپ اروپا در مستر لیگ اضافه شده

اسپانسر هم به این سری اضافه شده
مود جدید Office اضافه شده و قسمت شایعات نقل وانتقالات و بخش اخبار هم اضافه شده که البته بخش کوچکی از کار هایی هستش که امسال انجام دادن و باید منتظر اخبار جدید در مورد مستر لیگ در آینده باشیم

در ضمن 28 شهریور در نمایشگاه آلمان گیم پلی و اخبار جدید منتشر میشه .

در این هفته هم اعلام شده که اخباری از این بازی در اختیار عموم قرار خواهد گرفت

و در هفته بعد هم سوال های طرفداران از این بازی توسط سازندگان چواب داده میشه .

تمامی منبع اطلاعات از سایت های رسمی

http://winningelevenblog.com

PESGAMING

PESFAN
موفق باشید

آخرین ویرایش:
از این به بعد پول واقعی در جریان هستش مثل دلار پوند و....
مود جدید آکادمی جوانان رو هر تیمی داره که کسب پرورش استعداد و خیلی چیزهای دیگه هستش مثلا بازیکنی رو که کم بازی میدی میتونی در این بخش پرورش بدی
جام باشگاه های اروپا و کاپ اروپا در مستر لیگ اضافه شده
مود جدید Office اضافه شده و قسمت شایعات نقل وانتقالات و بخش اخبار هم اضافه شده که البته بخش کوچکی از کار هایی هستش که امسال انجام دادن و باید منتظر اخبار جدید در مورد مستر لیگ در آینده باشیم
fifa clone
:biggrin1:

آکادمی جوانان یک مود جدید و ابدا جدید هستش این آکادمی تیم جوانان باشگاه هستش ودر FIFA وجود نداره در ضمن جام باشگاه های اروپا و کاپ اروپا اصلا FIFA جوازش رو نگرفته باز هم گفتم این اخبار یک سوم اخبار کامل مستر لیگ نیست وتفاوت های زیادی کرده اگه هم نکات قوی FIFA رو بردارن هیچ مشکلی نیست و خیلی خوبه مثلا چیکار کنن چون FIFA مثلا از دلار استفاده میکنه PES نره استفاده نکنه بجاش میگم خوبه از ریال استفاده کنه به جای این صحبت ها نظری انتقادی پیشهنادی مطلب جدیدی بدیم در ضمن خود بنده 2 ساله دارم FIFA بازی میکنم و واقعا از PES راضی نیستم .

آخرین ویرایش:
خداییش FIFA 10 کجا PES 2010 کجا یا اصلا FIFA 07 کجا PES 2010 کجا!واقعا تو این چند ساله(مخصوصا PES 2009)فیفا زده PES رو ترکونده!
به همین خاطر هم ما ها بی صبرانه منتظر یک گیم پلی از این بازی هستیم تا ببینیم امسال چی کار میکنن ولی خداییش امسال اینا با دلیل و مدرک حرف زدن و حد اقلش این بوده که چیزایی رو به ما نشون دادن منظورم استودیوی کونامی که رفته بودن و کارگردان بازی یک صحنه کوچک از MO-CAP مسی نشون داد واقعا بی نظیر بود از هر لحاظ در ضمن واقعا من به کار رهبر کل PES یعنی Seabass اعتقاد دارم و به هر حال آدم کمی نیست یکی از دلایلی که PES تو این دو سه سال افت کرده بود ندادن بودجه کافی به این سازنده بزرگ بود و دقیقا یادمه خودش در سال 2008 بعد از نسخه واقعا از هر لحاظ که بگین ناراضی بود و گفته بود که باید یک تحول اساسی به وجود بیاریم یکی از صحبت هایی که کرده بود گفته بود استو دیو های ما اصلا کمکی به هم نمیکنن و هر کی کار خودش رو میکنه و لی به طور کل در شرکت EA این قضیه بر عکسه .

به یک نکته ای که باید اشاره کنم اینه که امسال PES از استودیو بازی بیسبال این شرکت در جهت گرافیک کمک گزافی گرفت و کار کنان تیم این استو دیو کمک شایانی رو کردن . به هر حال واقعا بحث زیاده و در موردش ساعت ها میشه صحبت کرد .

در پایان باز هم میگم من هم مثل شما تا یک گیم پلی رسمی از این شرکت نبینم واقعا چیزی نمیشه گفت .

آخرین ویرایش:
دوست عزیز ( کاربر Romell) خیلی از مطالبی که عنوان کردید ممنون و متشکرم
من که خیلی استفاده کردم مطمئنا دوستای دیگمون هم همین نظر رو دارن
فقط یه نکته به ذهنم رسید که به شما بگم و اون هم این هست که فکر نمیکنم لازم
باشه جوابه بعضی از پستها داده بشه و بهتره از کنارشون بگذرید و نادیده بگیریدشون
فکر کنم متوجه منظورم هستید
بازم ممنون از مطالبه عالیتون

با سلام امسال چون کونامی داره حرکات MO-CAP رو انجام میده گفتم اطلاعاتی رو دراختیار شما قرار بدم و امیدوارم خوشتون بیاد

سوال

آیا euphoria یک موتور فیزیک هستش

جواب خیر euphoria یک موتورشبیه ساز عصبی نمونه انسانی یا حیوان خود مختار هستش که محسبا ت حرکتی رو به صورت کاملا مستقل محاسبه میکنه . و برای PC XBOX360 PS3 طراحی شده و جسم رو از حالت مرده و رباط گونه در میاره و به اون جانبخشی و حالت زنده بودن رو میده و قتی که با موتور فیزیک ادغام میشه

سوال

آیا کونامی سال های قبل از MO-CAP استفاده میکرد

جواب خیر قبلا کونامی حرکات MO-CAP رو به صورت دستی به صورت فرم ایجاد و ضبط میکرد که هم خیلی پرخرج و زحمت بسیاری داشت و نتیجه بیشتر شبیه اجسام حرکتی بود که طبیعی جلوه نمیکرد

سوال

آیا euphoria یک میان افزار هستش

جواب خیر euphoria یک میان افزار نیست و این موتور سازگاری کامل با Game Engine ها رو به طور کامل داره .

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or