Pro Evolution Soccer 2010 معرفي شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

pes2010.jpg

شركت Konami امروز Pro Evolution Soccer 2010 را براي PS3 , X360 , PC , PSP , PS2 تاييد كرد. اين بازي در پاييز امسال عرضه خواهد شد. همچنين نامي از نسخه Wii برده نشده است.
............
Naoya Hatsumi مي گويد :" ما براي مدتي است كه در حال بازبيني اظهارتي كه درباره پيشرفت سري PES بيان شده است, هستيم. PES 2010 بسياري از درخواست بازيكنندگان را اجر خواهد كرد. هدف ما اين هست كه PES 2010 بازي راحتي تري باشد. انچه سبب محبويت بازي شده است تجربه بي درنگي است كه بازي مستقيما وارد گيم پلي مي شود. PES 2010 زبيا تر هست و راحت تر مي توان ان را بازي كرد و PES 2010 تا انجايي كه سخت افراز هاي نسل حاضر اجازه ميدهد يك فوتبال واقعي را بازافريني مي كند. "

از نكات اضافه شده به PES 2010 مي توان به اضافه شدن المان هاي جديد به گيم پلي بازي , گرافيك بهتر , انيميشن ها و حركات كاملا جديد , جو قوي بازي , بهبود Master League , هوش مصنوعي جديد , بازسازي هر بازيكن بر اساس قدرت هاي واقعي خودش , استراتژي جديد ( مثلا تيم يونتوس در ضد حمله هاي بسيار قوي است, البته اين سيستم قابليت عوض شدن هم دارد.) و بخش Online بهتر , نام برد.

آخرین ویرایش:
واقعا اگه Konami بدونه ما چه علاقه و امیدی به این بازی بستیم حتمابا پشتکار به تلاشش ادامه میده:biggrin1: چون تو همه پست ها همه به این بازی امیدوار بودند:biggrin1:

فقط باید صبر کرد و دید
ولی اگر به 2009 بگید بد بود یا پس رفت کرده بی انصافی کردید
اگر be come a legend رو خوب یاد بگیرید و بازی کنید
معتادش میشید

فقط باید صبر کرد و دید
ولی اگر به 2009 بگید بد بود یا پس رفت کرده بی انصافی کردید
اگر be come a legend رو خوب یاد بگیرید و بازی کنید
معتادش میشید

در نوع خودش و در حد خودش خوبه!!!ولی ....
من که کلا این نسل بی خیالش شدم و قیدش رو زدم:(:-"
نمی خوام تاپیک مقایسه ای بشه:biggrin1:نباید بخوام-اصلا من چی کاره بیدم:biggrin1:

کونامی امسال رو ترکوند.. واقعا کونامی داره فوق العاده عمل میکنه..

دارین در خصوص PES 2009 بد انصافی میکنید.. یکی گفته بود 08 از 09 بهتر بوده.!!!

من که از 09 خیلی خوشم اومد.. شما ها رو نمیدونم اما فکر کنم توقع شما خیلی رفته بالا..

موافقم
یه مشکلی که هست توقع ها بالا رفته برای همین دیگه کسی به این آسونیا راضی نمیشه
وگر نه PES 2009 به نظر من عالیه
2010 هم که بیاد عالی تر میشه
راستی از مودbe come a legend خبری نیست؟
نگفتن چه تقییراتی میکنه؟

امیدوارم PES 2010 یک نسخه کامل تر و بهتر از 2009 بشه(که صد در صد میشه) ولی واقعا اگه هوش مصنوعی و گیم پلی پیشرفت کنه عالی میشه.ببینیم به قولشون عمل میکنن.

بابت خبر ممنون
امیدوارم همینطور باشه که Konami ادعا میکنه...
به نظر من هر کاری کنن از لحاظ گرافیک و مدل سازی به EA نمی رسن البته ناگفته نماند نقطه ی قوت PES گیم پلی بود که اونم متاسفانه به قول دوستان توی نسل جدید فقط پسرفت داشته...
یه چیز دیگه اینکه Konami تا زمانی که لیسانس کامل و رسمی از فیفا نگیره برای واقع گرایانه کردن بازی به هیچ جا نمی رسه...

من یکی از فن های این بازی هستم.ولی چیزی که در این بازی منو ازار میده اسان بودن بیش از حد
تک نفره هست. مثلا با تیم منچستر در قسمت سختش شما میتونید تیم بارسلونا را 6 تا بزنید.
مشکل be come a legend هم به نظرم ادم تا بخواد بازیکنش را قوی کنه ازش خسته میشه یعنی الان بازیکن من 23 سالشه و بهترین بازی ها را انجام میده.اقای گل جام جهانی میشه ولی قدرتش در حد بازیکن های ضعیف تیم های دسته 3 هست.هنوز شوتش 75 هست
من نسخه پلی 3 این بازی را دارم

اگه ما بخوایم pes 09 رو با 08 مقایسه کنیم معلومه که خیلی بهتر از اون بازی ناامید کننده هست Pes 09 درسته که بازی بدی نبود ولی اون انتظاراتی رو که ازش داشتیم براورده نکرد.امیدوارم که Pes 2010 بتونه انتظارات رو براورده کنه و یه بازی خیلی خوب از آب در بیاد.

نه یکی بیاد بگه این انتظارات کذایی برا من تعریف کنه عالی میشه.
عزیز تویی که میگی پسرفت واقعا یه بار بازی کردی بازی رو؟
من به عنوان فن برا این بازی متاسفم
.............................................

نه یکی بیاد بگه این انتظارات کذایی برا من تعریف کنه عالی میشه.
عزیز تویی که میگی پسرفت واقعا یه بار بازی کردی بازی رو؟

.............................................

البته شما اگه بازی رقيبش رو ببينيد ... متوجه ميشيد که ايشون منظورش چی بود

کونامی امسال خیلی خوب ظاهر شده، با بازی Six Days in Fullujah نشون داد که در حال تغییر سیاست شرکت هستش که خب با توجه به خبر فوق، می تونه اثباتی باشه برای بازی عالی با آلمان های جدید و به نوعی عمل کردن به قولی که در خبر داده.
من خودم به شخصه سری بازی های PES رو همیشه برتر می دونستم و امیدوارم کونامی هم طرفداران خود را به نحو احسند راضی نگاه داره.لایسنس همه تیم ها رو هم بگیرن که واقعاً عالی میشه.

اطلاعاتی که درباره بازی گفته شده نحوه زدن پنالتی ها تغییرات زیادی کرده و دقیق تر و بهتر شده.در ضمن جام یوفا هم به طور لیسانس شده در بازی گنجانده شدهاست.

امیدوارم که خوب از آب در بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or