دوستان میدونم که جاش اینجا نیست ولی :
سوالم اینه که میشه نسخه ps3 یا نسخه 360 رو بدون هیچ مشکلی در قسمت آنلاین بازی کرد یا نه ؟منظور اصلیم نسخه ps3 هستش ، چون در بخش ps3 کسی آنچنان جواب قاطع کننده ای نداد ناچار شدم اینجا سوالمو مطرح کنم ، یکی از دوستان گفتن که با سرعت 256 و حتی 512 هم نتونستن به خوبی بازی کنن در بخش آنلاین ، اگه کسی اطلاعات کامل در مورد قسمت آنلاین داره بذاره .....
ممنون از دوستان

سلام یه سوال مربوط به نسخه قبلی بازی چون به این تاپیک ربط نداره میزارمش تو اسپولیر
راستی یه سوال درمورد بازی :چند تا تیم جدید لایسنس شدند؟چطور میشه تو نسخه قبلی بازی2008 با دسته 360 تمارض کرد؟لطفا کسی میدونه بگه
نه محمد جان همون اول گروه بندی میشه میری بازی میکنییه کم در مورد champions leage بیشتر بگید
چه مدلیه؟
چه تیمهایی هستن؟
یعنی باید تو لیگه یه کشور مقام بیاری و بری توش یا از همون اول تو چمپیونز لیگ شروع میکنی؟
بله امین جون خیلی باحاله :cheesygriعجب چیزی با حالی هست ..!!!
میگم شکل و اندام بازیکن رو باید خودت درست کنی..؟
بعد تیم های مختلف بهت پیشنهاد میدن که باید یکیشون رو انتخاب کنی..؟
فکر کنم بازی فردا پس فردا بدستم برسه.. :biggrin1:
نه محمد جان همون اول گروه بندی میشه میری بازی میکنی
من البته بازی نکردم چون داشتم Geow رو رو اینسان میرفتم زیاد بهش دست نزدم :biggrin1:
بله امین جون خیلی باحاله :cheesygri
بله داداش میری بازیکن میسازی عین تام کروز :biggrin1:
اره باید بازی کنی تا مثل مستر لیگ به زمان ترانسفر برسه تیما بهت پیشنهاد بدن بعد هرکدوم که به نفعت بود انتخاب میکنی ( از نظر مایه و رنک اون تیم درخواست دهنده )
تازه باحالش اینه که میتونی تو اپشن بازیکنت تعیین کنی میخوای کدوم قابلیتش بیشتر از بقیه قابلیت هاش افزایش پیدا کنه ( سرعت یا پاور یا استامینا و تکنیک و... ) که براثر شرکت تو تمرینات هست که تجربت زیاد میشه بعد از پایان بازی میبینی که اون قدرتی که مد نظرت بود چقدر سریعتر پر میشه
البته اول یه ذره چون بازیکن ساختگیت ضعیف هست شاید سخت باشه ولی کم کم عادت میکنی اول میری سینما بعد معتاد میشی :biggrin1: !!!
بله امین جون خیلی باحاله :cheesygri
بله داداش میری بازیکن میسازی عین تام کروز :biggrin1:
اره باید بازی کنی تا مثل مستر لیگ به زمان ترانسفر برسه تیما بهت پیشنهاد بدن بعد هرکدوم که به نفعت بود انتخاب میکنی ( از نظر مایه و رنک اون تیم درخواست دهنده )
تازه باحالش اینه که میتونی تو اپشن بازیکنت تعیین کنی میخوای کدوم قابلیتش بیشتر از بقیه قابلیت هاش افزایش پیدا کنه ( سرعت یا پاور یا استامینا و تکنیک و... ) که براثر شرکت تو تمرینات هست که تجربت زیاد میشه بعد از پایان بازی میبینی که اون قدرتی که مد نظرت بود چقدر سریعتر پر میشه
البته اول یه ذره چون بازیکن ساختگیت ضعیف هست شاید سخت باشه ولی کم کم عادت میکنی اول میری سینما بعد معتاد میشی :biggrin1: !!!
دلم لک زده تا بازیش کنم
uc بیا uc بیا برای فتح ...:biggrin1:
نسخه free نداره برای ntsc/j با نام Winning eleven 2009 است که فکر کنم 27-28 آبان عرضه میشه البته در ایران معمولا بازیها زودتر عرضه میشه !

نمیدونم دوستان تو این بازی چه دیده بودند که هی تعریفش میکردن..!!! 
قبول دارم بازی پیشرفت کرده-اما این پیشرفت خیلی کمهمن امروز بازی بدستم رسید و بازی کردم..
نمیدونم چرا بعضی از دوستان آمدن و در مورد این بازی بعضی حرفا رو زدند خدایش نمیدونم یا از روی غرض ورزی این کارو کردن یا ... یا های بعدیشو نمیگم ولی نظرشون قابل احترامه البته...
بازی واقعا از 2008 بهتر شده از همه لحاظ .. چه گرافیک که واقعا تغییر کرده باید دو نسخه رو با هم بازی کنی تا ببینی چقدر فرق کرده اصلا خیلی با کلاس تر شده ..
شیوه بازی هم بسیار جذاب شده و از 2008 بیشتر از خیلی بهتر شده یعنی یک گیم پلی فوقالعاده..
پاس دادن دقیق تر شده و ضرب توپ هم محکم تر (یعنی فقط باید مسیر توپ رو درست انتخاب کنی)
شوت ها هم نسبت به 2008 تیز تر شده و بیشتر به واقعیت میزنه و دیگه توپ موقعه شوت زدن حالت قوسی نمیگیره..
پرسینگ هم بسیار رفته بالا و باید خیلی دقت کنی .. و نمیشه با یک بازیکن کل بندازی با ید خیلی هوشیار باشی..
فقط یک مشکل بد هست اون هم صدای توپ .. که بد حالتو میگیره .. انگار داری تو یک ورزشگاه خالی بازی میکنی با وجود اینکه تماشاچی ها دارند داد میزنند بازهم صدای توپ مثل توپ در میاد..
بعد صدای مربی و بازیکنا هم اضافه شده و وقتی نزدیک خط میشی کامل شنیده میشه..(که اون هم یکم عجیبه)
فعلا وقت نکردم زیاد بازی کنم بعدا بیشتر توضیح میدم..
ولی بازم تعجب میکنم که بعضی ها از این نسخه بد میگن..!!!! شاید رو تلویزیون سیاه سفید بازی کردن یا اشتباهی سی دی فیفا رو گذاشتن تو دستگاه..!!! شایدم اصلا ... ادامه ش رو تو متن پنهان بخونید..
من از تمام دوستان شرمنده هستم که این رو مینویسم .. امیدوارم به بزرگی خودتون ببخشید
یک چند وقتی بود که دوستان از FIFA خیلی تعریف میکردند و من هم گفتم برم بخرم ببینم چی هست که اینقدر تعریفش میکنند ..
من هر دو تا بازی رو با هم سفارش دادم اول PES رو بازی کردم بعد FIFA رو انداختم تو دستگاه ..
اولش خدایی خوب بود و گرافیک فوق العاده ای داشت .. ولی وقتی شروع کردم به بازی اینجوری شدمنمیدونم دوستان تو این بازی چه دیده بودند که هی تعریفش میکردن..!!!
یکم که بازی کردم خندم گرفت و برای خودم تاسف خوردم که یک ذره از بازی PES شک ورم داشته بود..
این بازی هیچی نداره من که دارم دیونه میشم ..
اصلا تو این بازی تنها چیزی که نیست گیم پلی هست..!!! هوش مصنوعی بازیکنهای حریف هم که اصلا هوش ندارند وقتی از کناره ها میری جلو یک هو میرن کنار ..!!!
بازیکن ها هم که اصلا روح ندارند و کامل معلومه که داری بازی میکنی و خودت رو گذاشتی سر کار..
دوربین بازی هم که اصلا جالب نیست یک هو میپره عقب ...!!!!
در هر صورت این نظر من بود .. با وجود اینکه الان نمی خواستم در این مورد حرف بزنم چون باعث جنجال میشه..
شاید از نظر من FIFA اینجوری باشه ولی بازم از دوستان معضرت خواهی میکنم..
من این بازی (FIFA) رو به تمام پرو بازها پیشنهاد میکنم تا بازی کنن و خیلی چیزها رو متوجه بشن
:confused: