Pro Evolution Soccer 2010 معرفي شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

pes2010.jpg

شركت Konami امروز Pro Evolution Soccer 2010 را براي PS3 , X360 , PC , PSP , PS2 تاييد كرد. اين بازي در پاييز امسال عرضه خواهد شد. همچنين نامي از نسخه Wii برده نشده است.
............
Naoya Hatsumi مي گويد :" ما براي مدتي است كه در حال بازبيني اظهارتي كه درباره پيشرفت سري PES بيان شده است, هستيم. PES 2010 بسياري از درخواست بازيكنندگان را اجر خواهد كرد. هدف ما اين هست كه PES 2010 بازي راحتي تري باشد. انچه سبب محبويت بازي شده است تجربه بي درنگي است كه بازي مستقيما وارد گيم پلي مي شود. PES 2010 زبيا تر هست و راحت تر مي توان ان را بازي كرد و PES 2010 تا انجايي كه سخت افراز هاي نسل حاضر اجازه ميدهد يك فوتبال واقعي را بازافريني مي كند. "

از نكات اضافه شده به PES 2010 مي توان به اضافه شدن المان هاي جديد به گيم پلي بازي , گرافيك بهتر , انيميشن ها و حركات كاملا جديد , جو قوي بازي , بهبود Master League , هوش مصنوعي جديد , بازسازي هر بازيكن بر اساس قدرت هاي واقعي خودش , استراتژي جديد ( مثلا تيم يونتوس در ضد حمله هاي بسيار قوي است, البته اين سيستم قابليت عوض شدن هم دارد.) و بخش Online بهتر , نام برد.

آخرین ویرایش:
چه عجب اینا میخوان یه پیشرفتی اعمال کنن تو این بازی :دی .
به نظر من نسخه قبلیش نه تنها پیشرفت نکرده بود بلکه پسرفت هم کرده بود . مخصوصا از لحاظ Multi Player .
به هر حال امیدوارم PES مثل سابق بشه نه اینکه همش درجا بزنه .

ممنون کسری .

باز عکس این بارسایی ها رو گذاشتند که

عجب ! :دی

آخرین ویرایش:
این فوتبال فکر نمیکنم بازم چیزی برای گفتن داشته باشه-
مگر اینکه برای یکسال بدنش دست یک شرکت دیگه و برای 2011 بشینن اساسی روش کار کنن
واقعا-هرچی روی ps2بازی بهتر و بهتر تر شد این نسل واقعا پسرفت داشت و پیشرفتی کند در گرافیک

روند سالیانه داره تکرار میشه تو کل حرفاش چیز بدرد بخورش که اگر اعمال بشه همین بهبود انیمیشن هاست که هنوز هم که هنوزه از بسیاری از انیمیشنهای نسل قبل استفاده میشد

واقعا تو این نسل فقط حرف زدن عمل نکردن امسال هم فکر کنم همینجور باشه یعنی اشتباه رو بازیخورها میکنند که نسخه به ضعیفی پرو 09 رو میخرن با توجه به فروش حدود هفت میلیونی پرو 09 تا وقتی که این رویه ادامه داشته باشه کونامی هم فکر نکنم تعقیر چندانی بده ولی واقعا فیفا 09 یه پیشرفت فوقولعاده ای داشته که مجبور شدیم پرو 09 رو با فیفا 09 تعویض کنیم

واقعا تو این نسل فقط حرف زدن عمل نکردن امسال هم فکر کنم همینجور باشه یعنی اشتباه رو بازیخورها میکنند که نسخه به ضعیفی پرو 09 رو میخرن با توجه به فروش حدود هفت میلیونی پرو 09 تا وقتی که این رویه ادامه داشته باشه کونامی هم فکر نکنم تعقیر چندانی بده ولی واقعا فیفا 09 یه پیشرفت فوقولعاده ای داشته که مجبور شدیم پرو 09 رو با فیفا 09 تعویض کنیم
البته من خودم فن همیشگی جفت فوتبال بودم درست از 07 قضیه برعکس شد پرو عقب میرفت در حالی که فیفا با سرعت زیاد پیشرفت میکرد امیدوارم حداقل در راستای هم بجنگند مطمئنا این باعث میشه حداقل جفتشون بهتر از اینی که هست پیشرفت کنن

بازم همون حرف های همیشگی ...:mad:

بعد از عرضه بازی میبینیم که با یه بازی تکراری طرف هستیم که مشکلاتش از نسخه قبلیش هم بیشتر هست
برای من که یکی از فن های Pes هستم هضمش مشکله که هر نسخه بدتر از نسخه قبلیش باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or