Pro Evolution Soccer 2010 معرفي شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

pes2010.jpg

شركت Konami امروز Pro Evolution Soccer 2010 را براي PS3 , X360 , PC , PSP , PS2 تاييد كرد. اين بازي در پاييز امسال عرضه خواهد شد. همچنين نامي از نسخه Wii برده نشده است.
............
Naoya Hatsumi مي گويد :" ما براي مدتي است كه در حال بازبيني اظهارتي كه درباره پيشرفت سري PES بيان شده است, هستيم. PES 2010 بسياري از درخواست بازيكنندگان را اجر خواهد كرد. هدف ما اين هست كه PES 2010 بازي راحتي تري باشد. انچه سبب محبويت بازي شده است تجربه بي درنگي است كه بازي مستقيما وارد گيم پلي مي شود. PES 2010 زبيا تر هست و راحت تر مي توان ان را بازي كرد و PES 2010 تا انجايي كه سخت افراز هاي نسل حاضر اجازه ميدهد يك فوتبال واقعي را بازافريني مي كند. "

از نكات اضافه شده به PES 2010 مي توان به اضافه شدن المان هاي جديد به گيم پلي بازي , گرافيك بهتر , انيميشن ها و حركات كاملا جديد , جو قوي بازي , بهبود Master League , هوش مصنوعي جديد , بازسازي هر بازيكن بر اساس قدرت هاي واقعي خودش , استراتژي جديد ( مثلا تيم يونتوس در ضد حمله هاي بسيار قوي است, البته اين سيستم قابليت عوض شدن هم دارد.) و بخش Online بهتر , نام برد.

آخرین ویرایش:
کلا این عشق pes را من فقط دلیلش را یه چیز میدونم که بعضی ها متعصبانه این کار را میکنند
1:اولین و تنها دلیل اینکه این از بچگیشون توی کلوب و گیکنت و play station 1 خودشون این بازی را میکردن نمیتونن با فیفا کنار بیان برای همین روش عیب میزارن تا کسی نگه بازی بلد نیستن البته نمیگم pes باز ها بازی بلد نیستن خیر خیلی هم حرفه ای هستند ولی باید قبول کنید که pes بیشتر روی هیجان هست و بازی واقعی نیست ولی فیفا روی واقعیت هست توی این نسل هم که چاشنی حیجان را بهش اضاف کرده دیگه چی میخواهید

به نظر من باید کلا برنامه نویسی فیزیک بازی رو از نو بنویسن و یکم خرج کنن
و مثل ea از سنسور های حرکتی برای شبیه سازی حرکات بازیکنا استفاده کنن
گرافیک رو ارتقا میدن ولی اون دویدن اردک صفت بازیکنا و حرکات سریع و غیر طبیعی
دروازه بانا رو تغییر نمیدن

از نكات اضافه شده به PES 2010 مي توان به اضافه شدن المان هاي جديد به گيم پلي بازي , گرافيك بهتر , انيميشن ها و حركات كاملا جديد , جو قوي بازي , بهبود Master League , هوش مصنوعي جديد , بازسازي هر بازيكن بر اساس قدرت هاي واقعي خودش , استراتژي جديد ( مثلا تيم يونتوس در ضد حمله هاي بسيار قوي است, البته اين سيستم قابليت عوض شدن هم دارد.) و بخش Online بهتر , نام برد.
اگه اینا به بازی اضافه بشن که خیلی خوبه...پس حتما شاهد PES جدید هستیم که با 2-3 سال گذشته متفاوته:cheesygri

نظراتی دیدیم بس جذاب:
1:اولین و تنها دلیل اینکه این از بچگیشون توی کلوب و گیکنت و play station 1 خودشون این بازی را میکردن نمیتونن با فیفا کنار بیان برای همین روش عیب میزارن تا کسی نگه بازی بلد نیستن البته نمیگم pes باز ها بازی بلد نیستن خیر خیلی هم حرفه ای هستند ولی باید قبول کنید که pes بیشتر روی هیجان هست و بازی واقعی نیست ولی فیفا روی واقعیت هست توی این نسل هم که چاشنی حیجان را بهش اضاف کرده دیگه چی میخواهید
خوب پس این بازی بدتر از فیفا هست؟
من کلا با این مورد(به غیر از این نسخه ی آخر که فیفا واقعا از PES جلو زده بود!)مخالفم!
این بازی خیلی گیم پلی روان تر و بهتری نسبت به فیفا داشت و کلا خیلی کار باهاش آسون تر بود!تنها مزیتی که فیفا نسبت به PES داشت لایسنس تیم ها و لیگ ها بود که با پک ها این هم جبران شد!
در کل تا چند نسخه ی قبل PES از نظر من حرف اول رو میزد!
ولی خوب الان فیفا کمی از PES جلو افتاده!
تنها چیزی که میتونه PES2010رو از نسخه ی قبلی تمایز بده فقط میتونه گرافیک بالاترش باشه چون گیم پلی رو اینا هیچ وقت عوض نمیکنن.
گیم پلی رو عوض نمیکنن چون خوب بوده!در این نسخه گیم پلی رو عوض کردن!خیلی ها روی این نکته اتفاق نظر دارن که این تغییر واقعا صدمه زده به این عنوان بزرگ!
بعد کی به شما گفته این بازی تغییر نکرده؟از نسخه ی چهارم سری PES که من اطلاع دارم این بازی تغییر میکرده(هر چند جزئی)و خوب بهتر میشده!شما PES5 رو با PES4 مقایسه کردی؟
اگه اینا به بازی اضافه بشن که خیلی خوبه...پس حتما شاهد PES جدید هستیم که با 2-3 سال گذشته متفاوته
خوب کلا مثکه ایندفعه قراره به قولشون وفا کنن!
به نظر من باید کلا برنامه نویسی فیزیک بازی رو از نو بنویسن و یکم خرج کنن
و مثل ea از سنسور های حرکتی برای شبیه سازی حرکات بازیکنا استفاده کنن
گرافیک رو ارتقا میدن ولی اون دویدن اردک صفت بازیکنا و حرکات سریع و غیر طبیعی
دروازه بانا رو تغییر نمیدن
کلا خیلی چیزها توی این بازی تغییر کرده بود!برای اطلاعات بیشتر به ویکیپدیا مراجعه نمایید!
ولی خوب میشه منظورتون رو از حرکات سریع و غیرطبیعی بیان کنید؟ :|

گیم پلی رو عوض نمیکنن چون خوب بوده!در این نسخه گیم پلی رو عوض کردن!خیلی ها روی این نکته اتفاق نظر دارن که این تغییر واقعا صدمه زده به این عنوان بزرگ!
بعد کی به شما گفته این بازی تغییر نکرده؟از نسخه ی چهارم سری PES که من اطلاع دارم این بازی تغییر میکرده(هر چند جزئی)و خوب بهتر میشده!شما PES5 رو با PES4 مقایسه کردی؟

:|
منظور من تغییر pes2010 بود نسبت به pes2009
در ضمن من گفتم گیم پلی رو هیچوقت عوض نمیکنن ومطمئن هم هستم چون من از ps1 تا xbox360 این بازی رو انجام دادم وبه شما قول میدم gamplay هیچ وقت تغییر کامل نمیده مگه اینکه موتور بازی عوض شه (که این تا 3-4 سال آینده احتمال داره.

منظور من تغییر pes2010 بود نسبت به pes2009
در ضمن من گفتم گیم پلی رو هیچوقت عوض نمیکنن ومطمئن هم هستم چون من از ps1 تا xbox360 این بازی رو انجام دادم وبه شما قول میدم gamplay هیچ وقت تغییر کامل نمیده مگه اینکه موتور بازی عوض شه (که این تا 3-4 سال آینده احتمال داره.
اتفاقا ایندفعه احتمالا تغیبر کردنش بیشتره فکر کنم!چون همونطور که بیشتر دوستان مطلع هستن این نسخه تقریبا در مقابل فیفا شکست خورد!

خوب میشه منظورتون رو از حرکات سریع و غیرطبیعی بیان کنید؟ :|[/COLOR]

منظروم اینه که دروازه بان ها تو این بازی حرکات و رفلکس هایی رو با سرعتی انجام
میدن که هم غیر طبیعیه هم کلا نوع حرکت دروازبان ها (و کلا تمام بازیکنا) مثل
حرکات دروازبانای واقعی نیست ... و همش به این دلیله که کونامی از سنسور های
حرکتی برای شبیه سازی حرکات بازیکنا استفاده نمیکنه

منظروم اینه که دروازه بان ها تو این بازی حرکات و رفلکس هایی رو با سرعتی انجام
میدن که هم غیر طبیعیه هم کلا نوع حرکت دروازبان ها (و کلا تمام بازیکنا) مثل
حرکات دروازبانای واقعی نیست ... و همش به این دلیله که کونامی از سنسور های
حرکتی برای شبیه سازی حرکات بازیکنا استفاده نمیکنه
فکر کنم منظورت Motion Capture باشه،درسته؟
واقعاً؟! یعنی از حسگرهای حرکتی برای شبیه سازی استفاده نمی کنن؟
من اینو نمی دونستم...

اتفاقا ایندفعه احتمالا تغیبر کردنش بیشتره فکر کنم!چون همونطور که بیشتر دوستان مطلع هستن این نسخه تقریبا در مقابل فیفا شکست خورد!

اینرو نمیشه الان نتیجه گیری کرد حداقل باید 10 تا عکس دیگه از فضای بازی ببینیم یا یه تریلر ازش بیاد.
که من احتمالش رو کمتر از 4% میدونم.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or