Pro Evolution Soccer 2009

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب امین جان دوربین باید رو خودت باشه دیگه چون تو قرار افسانه بشی نه هم تیمی هات
برا همین اکثرا جمعه ها بازی میکنم برا همین امارم پایینه :biggrin1:

خوب مثلا یه بازیکنه تیم هستی توقع داری همه تیم رو کنترل کنی؟!!

من هم دارم روی تاپ پلیر بازی میکنم اعصابانی شدن من هم بیشتر بخاطر اینکه هم تیمی ها اصلا بازی بلد نیستن و توپ نمیرسونن که من کاری انجام بدم..

من هم دارم روی تاپ پلیر بازی میکنم اعصابانی شدن من هم بیشتر بخاطر اینکه هم تیمی ها اصلا بازی بلد نیستن و توپ نمیرسونن که من کاری انجام بدم..
امین جان خوب این اولشه مطمئنا اگه بری تو یه تیم حرفه ای و با رتبه ی بالا هم تیمی هاتم به این منگولی:biggrin1: که الان هستن نخواهند بود

من تو Legend به این نتیجه رسیدم که اگه بخوای جوری بازی کنی که نه زیاد راحت و لوس بشه مثل beginer و یه جوری بشه که بخوای خودتو ار میون این همه بازیکن خوره بالا بکشی و یه سری تو سرا بشی باید لول بازی رو رو amator و یا حد اکثر روی regular بذاری وگر نه از این سخت تر باید نظاره گر تکروی بازیکنان خوره ,و نیمکت نشینی های مداوم باشی‎!‎‎!‎‎!‎

کسی هست تو تاپ پلیر become a legend بازی کرده باشه و رفته باشه تو ترکیب اصلی..؟ بعد بگه چند بازی رویه نیمکت بود..؟
سلام

بله من توی ترکیب اصلی رفتم الان در تیم دیپورتیوو بازی میکنم
اول که اصلا داخل 18 نفر اصلی نبودم بعد از کلی تمرین و گل زدن بالاخره تونستم برم روی نیمکت بعدشم با تلاشهای فراوان و گل زنی بعد از 8 بازی رفتم تو ترکیب اصلی

یه کم اعصاب خورد کن هست مخصوصا روی Top Player ولی باید سخت تلاش کنید :biggrin1:

مگه غیر از تاپ پلیر هم شماها بازی میکنین
من که الان فصل دوممه تو نیوکاسل هم هستم دارمم هر بازی فیکس بازی میکنم چند بارم بهترین بازیکن زمین شدم.الان دیگه همتیمی هام قشنگ بهم پاس میدن.
واسه فیکس شدن فقط باید درست پاس بدین یا درست دریبل کنین گل زدن زیاد مهم نیست (البته واسه پست غیر مهاجم)
سعی کنین زیاد تو جریان بازی باشین و بهتون زیاد پاس بدن( 2 بار r2 رو بزنین بهتون پاس میدن)
اینم عکسمه وقتی فصل اولم تو تیم قبلیم که اسمشو نمیدونم برای اولین بار رفتم تو زمین
25s4sgo.jpg

ای بابا خسته شدم به خدا!
الان تو نیو کاسل هستم اما هر چی خوب بازی میکنم هر بازی هم حداقل 7 رو میگیرم نیم فصل با آخره فصل هیچ تیمه خوبی پیشنهاد نمیده!
الانم سرعت و استارتم شده 95:p:cheesygri
میگم این scout ها چین؟
چرا aggresive و agility که همه چیزه بازیکن رو تشکبل میدن بیشتر نمیشن؟

مگه غیر از تاپ پلیر هم شماها بازی میکنین
من که الان فصل دوممه تو نیوکاسل هم هستم دارمم هر بازی فیکس بازی میکنم چند بارم بهترین بازیکن زمین شدم.الان دیگه همتیمی هام قشنگ بهم پاس میدن.
واسه فیکس شدن فقط باید درست پاس بدین یا درست دریبل کنین گل زدن زیاد مهم نیست (البته واسه پست غیر مهاجم)
سعی کنین زیاد تو جریان بازی باشین و بهتون زیاد پاس بدن( 2 بار r2 رو بزنین بهتون پاس میدن)
اینم عکسمه وقتی فصل اولم تو تیم قبلیم که اسمشو نمیدونم برای اولین بار رفتم تو زمین
25s4sgo.jpg
دوست عزیز شما قیافت رو با usb وارد بازی کردی؟؟شبیه کریست رونالدو شدی:biggrin1:

می شه تصویر خودم رو توی بازی وارد کنم؟
بچه ها در ضمن این بازی برای j نیومده؟
من خودم تا به حال فیفا زدم ولی این نسخه pes را امتحان می کنم ببینم چی می شه:دی

آخرین ویرایش:
دوست عزیز شما قیافت رو با usb وارد بازی کردی؟؟:biggrin1:
usb چرا؟ من اصلا اینجا نباید پست میدادم :biggrin1: چون با pc بازی میکنم:-" با pc هم خیلی راحته عکس وارد کردن ولی تو کنسولو نمیدونم!!! مگه xbox هارد نداره؟ از رو هارد عکسو اجرا کنید (بازم میگم نمیدونم تو کنسول چجوریه؟)
شبیه کریست رونالدو شدی
چشات رونالدو میبینه...رونالدو بودن از خودتونه
ولی نمیشد یه بازیکن خوشگلترو میگفتی؟؟؟

محمد جان ولی فکر کنم بشه با Usb و هارد و مموری عکس رو تو بازی اسکن کرد و حتما نیاز به xvision نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or